Beoordelingen Het Aardbeienland

Bijzonder
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 23-08

Datum beoordeling: 23 augustus 2020

Reisgezelschap: gezin

geweldige achtbanen, grote speeltuinen, vermaak voor de kinderen, mensen in aardbeienpakken, leuke muziek, waterbeleving, bewegende poppen, een herinnering om nooit te vergeten.......... Is er helaas allemaal niet!

Beoordeling gegeven door anoniem.

Slecht
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 22-08-2020

Datum beoordeling: 22 augustus 2020

Reisgezelschap: gezin

Het lijkt leuk op de site, maar wat een slecht onderhouden park is het. Alles is vies, kapot en buiten staan overal brandnetels. Het zou een leuk park kunnen zijn, maar het is nu het geld echt niet waard.

Beoordeling gegeven door N.N..

Leuk voor jonge kinderen
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 06-08-2020

Datum beoordeling: 6 augustus 2020

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Was heel leuk. 5 euro pp. 1,25 voor nog puzzelopdracht erbij, speciaal voor elke leeftijd. Ons goed vermaakt, mooi, leuk en gezellig. Na afloop lekkere aardbeien vlaai en aardbeien met slagroom voor onze zoon. Zeer vriendelijk personeel! Heel tevreden.

Beoordeling gegeven door Naomi.

Vreselijk.
1 11111

Bezoekdatum: 01-08-2020

Datum beoordeling: 1 augustus 2020

Reisgezelschap: gezin

Normaal schrijf ik geen recensies, maar hier is het nodig. Wat een ontzettend treurig park. Als het niet zo droevig was, was het grappig geweest. We hebben geen aardbeien kunnen proeven en de speeltoestellen waren stuk of zag er niet veilig uit. Er wordt gewerkt aan een opknapbeurt, maar voor mijn gevoel zijn ze overal begonnen. Als er nu eerst begonnen wordt aan een grote schoonmaak. Daarna hier een daar een likje verf.

Beoordeling gegeven door L. .

Frisdrank schandalig duur
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: Zondag 30 juni

Datum beoordeling: 6 juli 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Voor 3 flesjes fris zeer kleine flesjes, 1 water 1 appelsap en 1 cola 15 euro af moeten rekenen.

Beoordeling gegeven door Pj sneijers.

Verschrikkelijke tegenvaller!
1 11111

Bezoekdatum: 23-06-2019

Datum beoordeling: 23 juni 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Erg verouderd, slecht onderhouden (waardoor gevaarlijk voor kinderen: brandnetels, kapotte speeltoestellen). Geen aardbeien te plukken op het veld want de teler is met pensioen, ok, maar in het hele park was geen aardbei te bekennen, alleen bij de kassa. Echt een verschrikkelijke tegenvaller, toegangsprijs van 7,50 pp (!!) op geen enkele manier waard.

Beoordeling gegeven door Mb.

Zonde van het geld
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 26-05-2019

Datum beoordeling: 26 mei 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Zonde van het geld. Ben hier 'vroeger' wel eens geweest en in mijn beleving was dat toen erg leuk. Maar het viel vandaag héél erg tegen! Het park is niet onderhouden, er is geen aardbei te bekennen (om zelf te plukken), de bediening was slecht, de w.c.'s vies, er was geen route te bekennen... kortom: een grote tegenvaller!

Beoordeling gegeven door Ria.

Wat slecht!
1 11111

Bezoekdatum: 22-05-2019

Datum beoordeling: 23 mei 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een dagje aardbeienland.. Leek ons wel leuk, maat wat een teleurstelling is dit zeg!! Geen echte aardbei te vinden op het park. Alles is oud, vies of kapot! Zelfs als de kaartjes gratis zijn zou ik er niet meer heen gaan! Voortaan gaann we eerst wat recencies lezen. Wees slim en ga ergens anders heen !!

Beoordeling gegeven door Ruud.

Leuk en gezellig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29-07-2018

Datum beoordeling: 30 juli 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuk park voor kleine kinderen. Rond rennen door de kleine doorgangen en kruipen Door tunneltjes. Vriendelijk personeel waarvan je bij binnenkomst een aardbei krijgt en een speurtocht, hebben de ouders ook wat te doen.. Lekker geluncht uit de picknick mand en bij verlaten van het park nog een kleine verassing. Wel wat gedateerd allemaal maar ziet er gezellig uit.

