Beoordelingen Vakantiepark Duinrell

Heerlijk weekend
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27-4-2018

Datum beoordeling: 1 mei 2019

Reisgezelschap: gezin

Leuk park met attracties voor iedereen. Tikibad is wel heel druk, maar geweldige glijbanen. Gezellige plaza (en pub) Genoeg te doen in de omgeving.

Beoordeling gegeven door Linda.

Leuk
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 2019

Datum beoordeling: 23 april 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Park is groot en wisselde dingen te doen. Van achtbaan waar je knie van gaan trillem tot trolle treintje Winkeltjes genoeg

Beoordeling gegeven door Patty.

Een ware Duinhell
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 02-05-2016

Datum beoordeling: 12 mei 2016

Reisgezelschap: gezin

Omdat onze vader 50 jaar werd hebben wij drie dagen Duinrell in de Duingalow geboekt. We kozen hiervoor omdat wij (14, 20 en 23 jaar) dachten dat er zo voor ons gezin voor ieder wat te doen was. Vol goede moed en enthousiasme gingen we richten Wassenaar, maar al onze positiviteit was plots verdwenen toen we het park zagen. Je ziet duidelijk dat het ernstig verouderd is, wat op zich niet heel erg is, maar het bleek ook vooral heel vies te zijn. Aangekomen bij onze Duingalow, was de schrik nog groter... We hebben best wel wat betaald voor drie dagen en hebben bewust gekozen voor een huisje. Wij zijn geen kampeermensen en stellen een normale eettafel en zithoek wel op prijs. Naast dat het huisje ontzettend goor was, leek het ook alsof er sinds 1990 niks meer aan veranderd was. We hadden een bank van metaal met daarop een stel oude en kapotte kussens. De televisie was een oud bakbeest waarbij je de ondertiteling vanaf de bank niet lezen kon. Ook al gingen we in mei, het was een koude periode toen. Wat bleek, we hadden een ontzettend oude gaskachel die we de eerste uren met geen mogelijkheid aan de praat kregen. Vervolgens bekeken we met lood in onze schoenen de slaapkamers, het was om te huilen. Mijn broertje sliep in het kamertje met stapelbed, de kamer was letterlijk 1x2m. De slaapkamer waar mijn zus en ik sliepen kon de deur niet eens dicht en terwijl ik wat op een plank wilde leggen, ontdekte ik dat ik vol met mijn hand een set losse schroeven vastpakte. De gordijnen sloten daarnaast niet aan op het raam, dus we konden ons niet eens op ons gemak omkleden. Op onze slaapkamer bleek ook dat de stopcontacten niet werkten, erg vervelend als je dus twee jonge meiden bent. De slaapkamer van mijn ouders was ook om te huilen. Mijn vader (1.90m) paste eigenlijk niet in het bed. Zijn voeten staken uit en het bed was daarnaast ook maar 1.20 breed, ik zou dat geen tweepersoonsbed noemen. Ook de gordijnen op hun kamer waren schots en scheef. We raakten aan de praat met een andere gast, zij had een enorme mierenplaag in haar huisje. Dit toont ook wel aan dat er meerdere mensen niet te spreken waren over hun huisjes. WiFi kon gekocht worden, maar kost €8 per dag PER DEVICE. Dit zou dus inhouden dat wij met z'n vijven €40 euro per dag kwijt zouden zijn aan internet. Sorry maar dat is toch niet meer van deze tijd?! Als je naar de McDonald's gaat krijg je nog wel gratis WiFi bij een hamburger van een euro... In de avond zijn we naar het zwembad gegaan, ook daar werden we teleurgesteld. Het bleek dat het voornamelijk een paradijs was voor hangjongeren die daar in groepjes een beetje de boel kwamen lastigvallen. Later zijn er wat van die jongeren het zwemparadijs uit gezet. Je moet voornamelijk naar het Tikibad gaan voor de glijbanen, want van zwemmen is geen sprake daar. Op de tweede dag zijn wij met gierende banden naar huis vertrokken. We gingen dus nog liever naar huis dan dat we daar onze tijd moesten uitzitten. Ik zou het echt niemand aanraden om naar deze DUINHELL te gaan. Je bent een hoop geld kwijt voor een vieze en aftandse bedoeling.

