Beoordelingen Miniworld Rotterdam

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22-08-2018

Datum beoordeling: 24 augustus 2018

Reisgezelschap: gezin

Gevarieerde miniatuur beleving met dag en nacht show. Vriendelijke ontvangst en redelijke prijzen in het restaurantje!

Beoordeling gegeven door jan kontant.

Miniworld? Minirotterdam
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 16 september 2017

Datum beoordeling: 17 september 2017

Reisgezelschap: met een groep

Deze attractie doet zijn naam verre van waarde aan. Geen world te zien. Het ziet eruit als een uitdehand gegroeide hobby van een rotterdammer. Het zijn treinen en huisjes meer niet....

Beoordeling gegeven door Pjotr Krimson .

Tegenvaller
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 25 april 2017

Datum beoordeling: 27 april 2017

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Irritant dat het steeds "nacht" wordt waarboj het licht uitgaat en je de bordjes dus niet kunt lezen; die bordjes zouden verlicht moeten zijn. Te duur. Geen lijn/ordening te ontdekken in het geheel. Komt nogal samengeraapt en statisch over. Saai.

Beoordeling gegeven door Helga Peters .

positief verrast door miniworld
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20-03-2016

Datum beoordeling: 21 maart 2016

Reisgezelschap: met partner

In de folder stond dat je ongeveer anderhalf uur zoet bent in Miniworld. Ik ben er ruim twee en een half uur geweest en had er nog wel drie uur kunnen kijken. Het is zo ongelooflijk gedetailleerd, prachtig. Je blijft nieuwe dingen ontdekken. Het was de 33 euro voor 4 personen zeker waard. Ik ga zeker nog een keer.

Beoordeling gegeven door Han Berkhof.

Aanrader
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1-3-2015

Datum beoordeling: 2 maart 2015

Reisgezelschap: alleenreizend

Superleuk is veel groter als ik dacht, heel veel details. Ook voor ouderen zeker een aanrader, veel maquettes van oude, en nieuwe gebouwen. Auto's en treinen die rijden. Voor kinderen is er een speurtocht naar bekende figuren.

Beoordeling gegeven door Jan.

Schitterend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13-02-2014

Datum beoordeling: 18 april 2014

Reisgezelschap: met opa en oma

Je ziet heel Rotterdam in het klein, overal zitten knopjes waar je aan mag komen. Moet je goed kijken zeker naar het mannetje met zijn schep?? En ook word het donker om de zoveel tijd. Echt een aanrader voor groot en klein.

Beoordeling gegeven door roos.

Redelijk
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 19 juli 2012

Datum beoordeling: 21 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuk opgezet, echter snel gezien en weinig bewegende dingen. (voornamelijk treinen die rijden) Kinderen vinden het spannend om nog meer te doen. Meer actie om zelf dingen in beweging te zetten. speurtocht naar beeldjes die verstopt waren was erg leuk.

Beoordeling gegeven door Burgers.

aardig
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 24 mei 2012

Datum beoordeling: 3 juni 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

het was goed verzorgd. Wij kwamen laat aan. Konden nog een klein uurtje gebruik maken Restaurant was dicht. Weinig vertier en dik aan de prijs.

Beoordeling gegeven door N.N..

SUPERRRRRR
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20-05-2012

Datum beoordeling: 20 mei 2012

Reisgezelschap: met opa en oma

Ziet er geweldig uit en goed verzorgd een aanrader voor de kinderen.

Beoordeling gegeven door J van holst.

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 16 maart

Datum beoordeling: 18 maart 2012

Reisgezelschap: gezin

Het was nog rustig. Eerst wat genuttigd in een sfeervol restaurant waar de prijzen heel redelijk zijn. Trouwens ook de toegangsprijzen zijn ronduit goedkoop te noemen. De atractie zelf is een geweldige beleving. Het aanbod, de details je komt niet uitgekeken. Het dag en nacht effect subliem nageboost. De puzzle tocht hebben de kinderen intensief beleeft. Voor de zoveelste maal de nacht afgewacht. Hierdoor werd ons dagje uit behoorlijk gevuld. Maar dit was een gouden greep.