Beoordeling gegeven door jobbe.

Top!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Juli 2018

Datum beoordeling: 26 juli 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We hebben met een kinderen een erg leuke dag gehad. De sfeer is heel relaxed en het personeel attent en enthousiast! Voor elke leeftijd een speurtocht en natuurlijk heel veel aardbeien! Aanrader dus...

Beoordeling gegeven door Rick .

Slecht
1 11111

Bezoekdatum: Mei

Datum beoordeling: 27 mei 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Belachelijk hoge prijs voor wat er te doen is. Er is een klein speeltuintje voor de kinderen en verder kunnen ze alleen maar naar tuinen kijken waar af en toe een houten sprookjesfiguur in staat

Beoordeling gegeven door F..

Zeer matig
1 11111

Bezoekdatum: 2 mei

Datum beoordeling: 2 mei 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Kinderen 3 en 6 jaar hebben zich vermaakt met springkussen en skelterbaan (8 van de 10 skelters kapot). Verder is er niks te bekennen. Slechte hygiëne, matige bediening. Alles zelfservice, vieze toiletten. Kapot speeltoestel bij het terras (ofja, er hangt wit/rood plastic omheen maar niemand die kan vertellen waarom). Geen aardbei gezien (alleen in afgesloten kassen waar niets te beleven was) ook geen sprookjesroute of iets dergelijks. Al met al een matige aangelegenheid voor z'n belachelijk dure prijs.

Beoordeling gegeven door M.

Onbeschoft
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 14 mei 2017

Datum beoordeling: 14 mei 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Moederdag, heerlijk weer en onlangs via wowdeal toegangskaartjes gekocht.Prachtige gelegenheid om met onze twee kleine dochtertjes naar aarbeienland te gaan. Daar aangekomen (50 km gereden) wijst een norse meneer ons de kassa omdat we dreigen fout te lopen ("kaartjes voor toegang DAAR!") Een aardig meisje helpt ons. Meteen komt de norse meneer aan gebeend "U HEEFT HET VERKEERD!". Ik ben me van geen kwaad bewust, maar blijkbaar zijn de kaartjes niet geldig (vanaf juni). Ik laat de kaartjes zien waarop 8 mei staat. Zijn vrouw komt erbij "kan me niet schelen wat er staat, u komt er niet in, wij hebben vanaf juni gezegd". Zowel mevrouw als meneer beginnen op zeer onbeschofte toon te discussiëren. Ik geef aan dat we een eind gereden hebben en ons verheugd hebben, of ze met het oog op klantvriendelijkheid niet iets kunnen regelen "ja dan heb ik ze morgen allemaal hier staan! Daar komt dus niks van in!". We druipen af, door de toon die is gezet hebben we geen zin om nog kaartjes bij te kopen. De mevrouw komt ons achterna gelopen. Ik dacht, ze wil toch nog wat regelen.... Ze roept "ik heb ook een telefoon hoor! Ik zal je laten zien dat ze niet geldig zijn!". Ze komt nog even haar gelijk halen... Vreselijk teleurgestelde kindjes, gelukkig hebben we iets anders gezelligs kunnen doen op deze Moederdag. De kaartjes voor het aarbeienland zullen na deze onbeschofte behandeling niet meer gebruikt.

Beoordeling gegeven door Rannepan.

Waardeloos
1 11111

Bezoekdatum: 25 september 2016

Datum beoordeling: 29 september 2016

Reisgezelschap: gezin

We hebben heel veel parken gezien, waarvan aardbeienland het aller aller slechtste is. Behalve een speurtocht door onverzorgde tuintjes en heel veel huisjes en een paar glijbanen en schommels, was er helemaal niks!!! Geluk dat we een sd deal hadden, maar zelfs dat was nog veel en veel te veel geld. Al kregen we het gratis, we gaan er NOOIT meer naar toe!!

Beoordeling gegeven door Fam Pallandt.

Leuk maar (te) duur
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 04-06-2016

Datum beoordeling: 4 juni 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

41,50 voor 3 kinderen en 2 volwassenen om rond te wandelen?! Er zijn her en der kleine speeltuintjes maar niks bijzonders. Dan nog 2 euro betalen om een bakje te plukken. En 2xranja en 3x fris en dan 3 kleine softijsjes voor 17 EUR?! Maar goed, de kinderen vonden het leuk ;-)

Beoordeling gegeven door Iris.