Beoordeling gegeven door Lisa.

vreselijk een duur
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 23-12-2013

Datum beoordeling: 28 december 2013

Reisgezelschap: gezin

weekje om de kerstdagen door te brengen deze vakantie geboekt. Met opa oma en twee gezinnen met kleine kinderen. Huisje was oke. Zwembad: vies/personeel onvriendelijk wel oplettend! (...) duur! koffie 2.10 en klein frietje 4.00 euro! Met twee gezinnen ben je heel wat kwijt als de kinderen dorst en honger hebben. In plaza niets te doen, iedereen liep er verdwaald rond. Kerst diner was een vlop! diner van 2e kerstdag geannuleerd. Receptie onvriendelijk, administratie/communicatie niet op orde. Kwamen dag 1 aan en hadden verkeerd gekeken, of wij dan nogmaals een bedrag van 800 euro over wilde maken?! Anders konden we niet in het huis, dat gaf ons niet echt een welkom gevoel. Dan de beveiliging, wat een komisch gebeuren, in pak met een grote V van beveiliging op hun borst, vallen je steeds maar lastig om de meest kleine dingen. Je auto staat verkeerd geparkeerd op een parkeer vak en vallen je daarmee 3x op een dag lastig! Je krijg een grote mond als je je parkeerkaart vergeten bent en je met drie slapende kinderen op de achterbank snel naar het huisje toe wilt rijden. Camera beelden moesten opgezocht worden voor bewijs dat je bij vertrek had aangegeven dat je deze vergeten was en of zij dan wel open wilde doen bij terug komst?! kerstdiner drama en niet veel soeps. Ze wisten niet wat een prosecco was en wat medium doorbakken was, je kreeg als antwoord "nee ze zijn allemaal van dezeflde maat"?! laatste dag waren we aan het opruimen en stond er ineens zonder te kloppen een vreemde man in je huisje met schone lakens voor de volgende bezoekers. Iedereen stond verbaast! Hij vond het blijkbaar normaal dat hij gewoon binnen kon lopen?! Bij het uitchecken werd er met moeite nog "doei" geroepen. park : achterstallig onderhoud. Er is niets te doen en er hangt een droevige sfeer. Daarbij kom je constant in aanraking met de assielzoekers, die lopen overal in het park rond! Rondom, heb dit nog nooit meegemaakt wat een belachelijke bedoeling allemaal daar. ben blij dat ik heerlijk mijn privacy heb thuis! NOOIT MEER!

Beoordeling gegeven door vorwerk.

redelijk
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 11-12-13 oktober

Datum beoordeling: 17 oktober 2013

Reisgezelschap: met een groep

bij slecht weer een dode en verlaten park gelukkig was er nog een zwembad

Beoordeling gegeven door aad mulder.

geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2011

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het was geweldig vooral onze kleinkinderen (jongens) hebben zich in het tiki bad met pa en ma geweldig goed ver maakt. Wij (opa en oma) zijn met de 2 meiden het pretpark ingeweest Ook dat was vreselijk leuk. De 2 huisjes die we gehuurd hadden waren keurig en van alle gemakken voorzien. Gewoon een aanrader

Beoordeling gegeven door w.thijssen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni 2009

Datum beoordeling: 28 februari 2010

We zijn al een paar keer op vakantie geweest naar Duinrell in Wassenaar. Mooie omgeving. Mooie fietsroutes door bijvoorbeeld Wassenaar of het fietspad langs de kust naar Scheveningen. Vlak bij het strand, waar het, toen wij op vakantie waren, lekker rustig was. En dan natuurlijk het park zelf. De attracties en voor de eventuele slechtere dagen, het zwembad. Toen de kinderen klein waren was het al leuk. Nu ze wat groter zijn ook weer. Ze zijn nu 6 en 9 jaar. We hebben 2 keer een duingalow geboekt, maar hebben inmiddels onze eigen caravan. Daar zijn we ook al mee op Duinrell geweest. We denken er aan om dit jaar weer een lang weekend te gaan. We hebben eignelijk maar 1 minpuntje en dat is de drukte in het hoogseizoen. Wij plannen nu dus in het voor- of naseizoen.

Beoordeling gegeven door Ingrid.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Kerst 2008

Datum beoordeling: 30 december 2008

Eergisteren teruggekomen van een 5-daagse vakantie in een Duingalow. Accomodatie: De duingalows zijn eigenlijk gewoon stacaravans en ze zijn enigsinds gedateerd. De slaapkamertjes zijn ienimini en het 2-persoonsbed was slecht. We lagen in een diepe kuil in het midden. Gelukkig hadden we nog een 1-persoonbed over. Die waren redelijk maar zeker niet geschikt voor mensen met rugklachten. De keuken is prima en compleet. Slaap - en woonkamer zijn voorzien van vloerbedekking, dat doet wat muffig aan. Was oud en vies. Er hing toch wel een "luchtje" in de caravan. Lakenpakket was compleet en in keuken staat bij aankomst een afwaspakketje, erg leuk. Ook stond er een klein kerstboompje, zeer attent! Badkamertje klein maar ok. Park: Op het park zelf genoeg vermaak ook al was een gedeelte gesloten. Tikizwembad is voor de kinderen (boven 1.20) een waar paradijs. Ze kregen er geen genoeg van. Wel erg lawaaiering en veel opgeschoten jongeren. Er loopt genoeg personeel rond voor controle van veiligheid bij glijbanen. In zwembad niet echt schoon maar bij erge drukte zal het ook niet makkelijk zijn om dit bij te houden. Bij de kleedruimtes is het wel schoon. Op het park zit een supermarktje die nagenoeg alles verkoopt wat je voor een paar daagjes nodig hebt. Personeel bij receptie was zeer vriendelijk en behulpzaam. Wij hadden een 6-persoons duingalow met 4 personen en toen we bezoek kregen mochten 2 personen gratis het tikibad in. Ze kregen zelfs een parkeerkaart om de auto op het park te kunnen zetten. Goede service! Al met al lekkere dagen gehad.

