Beoordelingen Ballorig Zaandam

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24-10-2009

Datum beoordeling: 29 oktober 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: februari 2008

Datum beoordeling: 25 oktober 2008

Veel speelattributen en speelruimte gezellig ingericht. 'kantine' niet erg kindvriendelijk en weinig variatie. Geen oplettend personeel buiten de ouders van de kinderen om, zaten een beetje met elkaar te kletsen. Wel mogelijkheid voor ouders om bij spelende kinderen te komen. Wel wat weinig zitplaatsen voor de ouders bij de speeltoestellen zelf.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zo vaak mogelijk!!!!!!!

Datum beoordeling: 1 oktober 2008

Heerlijk een dagje onbezorgd spelen met de kids!!!! Lekker een boekje met een cappucino erbij,voor het naar huis gaan nog iets eten en dan thuis stop ik mijn kinderen moe maar voldaan in hun bedjes!!! Kortom,....voor het hele gezin een gezellig,actief en ontspannen dagje weg!!!!!!

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: maart 2008

Datum beoordeling: 21 september 2008

Het is een ruime hal, waar kinderen naar harte lust zich uit kunnen leven. Het ziet er netjes uit. Alleen jammer dat je verplicht bent om daar je eten en drinken te kopen, je mag zelf geen etenswaren meenemen. Voor de ouders hoef je daarin tegen niet te betalen alleen voor kinderen vanaf 2 jaar.

Beoordeling gegeven door Elles Meijer-Fischer.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: begin 2005

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Druk en vies

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2007

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Overzichtelijk, leuke organisatie kinderfeestjes, schoon, uitdagend voor jonge en iets oudere kinderen.

Beoordeling gegeven door Lara.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 13-02-08

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Verjaardags feestje van me zoon gevierd. Was een leuke dag en goed georganiseerd.

Beoordeling gegeven door Susanne Reinhart.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 3 januari 2008

De kinderen hebben het reuze naar hun zin en vliegen in de rondte terwijl je als ouderes kunt blijven zitten en wat drinken of eten .Je heb een goed overzicht en je kunt je kinderen goed in de gaten houden dat is niet in het ballorig in hoorn. het enige nadeel is dat het er een beetje kil aan doet

Beoordeling gegeven door boessenkool.