Beoordelingen Indoor Skydive Roosendaal

Bijzondere ervaring!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7 maart 2018

Datum beoordeling: 8 maart 2018

Reisgezelschap: met een groep

Wat een toffe ervaring! Ik was best zenuwachtig omdat ik hoogtevrees heb, maar er was niets om bang voor te zijn. Begeleiding was heel relaxed, uitleg duidelijk en de hele ervaring was super om mee te maken. We kregen een diner vooraf, met het toetje na onze skydive omdat we door file te laat waren en geen tijd meer hadden om ook ons toetje vooraf op te eten. Erg flexibel en gastvrij personeel, iedereen was aardig en behulpzaam. Wat wel beetje jammer was is dat je in de windtunnel zelf (en eromheen) niet met elkaar kunt praten, dus je kunt niet echt ervaringen uitwisselen of elkaar tussendoor tips geven. Maar ja, dat is gewoon niet anders vanwege de oorverdovende wind.

Beoordeling gegeven door Coby.

GE WEL DIG
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 29-10-2013

Datum beoordeling: 2 november 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Afgelopen dinsdag met een vriendin wezen indoor skydiven in Roosendaal. Ik was ontzettend nerveus maar je wor het begin goed begeleid. Het was een geweldige ervari

Beoordeling gegeven door Iris.

Geweldig!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 15 augustus 2012

Datum beoordeling: 21 december 2012

Reisgezelschap: gezin

Het personeel is erg vriendelijk. er wordt genoeg tijd genomen voor all voorbereidingen. tijdens het skydiven wordt een leuke film gemaakt, ter herinnering.

Beoordeling gegeven door monica .

Veel te duur
1 11111

Bezoekdatum: 25 september 2012

Datum beoordeling: 26 september 2012

Reisgezelschap: met partner

Wij kochten 2 sessies en reisden meer dan 1 uur.Bij aankomst werd ons verteld dat je eerst een vrije val van 40 meter maakt en dan het zweven begint. Niets is minder waar. De hele sessie duurt maar 1 minuut!!! In de windtunnel wordt je vastgehouden en moet je wennen hoe het gaat. En dan is de tijd al om!!! Een vrije val is er uiteraard totaal niet en je zweeft 1 tot 2 meter boven de bodem.Als je de tunnel instapt begint de tijd te lopen en voor je het weet moet je er weer uit. Omdat ze zo snel mogelijk geld willen verdienen gaat het zeer snel aan de lopende band achter elkaar. Toen wij er waren was er zelfs een man die nog 39 seconden te gaan had maar die werd er al uit gebonjourd. Er waren meerdere mensen die dit constateerden. Het zou leuk zijn als je even de tijd kreeg, maar dit is absurd duur voor 1 minuut en het geld niet waard. Met uitleg en omkleden ben je wel 1 uur bezig. mijn advies is: wegblijven of je moet teveel geld hebben.

Beoordeling gegeven door Remi.

geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: januari2012

Datum beoordeling: 20 januari 2012

Reisgezelschap: gezin

een enorme ervaring willen we meemaken en hevoel van vrijheid

Beoordeling gegeven door c.van de Water.

Helemaal TOP
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Vrijdag 6 januari 2012

Datum beoordeling: 12 januari 2012

Reisgezelschap: gezin

Perfect; het skydiven zelf, maar ook hoe de organisatie en vooral de instructeur (Pim) je begeleid. We reden er 380 km. voor, maar zeker niet eenmalig. Niet per se goedkoop (zeker niet als ouders en beide dochters elk 5 x gaan) maar elke cent meer dan waard.

Beoordeling gegeven door Marrie van den Berg.

25 euro per 1 minuut!
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 18-09-2011

Datum beoordeling: 18 september 2011

Reisgezelschap: met een groep

Leuke ervaring, maar 75 euro voor slechts 3 minuten vliegen valt zwaar tegen! Leuke ervaring, maar niet voor herhaling vatbaar door de zeer zeer zeer korte tijd dat je mag vliegen en je ook nog tig minuten moet wachten op de andere mensen voor je weer 1 minuut mag vliegen

Beoordeling gegeven door Pieter.

Leuk maar duur
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 17 september 2011

Datum beoordeling: 17 september 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Wij hebben dit met ons gezin gedaan met twee kinderen van 10 en 11. We vonden het allemaal geweldig, maar wel erg veel geld voor twee keer een minuut vliegen. Een erg leuke ervaring voor een keer dus, maar niet vaker. Het wachten was net te doen. De begeleider was erg enthousiast en kundig. Ze waren met (online) reserveren weinig flexibel en ik moest er zelf achteraan bellen voor bevestiging. Deze zaken tellen mee in het cijfer.

Beoordeling gegeven door ackoster.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14-11-2009

Datum beoordeling: 15 november 2009

het was echt super,goede uitleg,aardige instructeurs een geweldige ervaring en na afloop heerlijk bij jullie gegeten. zal dit zeker bij vrienden en kennissen aanbevelen

Beoordeling gegeven door i.agam.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 13-01-09

Datum beoordeling: 15 januari 2009

Een super dag gehad! Hebben 5 sessies gedaan en was echt zo vet! Geeft echt een super adrenaline kick die je nergens anders kan ervaren. De tijd in de tunnel is precies goed, want kan je tussendoor uitrusten en kijken naar de anderen. Kortom; mijn vriendin en ik vonden het SUPER!!!

Beoordeling gegeven door Paul.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 19 november 2008

Datum beoordeling: 27 december 2008

Het was een unieke beleving. Het enige dat het geen 10 maakt is dat de totale vluchttijd wat kort is: 3 x 1.5 minuut. En dat je nogal moet wachten. Verder helemaal leuk en spannend!

Beoordeling gegeven door Lih-Mei Chiu.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 11 oktober 2008

Datum beoordeling: 30 oktober 2008

Echt helemaal geweldig!!! Super Begeleiding, super eten, super super super!!

Beoordeling gegeven door Kim de jong.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: sept 2007

Datum beoordeling: 18 april 2008

Zeer leuk uitje, ondanks de hoge kosten is dit zeker een aanrader. Het centrum ligt wel wat afgelegen maar er is meer dan genoeg parkeerplaats. Wij zijn er met een groep als bedrijfsuitje heen gegaan en iedereen was erg onder de indruk van het vliegen. De tijd die je vliegt is wel wat kort. Vandaar dat ik het geen hoger cijfer heb gegeven.

Beoordeling gegeven door Tony de Bruyn.