Beoordelingen Philips Museum

Niet het geld waard 5 euro intree zou redelijk zij
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 6 augustus

Datum beoordeling: 6 augustus 2017

Reisgezelschap: met partner

Het is te duur voor wat je zier in vergelijking met andere musea waar veel meer te zien is voor de zelfde prijs

Beoordeling gegeven door G.vivie.

aanrader, maar:
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25 januari 2017

Datum beoordeling: 1 februari 2017

Reisgezelschap: met partner

Het is een prachtig museum waar je ruim de tijd voor kunt nemen! Mooi vormgegeven en aantrekkelijk. Maar zo goed als Philips is in het runnen van een bedrijf zo slecht is de catering van het museum ingericht! Wij moesten 25 minuten wachten op ons broodje. De broodjes moesten nog worden afgebakken namelijk. Daarbij duurt het sowieso erg lang allemaal, omdat de eieren nog geschild moeten, de tomaten nog gesneden en ga zo maar door. Er waren 2 heren mee belast terwijl een (toeziende?) dame heerlijk stond te praten. Ook de hygiene achter de toog mag wel eens nader bekeken worden. Smeren, snijden, beleggen en geld in ontvangst nemen ziet er niet prettig uit. (Ja, dat zie je allemaal als je lang moet wachten)

Beoordeling gegeven door N.N..

Feest der herkenning
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24 februari 2015

Datum beoordeling: 5 mei 2015

Reisgezelschap: gezin

Mooi te zien hoe Philips uitgroeide van als fabriek van gloeilampen, via beeldbuis, radio en video naar medische apparatuur. Ook veel oude gebruiksvoorwerpen tentoongesteld in retro-huiskamer en keuken. "O ja, die hadden we thuis ook toen!" Ipad tour was leuk; je moet dan net iets beter alle info lezen om de vragen te kunnen beantwoorden. Leuk voor jong en oud.

Beoordeling gegeven door Fam. de Graaf.

Leuk en leerzaam
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12-7-2014

Datum beoordeling: 12 juli 2014

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Met zoon van 14 en met opa naar het museum. We vinden het Mission Eureka spel op de iPad erg leuk: het brengt je door het hele museum. Vanaf de gloeilamp tot aan de modernste medische apparatuur: er is veel te zien, en er is ook van alles te doen. Aanrader!

Beoordeling gegeven door Monique.

Teleurstelling
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 30-05-2013

Datum beoordeling: 1 juni 2013

Reisgezelschap: met opa en oma

Als je blanco binnenkomt waarschijnlijk best aardig om er even doorheen te lopen. Maar als je zoekt naar herinneringen uit het verleden dan valt het tegen. Concreet: het gaat alleen maar over Eindhoven en je ziet heel weinig van wat Philips (naast de gloeilamp) allemaal gemaakt heeft.

Beoordeling gegeven door johan.