Beoordelingen Nationaal Park De Groote Peel - Bezoekerscentrum De Pelen

Genieten.
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 13-12-2021.

Datum beoordeling: 13 november 2021

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vanochtend het kabouter pad gewandeld met onze kleinzoon. Tot verdriet van hem zit de kabouter pin helaas niet meer in het kabouter pakket. Bij navraag. Toen wij naar huis wilde gaan kwam een mevrouw van het personeel naar buiten rennen, met alsnog een speld. Wat een service. Blije kleinzoon. Heel erg bedankt. Het kabouter pad is een superleuke kinderactiviteit.

Beoordeling gegeven door Anny Claessens.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: oktober 2009

Datum beoordeling: 6 maart 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door m.kahlert.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: aug.2009

Datum beoordeling: 27 februari 2010

super sfeervol , rust, voldoende zitplek, lekkere koffie met gebak, veel informatie van omgeving. Lekker wandelen in de natuur, je waant je in een andere wereld

Beoordeling gegeven door Petra Voermans.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 2-2-2009

Datum beoordeling: 7 februari 2009

Mooie wandeling alleen erg koud.

Beoordeling gegeven door T.Peeters-Berghs.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: regelmatig

Datum beoordeling: 3 juli 2008

ontzettende mooie natuur, de verschillende routes staan goed aangegeven, binnen in het gebouw staan wanden met informatie en voor de kinderen word er regelmatig iets georganiseerd. de moeite waard voor natuurliefhebbers! en het is natuurlijk spotgoedkoop...de reis er naar toe kost je alleen iets en wat je aan eten/drinken wil meenemen. maar ook daar is de mogelijkheid te eten en te drinken en voor de kids een kleine speelgelegenheid.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 29 juni 2008

mooi wandelgebied, er waren weinig bezoekers op de dag dat we er waren. We voelden ons een met de natuur.

Beoordeling gegeven door J.J. Jacobs.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22 mei 2008

Datum beoordeling: 31 mei 2008

We zijn met 2 groepen 8 van basisschool de Vonder uit Someren-Eind naar de groote peel geweest. Het was, ondanks de vele muggen, een geweldige dag. We hebben eerste door de Peel gewandeld, onder leiding van een gids, en van alles bekeken en daarna vogels gekeken, voornamelijk meeuwen, en visjes en waterdiertjes geschept.

Beoordeling gegeven door Sauvé.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: maart 2008

Datum beoordeling: 30 mei 2008

Onderwijs wordt op deze manier een stuk interessanter.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: maart 2008

Datum beoordeling: 30 mei 2008

Onderwijs wordt op deze manier een stuk interessanter.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april 2007

Datum beoordeling: 28 maart 2008

bezoekerscentrum ligt midden in de Groote Peel, natuurgebied. Leuke aktiviteiten voor kinderen (event.kinderfeestjes)mooie wandelroute in de natuur eventueel onder begeleiding. Erg rustgevend.

Beoordeling gegeven door Bezoekerscentrum Mijl op Zeven..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: februari 2008

Datum beoordeling: 19 maart 2008

Prachtige omgeving! Prachtige natuur! Mogelijkheid tot mooie wandelingen met een deskundige gids. Goede wandelpaden!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 10 september 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..