Beoordelingen Center Parcs De Kempervennen

Schandalig!
1 11111

Bezoekdatum: juni 2019

Datum beoordeling: 23 juli 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Bij aankomst: aanrechtblad, handvat koelkast, lichtknopjes, keukentafel, deksel vuilnisbak en vaat nog vies en plakkerig. Overal spinrag en spinnen. Ramen niet schoon. Vieze vloerbedekking. Overal doodgeslagen muggen op de muren. Muggenplaag die niet van te voren vermeld was. Vlooien in badkamer en bij prullenbak. Zeer gedateerd huisje, o.a. te merken aan: badkamer meubel onder de schimmel en kapot, schimmel in voegen badkamer, vloer in halletje helemaal bobbelig alsof de mat over de bosgrond gelegd was, grote kier onder voordeur, matras van bed met diepe ligkuil erin, deurtje buiten naar hok van de verwarmingsketel werd met takje dichtgehouden ivm kapot slotje, zeer vochtig in huisje (natte handdoeken werden niet droog), lichte geur van vocht/schimmel in kleding bij thuiskomst. Dat ze het lef hebben om in deze huisjes mensen te laten verblijven. Schandalig!! Center Parcs zou zich dood moeten schamen!! Nooit meer! 1 ster is nog teveel.

Beoordeling gegeven door W. Ditewig.

Vreselijk
1 11111

Bezoekdatum: 23-4-2019

Datum beoordeling: 3 mei 2019

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Samenvattend; alles waardeloos! Bij aankomst werd gezegd dat er geen tijd was om de bedden op te maken , dat moesten wij zelf doen, het werd niet gevraagd, mijn zoon heeft huisstofmijt, wat ik had doorgegeven...na t zelf opmaken, waarvoor je betaald...heb ik t hele huisje moeten schoonmaken. We zaten in een Eden huisje, wat vroeger luxe was, een verwennerij, is nu absoluut geen luxe meer. Het enige positieve is dat de bedden lekker liggen en de natuur mooi is. De dagen dat wij er waren konden we aan meerdere activiteiten niet meedoen omdat t niet was in die 4 dagenof dat t kapot was......dus t kwam er op neer datje heel veel geld betaalden voor een niet wauw zwembad, tenminste niet voor leeftijd 10+. Mijn ouders waren ook mee en die zijn niet meer de jongste....zaten we op 20 min lopen van de activiteiten, lees zwembad, dus ik vraag daarvoor 1 fiets, absoluut een NEE, de man van de receptie zei dat we dan ons beter hadden moet voorbereiden op de plattegrond...... Meerdere keren hierover gemaild met t hoofdkantoor en Kempervennen, zelf, maar geen respons, oh nee sorry, 1 keer een mail terug met als antwoord, dan moet u toch bij de receptie zijn. Ik noem t het DAGOBERT DUCK PARK. Of tokkiepark,totaal geen luxe meer

Beoordeling gegeven door Monique.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 27 augustus 2010

Datum beoordeling: 30 augustus 2010

Wij gaan nooit meer terug naar dit park. De activiteiten op het park zijn uitgebreid, maar als je ook in je huisje wilt kunnen verblijven dan is dit park geen aanrader. Wij betaalden ruim 1600 euro voor een luxe huisje voor twee weken. Na twee dagen zijn we echter weer terug naar huis gegaan. Op het park zelf is veel te doen (hoewel voor bijvoorbeeld 55 min tafeltennissen moet je nog eens 5 euro betalen), maar de huisjes zelf zijn echt heel slecht. We gaven aan dat bij de boeking iets mis gegaan is omdat we in een original premium cottage zaten in plaats van in een eden premium. Daar was niets meer aan te doen, maar toen we aangaven dan een week korter in het huisje te willen zitten omdat het wel heel vies en vochtig was konden ze het huisje alleen voor ons annuleren. Geld terug of iets anders van compensatie was niet mogelijk.. Echt een grote teleurstelling die we onszelf niet meer aan zullen doen.

