Beoordelingen Nationaal Bevrijdingsmuseum

Belachelijk redenatie
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: Geen

Datum beoordeling: 12 oktober 2017

Reisgezelschap: alleenreizend

Werkelijk een belachelijke reden om de SS zo neer te zetten. N dogreden om een waanzinnig idee goed te praten. Wmb mogen de verantwoordelijken hun ontslag aanbieden!

Beoordeling gegeven door pmh.

Gedateerd
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 04-01-2017

Datum beoordeling: 5 januari 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Eerlijk gezegd vond ik de manier van presenteren wat gedateerd overkomen en bovendien vond ik het geheel wat rommelig. Er is veel te zien, mischien wel te veel waardoor voor mij de lijn wat ontbrak. Ik denk dat het museum een goede collectie heeft, maar ik zou het anders inrichten en tentoonstellen. Daarbij ook meer van nieuwe media gebruik maken.

Beoordeling gegeven door Arjan.

Interessant
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 05-01-2013

Datum beoordeling: 10 februari 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Het is interessant omdat je er veel kunt leren. En je kunt er leuke dingen kopen, zoals Sluban speelgoed.

Beoordeling gegeven door Aaron Eskes.

geweldig,weer wat wijzer geworden.
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30-08-2012

Datum beoordeling: 27 augustus 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Een heel mooi museum,heel wat gezien en veel gelezen wat ik tot nu toe nog niet wist.Echt de moete waard om naar het Nationaal Bevrijdingsmuseum te gaan,vandaar de cijfer 8.

Beoordeling gegeven door W.Anneveld.

Interessant
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15-8-2012

Datum beoordeling: 17 augustus 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Goede opbouw van tijdzones en onderwerpen. Rustig tijd kunnen nemen om rond te lopen. Verschillende vormen van media. Interessant dat veel over Market Garden ging. Helaas weinig over D-day en begin van de oorlog in NL.

Beoordeling gegeven door Henk Bertelink.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: aug 2010

Datum beoordeling: 17 augustus 2010

Het is heel leerzaam opgezet en bied veel variaties ( beeld en geluid)Het is geen saai doorsnee museum. Ook kinderen krijgen op een speelse manier kennis van de verschrikkelijke oorlogperiode. Door opdrachten worden zij er nauw bij betrokken. Zeker aan te raden voor schoolreisjes en bv verjaardagpartijtjes

Beoordeling gegeven door M.E Hak.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 02-05-2010

Datum beoordeling: 3 augustus 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door rene rutten.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2009

Datum beoordeling: 30 januari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Maria.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2 juli 2009

Datum beoordeling: 4 juli 2009

Mooie expositie! Vooral na het lezen van het nieuwverschenen boek "Arnhem" was ik erg geïnteresseerd. Mooi was (ook) de aandacht die werd gegeven aan het leven van alledag, ik herkende heel wat zaken. Een kleinigheidje: Kapitein Bestebreurtje(in een vitrine) is voorzien van de majoorsdistinctieven. Tot onze spijt konden we niet alles bekijken, het was zo warm in het museum dat we niet lekker werden en naar buiten moesten. We komen zeker terug!

Beoordeling gegeven door H.J. van Gelder.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2 juli 2008

Datum beoordeling: 12 juli 2008

een zeer intressant museum, erg indrukwekkend, films, boeken, dia`s, zeer goed uitgelegd,situaties na geschetst!! ik heb de oorlog niet mee gemaakt, maar heb nu een beetje kunnen voelen wat de mensen in de oorlog gevoeld hebben!!!

Beoordeling gegeven door irma meijer.