AANRADER!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 9 augustus 2015

Datum beoordeling: 9 augustus 2015

Reisgezelschap: gezin

Geweldig leuk park !! Je kan je er uren vermaken en raakt er niet uitgekeken!! De speurtocht is ook erg leuk en t terras is ook een aanrader!! Wij komen zeker terug!!

Beoordeling gegeven door fAm. Van Grinsven.

Mening
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 05-08-2015

Datum beoordeling: 5 augustus 2015

Reisgezelschap: met een groep

Het Aardbeienland. Een park wat voor kinderen een super mooie belevenis zal zijn. Toch zijn er nog veel mensen die de wat kleinere themaparken niet kunnen waarderen.. Kraken alles in de details af en zijn zo druk bezig dat ze al het mooie om hun heen vergeten.. Natuurlijk, het is prijzig. Maar met een ander datje uit komt u al snel in de zelfde prijsrichting. Aardbeienland. Je moet het waarderen, de verhalen lezen en heel erg veel genieten. Want wat is het Aardbeienland gegroeid en mooi geworden. Zeker de moeite waard!!

Beoordeling gegeven door Anoniem.

Super
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15 juli 2015

Datum beoordeling: 16 juli 2015

Reisgezelschap: met opa en oma

Zeer mooi aangelegd,kindvriendelijk. Goede producten in het restaurant voor zeer redelijke prijzen. Vriendelijk personeel. Voor ons onbegrijpelijk al die negatieve reacties ! Onze vijf jarige kleinzoon heeft enorm genoten en wij ook. Overheerlijke aardbeien in een sprookjesachtige setting. Zeer de moeite waard.

Beoordeling gegeven door M.van Roekel.

super leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21-6-2015

Datum beoordeling: 21 juni 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wat een leuk park voor kinderen! Voor volwassenen niet heel veel te beleven maar een dagje met kinderen is een groot feest! Heel groot landgoed met een speurtocht die zelfs voor de volwassene nog best moeilijk is, heel veel interactie tussen ouder en kind dus! En als volwassene kan je jezelf heerlijk verwennen met een gebakje, broodje of doosje met AARDBEIEN! Ik had op basis van de recensies hier zo mijn bedenkingen maar wij vonden het echt een aanrader

Beoordeling gegeven door patricia.

niet doen!
1 11111

Bezoekdatum: 25 mei

Datum beoordeling: 25 mei 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Personeel zeer vriendelijk niets mis mee.... De prijzen zijn te duur voor de kwaliteit. Aardbeien smaken niet stabiel. Park is onverzorgd en oud. Je kunt er verdwalen. .

Beoordeling gegeven door otto.

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 23-06-2014

Datum beoordeling: 14 mei 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Gewoon eenvoudig leuk leerzaam rustgevend. Kinderen kunnen daar op een gezonde manier spelen en hun energie gebruiken. Niets moet alles mag

Beoordeling gegeven door ajgerlich@upcmail.nl.

Vergane glorie!
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 2014

Datum beoordeling: 31 augustus 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Je loopt door een park met stilstaande borden door middel van het volgen van een speurtocht. Er is voor kleine kinderen weinig te doen. Drink je een koffie met gebak dan betaal je Hollywood prijzen ervoor. Voor ons niet meer voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door Moonen.

sprookjesachtig, sfeervol en`n aardbei als welkom
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1 mei

Datum beoordeling: 8 mei 2014

Reisgezelschap: met partner

Ook voor ons twee personen leuke dag gehad. Gezellig park. Samen gepuzzeld. Daardoor veel informatie. Lekker geluncht met heerlijke aspergesoep en broodje gezond. Mijn man broodje kroket. Het nieuwe sprookjesachtige de bosaardbei, ook voor ons geweldig. Gaan zeker in de zomer nog terug.

Beoordeling gegeven door p.vs.

helemaal geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12 september

Datum beoordeling: 11 oktober 2013

Reisgezelschap: met een groep

vind het helemaal geweldig waande me in een sprookje en ben gek met spulletjes van aardbeien

Beoordeling gegeven door yvonne dijkhof.