Beoordeling gegeven door Giovanna.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: julie 2008

Datum beoordeling: 17 november 2008

Ik geef dit park en camping een 10 omdat wij hier met onze kinderen een hele leuke fijne tijd hebben mogen hebben wat betreft de acctieviteiten op en rond het camping gebeuren was heel goed georganiseerd en heel leuk om te doen en te zien zo als die voorstelling vanjohn travolta en zijn groep we hebben er van genoten de hygiene van de wc,s en douche , waren ook heel netjes en fijn om te zijn zeker een vervolg krijgen

Beoordeling gegeven door jh.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juli 2008

Datum beoordeling: 12 oktober 2008

Wij zijn daar met onze dochter en 4 kleinkinderen geweest en hebben een weekje op de camping gestaan. We hebben er een heerlijke tijd gehad en voor al de kinderen hebben tot de laaste minuten genoten, Heerlijk gezwommen in het tikkibad een echte aanrader voor jong en oud, Ondanks dat het weer niet altijd mee werkte hebben we er een heerlijke tijd gehad, Er werdt van alles georganiseerd voor de kinderen maar zeker zoveel voor de volwasenen, De douche ruimtes en wc waren en werden goed en schoon onderhouden wat voor ons heel belangrijk is. En eigenlijk hoefde je niet van de camping af maar als je dat toch wilde was er op afstand van een paar kilometers een supemarkt met nog een aantal winkels, En daar bij een groot restaurant waar je Pizza tot Gebakken vis tot een frietje mayo kon eten. Er waren vier eethuisjes zeg maar in Een met vriendelijk bediening, Dus als je besluit om ook op vakantie te gaan ga dan naar Duindrel Wassenaar een hele goed tijd gehad en zeker weer in overdenking voor het volgende jaar met vriedelijke groet jh

Beoordeling gegeven door JH Dams.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26-29 september

Datum beoordeling: 30 september 2008

heel erg leuk weekend gehad. Het attraktiepark was niet erg druk maar daardoor juist erg prettig, geen lange wachtrijen dus gewoon perfect. Het tikibad was ook leuk maar voor kleine kinderen (onder 1.20m) niet veel glijplezier, 1.50m is toch zeker wel minimaal. De duigalow was niet groot maar voor een kort verblijf goed te doen.

Beoordeling gegeven door Fam KLieverik.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16-07-2008

Datum beoordeling: 3 augustus 2008

Ik vond het echt heel leuk bij Duinrell! Mooi atractiepark en echt een super vet zwembad! Echt heel moooi! Vooral die glijbanen in het zwembad, echt mooi gemaakt! We zaten in een tent, ik vond de tent ook wel fijn, niet te groot maar zeker ook niet te klein! Kortom het was een leuk, gezellig, mooi en spannend dagje uit!!!

Beoordeling gegeven door leonie van den Boogaard.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 7 juni

Datum beoordeling: 27 juni 2008

het is echt een heel leuk park zeker voor mijn kindertjes vanaf 8 jaar groetjes b stoppelenburg

Beoordeling gegeven door b stoppelenburg.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: weet ik niet meer

Datum beoordeling: 24 juni 2008

het was suuuper leuk. veral met de tina dag!!

Beoordeling gegeven door Bonnie Westerhoff.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2001

Datum beoordeling: 19 maart 2008

Vakantiepark Duinrell is een echt park voor families. Alles wat men nodig heeft voor een fantastische vakantie is hier aanwezig. U heeft de keuze voor een verblijf in een duingalow,duinhostel of kamperen op de camping. Er is overal van alle gemakken voorzien. U kunt met het hele gezin of met uw gehele familie hier vakantie vieren. Duinrell is prachtig gelegen midden in de natuur. Zwemmen in het Tikibad, kopje onder in de zee of natgespat worden in het atractiepark. Er is voor elk wat wils. Duinrell is de keus voor jong en oud!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: oktober 2007

Datum beoordeling: 15 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door s.schonewille.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: eind februari 2008

Datum beoordeling: 13 maart 2008

We hebben op het vakantiepark in een duingalow gezeten. Zagen er netjes verzorgt uit, had veel licht dmv grootte ramen. Gaskachel zorgde voor gezellig sfeer en natuurlijk de warmte. Het park was voor een gedeelte open maar het tikibad mocht gehele dag gratis bezocht worden. De vele glijbanen maakt het onvergetelijk.

Beoordeling gegeven door in t Groen.