Beoordelingen Buitencentrum Sallandse Heuvelrug

Educatief en uitnodigend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: zo'n 6 keer per jaar (2011)

Datum beoordeling: 30 november 2011

Reisgezelschap: gezin

Het bezoekerscentrum vinden wij altijd weer erg leuk om te bekijken. Vooral geschikt voor kinderen tot een jaar of 12. De wandeling met de Eekhoorntjes is ook erg leuk, lekker veel doedingen onderweg.

Beoordeling gegeven door Fam. den Hertog.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25 mei 2009

Datum beoordeling: 28 mei 2009

Ik heb mijn mijn 3 kinderen (1,4 en 6 jaar) de kriebelbeestjes route gelopen door het speelbos. Je huurt een rugzakje met attributen bij het bezoekerscentrum voor 1 euro per kind (5 euro borg) en de jacht kan beginnen! De kinderen spelen in het speelbos tijdens de route en komen superenthousiast terug met hun vangsten! ps: als ouder leer je ook heel wat bij!

Beoordeling gegeven door S..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15 oktober 2008

Datum beoordeling: 18 november 2008

Prachtig natuurgebied vlakbij ons dorp. We komen er vaak en veel en er is een goede mogelijkheid om samen met een boswachter te wandelen.

Beoordeling gegeven door J. von Weyhrother.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 20 oktober 2008

Ze organiseren mooie wandelingen met een boswachter, prachtige natuur, beetje buitenland

Beoordeling gegeven door J. von Weyhrother.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 26 september 2008

Datum beoordeling: 4 oktober 2008

Het was prachtig weer die dag. Wat is er dan leuker dan met de jongens het bos in te trekken en te genieten van de beginnende herfst...

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april 2008

Datum beoordeling: 12 juni 2008

Goede service.

Beoordeling gegeven door J.F. Walthie.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 17 mei 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 31 oktober 2007

prima voor elkaar. schone toiletten; vriendelijke mensen en een gratis wandeling door een kindvriendelijk en uitnodigend \"eekhoorntjesbos!! Hier gaan we vaker naar toe!!

Beoordeling gegeven door N.N..