Heel erg leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1 April 2013

Datum beoordeling: 2 april 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Gezellig een middagje met de kleinkinderen. Ze hebben er duidelijk van genoten. Aardbeienplantjes en aardbeienpot gekocht. Ook de overheerlijke aardbeien geproefd en meegenomen.

Beoordeling gegeven door E de Krijger.

teleurstellend
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 24-08-2012

Datum beoordeling: 28 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Naar aanleiding van de website waarop wordt aangegeven dat je voor een klein bedrag zelf aardbeien kunt plukken zijn we naar Horst gereden. Wat een leuk uitje had moeten worden bleek een grote teleurstelling. In tegenstelling tot wat er op de website te vinden was moest je OOk een toegangsbewijs kopen tot het park! Het was inmiddels al tegen 3 uur (aardbeien plukken kan alleen tussen 13.30 - 15.30 uur) dus dan gaan we geen toegangsbewijs meer kopen voor maar liefst 10 euro per persoon. Dit heb ik zelf nog nagezocht op de website maar heb daar niets over kunnen vinden. Toen ik dit de dame aan de kassa vertelde mompelde ze wat dat het er wel op stond en liep gewoon weg!! terwijl ik nog met haar in gesprek was. We zijn daarop maar weer huiswaarts gegaan. Voor ons geen aardbeienland meer!

Beoordeling gegeven door Nobbe.

Aanfluiting
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 21 augustus 2012

Datum beoordeling: 21 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Hadden we de onderstaande reviews maar gelezen voordat we hierheen gingen. Wat een oplichterij.. Bijna 20 euro voor 2 personen (ons zoontje van 6 maanden was uiteraard gratis). En voor het aardbeien plukken moet je nog eens extra betalen. Dat had gewoon bij de entreeprijs in moeten zitten. Puzzeltocht stelde niets voor en nadat we hem opgelost hadden konden we onze "gezonde" verrassing ophalen bij de balie: Een satéprikker met daarop een stukje nougat of fudge en een aardbei! Nou...fantastisch... Daarvoor ben je dus bijna 2 uur aan het puzzelen. Voor ons nooit meer..

Beoordeling gegeven door Koenderink.

Het geld niet waard, wel lekkere aardbeien
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: juli 2012

Datum beoordeling: 29 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Aardbeienland is een grappige attractie om met kleinere kinderen één of twee uurtjes heen te gaan, echter de toegangsprijzen staan totaal niet in verhouding met wat het te bieden heeft. Bijna €10,- voor volwassenen en €8,- voor de kinderen voor een half uur rondkijken in de "kaboutergrotten" en daarna spelen in de (hele) kleine speeltuin is echt te veel geld! Het zelf aardbeien plukken is natuurlijk heel leuk, maar daar moet ook nog eens €2 per bakje extra voor worden betaald. De aardbeien zijn wel erg lekker, en ook het ijs met aardbeien en slagroom viel erg in de smaak. maar daar hoef je geen toegang voor te betalen, deze kun je gewoon op het terras smikkelen.

Beoordeling gegeven door Familie Smit.

Triest
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 15 juli 2012

Datum beoordeling: 15 juli 2012

Reisgezelschap: gezin

Wat een triest afbraakzooitje. Twee volwassen en een kind entree 29,40 twee bakjes aarbeien zelf plukken vier euro. Spijt me dat ik er niets positief over kan schrijven. Dringend advies : laat degene die de mooie website heeft gemaakt ook eens zijn creativiteit botvieren op het " park".

Beoordeling gegeven door Eric.

gezellig!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2012

Datum beoordeling: 10 juli 2012

Reisgezelschap: gezin

Een gezellig dagje uit. Velen klagen over de hoge toegangsprijs, maar hier krijg je ook veel voor terug. Puzzels, informatie over aardbeien, zelf aardbeien plukken, veel te zien, lekker eten...

Beoordeling gegeven door Karin.

slechte prijs kwaliteit verhouding......
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 30 juni 2012

Datum beoordeling: 2 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Slecht onderhouden zgn kabouterhuizen die eigenlijk alleen maar muurtjes zijn, en speeltoestellen. Klimtoren waar je zowat doorheen zakt met gammele hekjes en plank met spijkers achter/in huisje gegooid waar kinderen zowat hun voeten aan openhalen. Ook de zelf geplukte aardbeien zijn veel te duur betaald. Met drie kindjes die allemaal een eigen bakje willen plukken ben je weereens 6 euro armer. Het zou een goed idee zijn dit inclusief bij je entree kaartje aan te bieden.

