Beoordelingen Alkmaar Cruises

toppie
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 19 oktober 2013

Datum beoordeling: 13 november 2013

Reisgezelschap: met opa en oma

wij hebben geweldig genoten met de mosseltocht laatst. lekker 3 soorten smaken mosselen en van alles erbij. en voor een hele schappelijke prijs. wij zijn zeer tevreden. en gaan met kerst zeker weer mee. we hebben er nu al zin in!!

Beoordeling gegeven door Linda de Vries.

prima hoor
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 4 oktober 2013

Datum beoordeling: 15 oktober 2013

Reisgezelschap: met partner

wij zijn met de zuurkooltochten meegeweest. voor echt een belachelijk lage prijs. en daar maken ze echt geen winst meer op, hoor, alleen maar verlies. maar de service was prima, de zuurkool lekker en de rookworst heerlijk. we hebben nog een paar drankjes besteld, allemaal heel schappelijk geprijsd. naast ons zat een stel met z-n 2-en aan 1 cola.... en ze hadden zelf een fles water meegenomen. tsjah, zal wel van vakantieveilingen zijn.... zuinige apen

Beoordeling gegeven door Nico de Lange.

teleurstellend
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 9-8-2013

Datum beoordeling: 10 augustus 2013

Reisgezelschap: met partner

Ondanks vriendelijk en hard werkend personeel, viel ons de cruise erg tegen. Ochtend zelf in te vullen in Alkmaar (kaasmarkt), middag op de boot. De muziek die gedraaid werd stond op repeat, waardoor we minstens 3x dezelfde Nederlandse liedjes werden gedraaid. Boerengolf was naast een provinciale weg, erg simpel en ongezellig. Kaasproeverij was zeer basic. Zelfde route werd weer teruggevaren. Op de terugvaart was het water op, waardoor er geen gebruik van toilet gemaakt kon worden. Jammer.

Beoordeling gegeven door Nanne.

Geweldig!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: dinsdag 4 oktober 2011

Datum beoordeling: 5 oktober 2011

Reisgezelschap: gezin

Meegeweest op de zuurkooltochten van Alkmaar Cruise aan boord van de Amalia. GeweldiG!! ontzettend gezellig en lekker gezongen met z'n allen. het alkmaarse stedenlied. en heerlijk zuurkool gegeten en een halve rookworst. Het kan niet op!!! zeker een aanrader. en hele vriendelijke bediening. waar vind je dat nog

Beoordeling gegeven door Martijn.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: september 2010

Datum beoordeling: 9 september 2010

De zuurkooltochten van Alkmaar Cruises op Partyschip Amalia komen er weer aan! Maar liefst 2 vaartochten per dag vanaf 1 t/m 8 oktober. Met voor het eerst zuurkoolstamppot van leerlingen van De Polsstok en zoals vanouds een halve rookworst van slagerij Jeroen de Vries.

Beoordeling gegeven door N.N..

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 21 augustus 2010

Datum beoordeling: 26 augustus 2010

prachtige reis gehad tijdens de Sail, maar voelen ons genept door foutieve advertentie in de krant, waarbij stond dat het incl.dranken en buffet was. Na eerst getelefoneerd te hebben, werd ik verwezen naar de site. Via de site voor 4 personen gereserveerd, maar daar bleek het niet meer om een buffet te gaan, maar om onbeperkt drankjes en hapjes. Wij hadden van te voren niet gegeten en verheugden ons op het buffet, maar helaas onze honger moest gestild worden met pepsels en later dunne plakjes stokbrood met smeersels en op het eind werd er 2 x rondgegaan met gehaktballetjes. Drank was er volop, maar hapjes? niet, zoals op de site stond. We hadden een kleine vergoeding op zijn plaats gevonden, maar daar valt niet over te praten. Heel jammer, zal dus NOOIT meer gebruik maken van PARTYSCHIP AMALIA en zal het zeker rondvertellen aan vrienden en bekenden.

Beoordeling gegeven door Lonneke.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juni 2009

Datum beoordeling: 10 juli 2009

Ook wij zijn meegeweest met de partyboot op een dagtocht naar Amsterdam. Grote klasse, vriendelijke bediening en genoeg te eten en te drinken. En helemaal niet duur. En eenmaal in Amsterdam aangekomen met een oude antieke bus terug naar Alkmaar, schitterend! we hebben echt genoten, heel erg bedankt!

Beoordeling gegeven door Maaike de Wit.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: maart 2008

Datum beoordeling: 29 maart 2008

We zijn meegevaren op de Alkmaardermeer Cruise van de Amalia. Hele leuke bediening, gezellige tocht en veel gezien! Klasse en bedankt!!!

Beoordeling gegeven door Nicole Wiesman.