Beoordeling gegeven door J. Cornet.

Gauw gezien
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 25 februari 2012

Datum beoordeling: 4 maart 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Wij vonden het heel mooi gemaakt en goed opgezet maar met één uurtje heb je het allemaal wel gezien en verder is er niet veel te doen. Ik vind de prijs aan de hoge kant in verhouding tot één uurtje plezier.

Beoordeling gegeven door N.N..

Prachtig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: December 2011

Datum beoordeling: 24 februari 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wat een geweldige middag hebben we bij Railz gehad. We zijn op een doordeweekse dag gegaan waardoor het heerlijk rustig was. Onze zoon van bijna 4 keek net als wij zijn ogen uit. Het is niet alleen geweldig mooi gemaakt, maar de medewerkers zijn ook allemaal bere trots en geven graag uitleg. Voor kinderen is het extra leuk dat er diverse knopjes zijn die ze zelf in kunnen drukken, dan gaan er lampjes aan, hijskranen bewegen of dingetjes draaien. Hoe langer je kijkt naar het bijzondere treinlandschap, hoe meer "grappige" details je ontdekt. Een inimini Pipi langkous die haar paard Witje optilt zomaar in een weiland, Superman die boven de Maas vliegt en kipjes zo groot als rijstkorreltjes die echt bewegen om graantjes te pikken. Verder verklap ik niks, gewoon gaan kijken!! Echt voor iedereen leuk, ook als je niets met treinen hebt!

Beoordeling gegeven door Penelope.

Super Super Super
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 4 november 2011

Datum beoordeling: 6 november 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Met kleinkinderen naar Railzminiworld geweest. Ik dacht ze een plezier te doen en hoe! Eenmaal binnen moet je oppassen om niet je kleinkinderen te vergeten. Je wordt gegrepen door landschapen, natuurgetrouwe gebouwen, verlichting, langsrazende treinen en autoverkeer. De nachten worden zo goed nagebootst. Verlichting gaat aan in huizen, van auto's en dit gaat maar door. Na het restaurant moest ik nog een rondje maken en dat vond ik helemaal niet erg. Super aanrader, betaalbaar ook nog en heel goed bereikbaar met de trein.

Beoordeling gegeven door J. Cashier.

8
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: febr 2011

Datum beoordeling: 21 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

alles netjes aangelegd het bezoeken waard voor kleine kinderen

Beoordeling gegeven door h van de brink.

verassend !!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 8-07-2011

Datum beoordeling: 10 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ben samen met mijn kinderen naar Railz Miniworld geweest zij hebben enorm genoten ! Ook mama en papa vonden het erg leuk. We komen zeker terug want we willen graag nog een rondleiding doen en deze waren allemaal al vol helaas..

Beoordeling gegeven door A. Uijl.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Mei 2010

Datum beoordeling: 9 mei 2010

Geweldig zeer realistisch gebouwd.

Beoordeling gegeven door M.N.Oosterling.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14 maart 2010

Datum beoordeling: 5 april 2010

Het parkeren is altijd lastig in Rotterdam, er was tijdens ons bezoek geen tariefboord aanwezig in de parkeergarage onder railz, dus wisten we niet wat het zou gaan kosten... Eenmaal in Railz (met de kortingsbon van de website) hebben we het toch rustig aan gedaan. Er is zoveel te zien, voor jong EN oud, man en vrouw, dat je echt de tijd wilt nemen om alles te zien. De details zijn geweldig, en de subtiele grappen ook. Want wie verwacht een spiderman? Ook geweldig is de 1 op 24 schaal, ook de dag duurt maar 24 minuten, dus elke 24 minuten is het ook even donker. En dan ontstaat er weer een andere wereld. Ook voor beginnende fotografen een mekka om lekker te stoeien met de digitale camera. Sluitertijden, diafragma's. Statief wel meenenemen! Ben erg benieuwd wat/ hoe ze gaan uitbreiden. Er staat nog een stuk frame leeg... ga er dus zeker nog eens langs.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24 dec 2009

Datum beoordeling: 3 januari 2010

Ik kan het alleen maar eens zijn met de eerdere enthousiaste commentaren. Dit is een fantastisch schouwspel. Ik was er net voor kerst en ik kan het iedereen aanraden een bezoekje te brengen! Topattractie!!!!!