Beoordeling gegeven door Joost.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: september 2008

Datum beoordeling: 15 januari 2010

Geweldig om in Nederland het skien te kunnen oefenen op echte sneeuw. Aardige leraren met veel geduld en motivatievermogen. Bovendien leuke, goed uitgeruste huisjes en nog van alles meer te doen. En dan ook nog in een mooie omgeving.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2009

Datum beoordeling: 15 januari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: maakt niet uit

Datum beoordeling: 15 oktober 2009

hallo, ik krijg sinds kort de mailtjes van dagjeweg, en ben nog nergens naar toe geweest maar ik zie zo wel voordelige uittips wat ik erg intresant vind. want alles is nu zo duur dat ik het liefst voor gratis of echt voordelig ga, en vandaar ik me aangemeld had bij dagjeweg. groetjes

Beoordeling gegeven door jorita.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 4 okt

Datum beoordeling: 8 oktober 2009

ik zulke vind zulke uit stapjes super wand ik hou van alle dieren dus geniet ik er meer van

Beoordeling gegeven door petra.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7 - 8 - 2009

Datum beoordeling: 28 augustus 2009

Centerparcs De kempervennen zijn wij een week op vakantie geweest en dat is plezier voor jong en oud ! leuke omgeving , gezellige entertaiment shows en veel te doen ! lekker eten , voor ieder wat wils ! Ontspanning kan je daar maar genoeg relaxen !

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: september

Datum beoordeling: 6 december 2008

was heel goed

Beoordeling gegeven door van der Kruijssen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 27 juli 2008

mooi schoon parc erg vriendelijk personeel veel te doen erg nette bungelows ergmooi zwembad super ook goede restaurants nette prijzen

Beoordeling gegeven door sandra bierens.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22-07-2007

Datum beoordeling: 27 juli 2008

Een erg leuk park. Met volop vertier voor iedereen!

Beoordeling gegeven door Debby Smits.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Sterk verouderde huisjes Restaurant middelmatig

Beoordeling gegeven door Zittersteijn.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 24-12-2007 tot 28-12-2007

Datum beoordeling: 26 juni 2008

Het park is prima, alleen ons huisje viel heel erg tegen. Prijs/kwaliteit verhouding was ver te zoeken. We hadden een luxe cottage, maar dat kon je er niet aan af zien. Vieze vloerbedekking, schimmels op muur, bank waar je niet fatsoenlijk op kunt zitten, heel erg klein. Gewoonweg slecht onderhouden. Het marketdome, zwembad e.d. was verder allemaal prima. Vriendelijk personeel en goed schoon gehouden. Wel was het zwembadwater wat aan de koude kant. Al met al toch een fijn verblijf, alleen de prijs/kwaliteitverhouding kan stukken beter.

Beoordeling gegeven door Anoniem.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20 februari 2008

Datum beoordeling: 29 mei 2008

Geweldig park met voor ieder wat wils en in een prachtige omgeving!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: december 2007

Datum beoordeling: 15 mei 2008

een geweldige week canterparcs Kempervennen in december heerlijk die sinerklaas en kerst sfeer voor ons het vakantie gevoel zo dicht bij huis maar zo herlijk weg

Beoordeling gegeven door carina vd ven.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: april mei juni

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Prima huisjes,goed verzorgd uitgevoerd en prachtig gelegen op mooie plekken in Nederland. Er is altijd een hoop te doen en voor elk wat wils!!

Beoordeling gegeven door pantha haring.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: november 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Zeer net park! Goede service! Goed onderhouden huisjes Leuk zwembad en leuke park plaza! Top vakantie gehad!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: feb 2008

Datum beoordeling: 11 maart 2008

mooi park, vriendelijk personeel, alles op het weer na prima in ode.

Beoordeling gegeven door mascha ijpelaar.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: ongeveer jul./aug.06

Datum beoordeling: 7 maart 2008

alle weekeinden met landal Greenparken waren altijd prima in orde.Omdat wij altijd met 12 tot 14 personen zijn kiezen wij elk jaar weer wat anders. De vraag is dan waar kunnen wij voor een rede;lijke prijs terecht, meestalis dit bij Landel Greenparks, omdat hier ook in de omgeving meestal veel te doen is, en dat staat er ook altijd wel bij geschreven.

Beoordeling gegeven door S.T.de Groot..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: ongeveer jul./aug.06

Datum beoordeling: 7 maart 2008

alle weekeinden met landal Greenparken waren altijd prima in orde.Omdat wij altijd met 12 tot 14 personen zijn kiezen wij elk jaar weer wat anders. De vraag is dan waar kunnen wij voor een rede;lijke prijs terecht, meestalis dit bij Landel Greenparks, omdat hier ook in de omgeving meestal veel te doen is, en dat staat er ook altijd wel bij geschreven.

Beoordeling gegeven door S.T.de Groot..