Beoordeling gegeven door mieke.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28 JUNI

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met partner

terras gezellige winkel, museum, ZONDER ENTREE...vriendelijk personeel, overheerlijk gebak,vlaai met dot slagroom, zelfgemaakte dagverse smoothies aardbeiencarpaccio oftewel aardbeiendroom.. .PARKBEZOEK WEL ENTREE,Gezellig binnen komen met persoonlijke aandacht,door middel van een heerlijk hapje en drankje. Mooi park ook zonder kinderen zeker de moeite waard. 3.5 UUR IN HET PARK GEWEEST. Leuke puzzel, op deze manier kom je veel wetenswaardigheden te weten over de aardbei.En ook nog zelf je aardbeien plukken om mee te nemen naar huis.Fantastisch.

Beoordeling gegeven door J.S.

heel erg leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15-07-2011

Datum beoordeling: 19 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Echt de moeite van het bezoeken waard. Vooral het zelf aardbeien plukken vonden onze kinderen geweldig. Verder is er veel informatie over aardbeien, op een leuke manier gebracht. Leuke Anton Pieck achtigie bouwsels met kabouter- en elfentafereeltjes. Leuke speeltoestellen. De glijbanen zijn inderdaad wat hoog maar voor een kind van 5 toch goed te doen. (Er kan ook niet voor elke leeftijd een glijbaan staan.) Leuk winkeltje met van alles op het gebied van aardbeien en een gezellig terras. Vriendelijk personeel en entree naar onze mening niet te duur.

Beoordeling gegeven door Huisman.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni 2009

Datum beoordeling: 27 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Dit is heel interessant voor groot en klein. Men kan er een speurtocht doen waarmee je heel veel te weten komt over de aardbeien. Ook kan men er zelf aardbeien plukken.

Beoordeling gegeven door Yvonne Theunissen.

Geldklopperij
1 11111

Bezoekdatum: mei 2011

Datum beoordeling: 25 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Had ik de recensies maar gelezen voordat we gingen... En ik had nota bene nog van tevoren geïnformeerd of ook onze kleine kinderen (3 jaar) zich hier konden vermaken. Allereerst is de entreeprijs echt absurd hoog, ruim 9 euro voor een volwassene!!! Niets wat ik gezien heb was de moeite waard, heel veel tekst (dat leest een kind niet, en zeker een kind van 3 niet!), speurtocht veel te ingewikkeld. De glijbanen zijn veel te hoog voor jonge kinderen. En met mijn slapende baby in de wandelwagen was het hobbelend over de grindpaden door. We waren met ons gezelschap 40 euro lichter, maar ook in 40 minuten alweer buiten. Wat een aanfluiting, dit mag echt geen pretpark heten. Neem van mij aan: geef je geld ergens anders aan uit!!

Beoordeling gegeven door Charlotte.

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: april 2011

Datum beoordeling: 2 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het is een achterstallig park(je) met belachelijk hoge entree prijzen! 2 volw en kind van 4 jaar = 26.50 euro. Daarnaast is het woord gebruik op de uitleg borden onsamenhangend en niet begrijpbaar voor kleine kinderen. ( bv. Dankzij moderen wetenschappen bla bla bla). Enfin echt geen aanrader!!

Beoordeling gegeven door Marjolein.

niet de moeite waard
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: april 2011

Datum beoordeling: 24 april 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het park was volgens ons absoluut niet de moeite waard. Slechte bewegwijzering, knullige kabouters, weinig speelgelegenheden voor de kinderen. Kortom, geen succes en niet de moeite (en de hoge entreeprijs!!) waard. Wel leuk is het terras. Onze tip is dan ook: ga lekker koffie drinken met gebak op het terras en ga daarna ergens anders heen, zat ander leuks in de omgeving.