Beoordeling gegeven door Kees van Vroen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24 december 2009

Datum beoordeling: 24 december 2009

Bereikbaarheid met de trein is prima, het is een paar minuten lopen vanaf Rotterdam Centraal. De NS had vandaag gelukkig geen problemen meer met de dienstregeling. Eenmaal binnen genoten van een lekkere opwarmer, chocomel! De modelbaan zelf is al veel over geschreven, dat is helemaal gaaf! We hebben uren genoten van het landschap, de poppetjes en de speciale modelhuizen. Een groot deel is zelf gemaakt, helemaal geen standaard plastic huisjes! En dan de treinen, zo veel en lang krijg je thuis nooit voor elkaar. Allemaal digitaal aangestuurd vanuit een super commandocentrale! We zijn zeer onder de indruk en komen graag nog eens terug. Bert.

Beoordeling gegeven door Bert Weenders.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13-12-2009

Datum beoordeling: 19 december 2009

We zijn hier naar toe geweest met mijn zoon en schoondochter en kleinzoon van 3jr en mijn jongste zoon van 11jr. en we hebben er allen ontzettend van genoten van de oudste tot de jongste prachtig gemaakt allemaal en erg leuk om het half uur wordt het helemaal donker en gaan alle lichtjes van de stad auto's en treinen aan.Een aanrader voor iedereen vooral in de winter.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2009

Datum beoordeling: 8 november 2009

Erg leuk om een keer te zijn geweest. Naast de treintjes die af en aan rijden kan je ook genieten van mooie waarheidsgetrouwe landschappen. Erg leuk is ook het wisselen van de dag naar de nacht. Aanrader voor jong en oud!

Beoordeling gegeven door Arthur.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: kerstvakantie 2007 en 2008

Datum beoordeling: 15 februari 2009

rotterdam en railz. met mijn kleinzoon nu 2 x naar '"miniworld"ge weest en beide keren het als een feestje ervaren. volgende keer gaat hij zeker weer met de kerst vakantie kijken hoever het nieuwe gedeelte is ge worden. als oud rotterdammer sta je met trots te kijken hoe een stukje herkenning zo mooi wordt weergegeven. succes en oud rotterdam herleeft wonderschoon. het gebouw van h.a.l. is heel mooi geworden en zal zeker een goede plaats gaan innemen tussen het geheel.

Beoordeling gegeven door c.h.heykoop en colin ragas..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 18 oktober 2008

minirailz is luk vor jong en oud. het is bijzonder knap hoe ze alles gemaakt hebben en hoe klein alles is en toch net zoals in het echt werkt. je ziet steeds weer nieuwe andere dingen. erg leuk

Beoordeling gegeven door minirailz.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 12 juli 2008

Wat een fantastische ervaring!! In het begin denk je nog hoe leuk dit kan zijn maar als je even binnen bent wordt je echt gegrepen door de treintjes, het landschap, de lampjes en de poppetjes. Zo veel details, en alles zo gebouwd alsof het echt is. 's Nachts als het licht langzaam uit gaat gaan alle straatlantaarns aan. Alle huisjes hebben hun eigen verlichting, ik zag zelfs auto's rijden met knipperlichten als ze de hoek omrijden. Dat had ik nog nooit gezien. Zeer de moeite waard! Kindervriendelijk, betaalbaar en heel goed bereikbaar met de trein. Een aanrader!

Beoordeling gegeven door Hans N..