Het Aardbeienland
Laat je overrompelen door aardbeien in Het Aardbeienland

De grote ster in Het Aardbeienland is: de aardbei! In dit bijzondere themapark vind je onder andere een overdekt aardbeiensprookjesbos van maar liefst 5000m2 groot, een aardbeiendroomwereld en een heus kabouterdorp. Maar je vind ook een uitgebreide collectie met allerlei gave aardbei-objecten. Laat je onderdompelen in een wereld vol aardbeien.

Activiteiten voor kinderen

Voor de jongste aardbeienliefhebbers zijn in het park allerlei spannende hoekjes en gangetjes. Bukken, kruipen of verstoppertje spelen: het kan allemaal. Wie weet kom je wel kabouters tegen die je alles vertellen over de aardbeienplant! Maar er is ook een puzzeltocht voor het hele gezin beschikbaar met diverse leuke opdrachten en aardbeienweetjes. Kun jij alle bordjes vinden? Ook krijg je de kans op een tractor te klimmen. Stoer!

Heb je tussendoor of achteraf honger? Kom dan langs bij Restaurant Die Stube voor een kus van chocolade (aardbeien in een chocolade jasje), een Berry Briljantsmoothie of Harry's broodje hamburger.

Het Aardbeienland in Horst leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 14,75 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek aardbeienland.nl

Foto: Het Aardbeienland © Mayra Nijland
Foto: Het Aardbeienland © Mayra Nijland
Foto: Het Aardbeienland © Mayra Nijland
Foto: Het Aardbeienland © Mayra Nijland