Beoordeling gegeven door fam Smeets.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 13/08/2010

Datum beoordeling: 13 augustus 2010

Aardbeienland is een weinig uitdagend park. De prijs kwaliteit verhouding is scheef getrokken. Als je voor een speeltuin waar niets bijzonders in staat en bovendien ook nog met veel te steile glijbanen met twee kinderen en twee volwassen 30 euro moet afrekenen dan voel ik me bekocht. De speurtocht is saai voor de kinderen en als je aan het einde het formulier niet volledig hebt ingevuld terwijl je wel de oplossing hebt krijg je geen prijs. Bah, we komen voor ons plezier en niet om afgezeken te worden. Kortom het park getuigd van boerse slimmigheid van een boer die blijkbaar nog niet voldoende inkomen uit Zijn aardbeien kan genereren en dit meent aan te vullen met een stompzinnig parkje wat niet meer waard is als een bezoekje van een uurtje voor 2,50 per persoon.

Beoordeling gegeven door Jos.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22 juli 2010

Datum beoordeling: 22 juli 2010

Een heerlijke middag gehad bij het aardbeienland!! Zowel voor volwassenen als kinderen erg leuk. De kinderen genoten van de speurtocht, wat ook nog een leuke verrassing opleverde. Er zijn erg veel zitmogelijkheden om even een broodje te nuttigen en/of wat uit te rusten. Gezellig opgezet park. Veel speelmogelijkheden voor de kinderen en ook het zelf plukken van aardbeien was een groot succes. Enige minpuntje: het hekje op de grens park en weg was eenvoudig te openen voor kinderen wat enigszins gevaarlijk is. Maar bovenal een leuk en leerzaam park!!

Beoordeling gegeven door Annie.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni 2010

Datum beoordeling: 17 juni 2010

We hebben besloten dit jaar meer leuke aparte uitstapjes te maken in Nederland en onze vakantie ook dit jaar in Nederlan te houden. De Efteling, Walibi enz. behoren daar niet toe. Een van onze uitstapjes is geweest Aardbeienland in Horst. Echt een geweldige dag gehad. Er is een speurtocht uitgezet, kinderen kunnen zelf aardbeien plukken, educatieve zaken over aardbeien komen aan bod, een gezellig restaurantje met speeltuin en nog meer. Een leuk kleinschalig park voor jong en oud. Het is een seizoensattractie, maar wel echt genieten!

Beoordeling gegeven door Corine Hansum.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2009

Datum beoordeling: 28 februari 2010

Wij zijn vorig jaar naar het aardbeienland geweest. Dit was echt super leuk. Naast dat je er volop aardbeien kunt eten en drinken kun je ze ook kopen. Een speurtocht met de kinderen is ook zeker een leuke aanrader evenals het kabouterbos. Het aller leukste vonden wij dat je zelf aardbeien kon plukken met je kinderen. Helemaal enthousiast waren ze. Al met al een suepr leuke dagbesteding!

Beoordeling gegeven door petra starkenburg.

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: vandaag 14 aug,2009

Datum beoordeling: 14 augustus 2009

ik twijfelde al nadat ik andere recensies gelezen had;maar de kleinkinderen (3,6 7 jaar) hadden zich er al op verheugd;en wat doen Opa en Oma dan : gaan met die banaan.; Pluspunten:*lekkere aardbeientaart *lekker aardbeienijs Minpunten: *Rolstoelonvriendelijk,zeg maar bijna onbegaanbaar *Interieur,vooral toiletten dateren uit de 1ste Wereldoorlog *Slechte,zeg maar GEEN routebeschrijvingen in de tuinen enhet kabouterbos *Glijbanen zijn veel te steil;kinderen kunnen er een dwarslesie oplopen *Een klimtoren was levensgevaarlijk : planken liggen helemaal los : bij inspectie door bevoegde instanties zou volgens mij het hele speelgebeiuren gesloten worden. *Entreeprijs van 8,50 / 5,80 staat in geen enkele verhouding met het gebodene ; ADVIES:(gratis) :entreeprijs van 2,50 / 1,25 met in het achterhoofd dat bezoekers een consumptie nuttigen en ieder kind een bakje aardbeien á raison van 2,00 euro plukt;dit lijkt me eerlijker zakendoen;nu voel ik me toch een beetje opgelicht,ook door de zich prachtig voordoende website.

