Beoordelingen Binnen- en buitenspeeltuin Bizzy

Hele leuke speeltuin
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 16 oktober 2017

Datum beoordeling: 17 oktober 2017

Reisgezelschap: met opa en oma

Heel overzichtelijke speeltuin. Vooral fijn voor de hele kleintjes de speelhoek en kleine glijbaantjes en trampoline. Voor de grote Is de hoge glijbaan een leuke uitdaging. En niet te vergeten het lieve behulpzame personeel.

Beoordeling gegeven door Karin van Hooijdonk.

Supergezellig en ,,veilig en schoon
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2-7-2016

Datum beoordeling: 2 juli 2016

Reisgezelschap: gezin

Wij zijn als gezin vandaag geweest op de verjaardag van opa ,dus met kinders en kleinkinders ,hadden kinderspec menu en voor de grote !! N bbq ,ze hebben erg hun best gedaan om t ons naar de zin te maken ,en wij zijn tevreden naar huis gegaan ,Bizzy heeft lieve meisjes in bediening ,die ook nog gaan knutselen met de kinders ,alles lekker schoon ,wat wil je nog meer ,fijne middag gehad en de kinders Top

Beoordeling gegeven door Boeren.

Top
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Mei 2015

Datum beoordeling: 23 mei 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Laatst heerlijk op het terras genoten van de zon, terwijl mijn kleine bijtjes genoten van alle speelmogelijkheden.

Beoordeling gegeven door M&M.

Ellende!!!
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: November 2014

Datum beoordeling: 27 mei 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We hebben het kinderfeestje van onze zoon hier gevierd. Vooraf veel onduidelijkheid over de mail, kwam heel onprofessioneel over. De ontvangst begon al slecht, erg rommelig en onvriendelijk door de boerin die hier de boel runt en de hele tijd tot vervelens toe aanwezig was. Alles moest volgens haar zin, weinig ruimte voor eigen invulling, alles ligt vast zoala tijdstip chips en friet, heel jammer. Concept binnen en buiten speeltuin heel leuk, mooie hal, schoon en verder super personeel. Dames werken hard en met plezier en lief voor onze kinderen. Geen aanrader ons zien ze niet meer terug.

Beoordeling gegeven door Frederique.

FANTASTISCH
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 29-06-2012

Datum beoordeling: 8 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We hadden een kinderfeestje bij Bizzy ter gelegenheid van mijn dochters zesde verjaardag. Telefonisch gereserveerd, alles werd heel duidelijk uitgelegd. Naar aanleiding van enorme negatieve reacties die ik las, heb ik contact gehad met de eigenaresse en tot mijn verbazing was dit een schat van een vrouw die me heel geduldig uitleg gaf wat ze van bezoekers verwacht en wat we van haar mogen verwachten. Naar mijn mening wil de eigenaresse gewoon alles te werk stellen om vooral een veilige en plezierige omgeving voor de kinderen te creeeren wat haar zeker ook goed gelukt is. Dat ze daar tegenover verwacht dat de kinderen zich ook wel netjes gedragen is niet meer dan normaal te vinden. Al het personeel was heel lief en geduldig naar onze kinderen en echt alles verliep volgens afspraak. De kinderen konden eten wat ze wilden en dat werd ook netjes geserveerd. De speelruimte was ook erg schoon en zo ook het sanitair. De kinderen hebben lekker binnen en buiten gespeeld en nergens over gezeurt. Wij vinden het een prima plek om de kinderen zichzelf lekker veilig uit te laten leven......en we komen dus zeker weer terug!!

Beoordeling gegeven door J.Braspenning.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16 augustus

Datum beoordeling: 22 augustus 2011

Reisgezelschap: met opa en oma

het was fantastisch,met onze kleinzoon geweest hij heeft van alles genoten alles mag en kan hele lieve leiding en alles zag er keurig uit.voor herhaling vatbaar. een gelukkige oma

Beoordeling gegeven door oma van Loon.

schoon en ordelijk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11-08-2011

Datum beoordeling: 12 augustus 2011

Reisgezelschap: gezin

Gisteren weer eens geweest en weer naar ons zin gehad. Binnen en buiten gezeten en overal weer lekker schoon, geen lastige kinderen, lekker zitten voor de ouders en duidelijkheid!

Beoordeling gegeven door Verschueren.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 25-07-2011

Datum beoordeling: 25 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

accomdatie top! Alles is schoon en mooie speeltuin. Echter, al de uitgenodigden waren nog niet gearriveerd en we moesten dan maar in de gang bilijven wachten anders moest de boerin 2 keer haar verhaal vertellen, kwam weer terug om te vertellen dat ze niet bij de deur mochten staan omdat dan heel de tijd het belletje in de keuken af ging. Mochten alleen drinken als de kinderen aan tafel zaten anders werd het drinken misschien wel om gegooid door een bal. Zij bepaald wanneer de kinderen chips, ijsje en friet krijgen! Tiert door de micro als de kinderen iets fout doet. (Ingekort door de redactie.) verteld mij dat ik de kinderen niet moeten helpen met de papiertjes van de ijsjes af te halen Dreigt door de micro met straffen enz..... Dus nooit meer!!!!!!!!!

Beoordeling gegeven door Vermeulen.

Niet leuk
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: juni 2011

Datum beoordeling: 18 juni 2011

Reisgezelschap: met een groep

Kinderen waren gewoon BANG van de boerin. Snauwt de kinderen af, schreeuwt en dreigt met een alarm. Kinderen aan het huilen... niet echt het prototype van een schoolreisje voor kindjes van 4-6 jaar. (Ingekort door redactie DagjeWeg.NL). Snuffelt in tassen van gasten om te kijken of het geen afval is. Kortom .... SLECHT

Beoordeling gegeven door Breda.

super voor de kinderen, relaxed voor pa en ma
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22 december 2010

Datum beoordeling: 22 december 2010

wij hebben midden in de winter hier het verjaardagsfeestje van onze zoon van 6 gevierd. super relaxed voor pa en ma. kinderen kunnen naar hartelust spelen en knutselen. alles erg veilig voor de kinderen en lekker overzichtelijk. ook prima voor kleinere kinderen; onze dochter van net 3 heeft zich prima vermaakt.

Beoordeling gegeven door fam klasing.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: maart 2008

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Een geweldig binnen en buiten speelleeerboerderij met geweldige aparte glijbanen klimrekken zowel voor de kleintjes en de grote kinderen SUPER.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: maart 2008

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..