Beoordeling gegeven door albert nibbelke.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 24 -06 -2009

Datum beoordeling: 28 juni 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Scheepers.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 21-05-2009

Datum beoordeling: 24 mei 2009

We zijn deze week voor de 3e keer naar het Aardbeienland geweest in de agelopen 6 jaar. Onze dochters vinden het steeds weer hartstikke leuk. Oke, de opdrachten zijn niet gemakkelijk, maar het is wel leuk dat ze er echt iets voor moeten doen en er ook even mee bezig zijn. Het zelf aardbeien plukken blijft ook een hoogtepunt en op het terras is het heerlijk vertoeven.

Beoordeling gegeven door Kremer.

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 20 mei 2009

Datum beoordeling: 22 mei 2009

Wij zijn het helemaal met Virgil Bouws eens!!!!

Beoordeling gegeven door Corrie.

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 2 mei 2009

Datum beoordeling: 11 mei 2009

Harstikke duur voor hetgeen wat je er voor krijgt! En de speurtocht is een aanfluiting. Je krijgt een beloning als je de puzzel oplost, maar dan moet je wel ALLE woorden vinden. Als je niet alle woorden hebt, maar wel de puzzel oplost heb je gewoon pech. Lekkere domper voor de kinderen. Geen blijvertje voor ons.

Beoordeling gegeven door Virgil Bouws.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: september

Datum beoordeling: 20 september 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Juni

Datum beoordeling: 30 juni 2008

Het Aardbeienland in Hort,is een leuk park voor jong en oud.

Beoordeling gegeven door Anne.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14-06-2008

Datum beoordeling: 16 juni 2008

Wij zijn met onze kinderen van 4 en 2 jaar oud hier een halve dag geweest. We werden zeer hartelijk ontvangen en rondgeleid. Aardbeienland is een educatief park met diverse weetjes over de aardbei. Men kan zien hoe diverse soorten groeien, je kunt ze proeven en allerlei producten kopen in het winkeltje. Ze verkopen er nu ook asperges. Het restaurant is ook een aanrader, met zelfgemaakte soep en heerlijke salade en broodjes. Natuurlijk ook diverse soorten gebak met aardbei als basis. Voor de kinderen is er een kabouterdorp gebouwd en krijgen de kinderen en ouders allebei een puzzeltocht mee die men kan volgen. De jongste kinderen krijgen een kleurplaat. Lever je die in als je weggaat, dan krijgen ze een verassing mee. S'middags is er de gelegenheid om tegen betaling van Euro 2,- zelf aarbeien te plukken, die je mee naar huis mag nemen. Voor jong en oud is dit een leuk park. Ook veel speelgelegenheid voor de kinderen. Wat gewoon opvalt is het enthousiasme van het personeel. Daarnaast is het ook een goed betaalbaar uitje. Volwassen +/- Euro 7.95 en kinderen vanaf 4 jaar Euro 5,50. Parkeren is gratis. Gewoon gaan dus!

Beoordeling gegeven door Mevr. Luycx.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 28-05-2008

Datum beoordeling: 28 mei 2008

Was vandaag met mijn zoontje van 7 jaar, 2 uurtjes naar aardbeien land geweest, leuk opgezet en leerzaam, ook die speurtocht wat je erbij kan krijgen is top, hoop dat het park nog jaren lang blijft bestaan, leerzaam en leuk, daarom een dikke 10

Beoordeling gegeven door maurice karssemakers.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2007

Datum beoordeling: 5 mei 2008

was een buitengewoon zonnige dag , de aarbeien waren overheerlijk . Zijn nergens in e winkel zo smakelijk te koop. het geheel is erg gezellig opgezet. Hebben volop genoten van het hele uitstapje.Is de moeite waard geweest

Beoordeling gegeven door Het aarbeienland.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 06-08-2008

Datum beoordeling: 15 april 2008

Het was een cadeau voor mijn ouders. We hadden een overnachting in een groepsaccomodatie daar en het lekke ons leuk om onze ouders mee te nemen naar Het aardbeienland. Daar een rondleiding gehad en veel te weten gekomen. Het leukste is om op het einde allerlei aardbeiproducten te proeven/proberen. Zitten sommige hele lekkere tussen.

Beoordeling gegeven door R Zanders.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: aug. 2007

Datum beoordeling: 13 april 2008

netjes en verzorgd en heerlijke aardbeien

Beoordeling gegeven door A. Dynna.