Beoordelingen Kabelbaan Valkenburg aan de Geul

Geweldig!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2-6-2021

Datum beoordeling: 2 juni 2021

Reisgezelschap: gezin

Wat een leuke attractie. We werden heel gezellig geholpen door Frans. Ik begrijp de recensies niet waarin “gevaarlijk” staat. Gewoon normaal stil zitten en kleine kinderen op schoot. Rodelen ook erg leuk! Ps geef wat zonnebrand aan de medewerkers die in de volle zon staan te verbranden!

Beoordeling gegeven door Ingrid .

Super gaaf!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 18 oktober

Datum beoordeling: 18 oktober 2020

Reisgezelschap: gezin

Heel leuk! Ook boven op de berg veel leuke dingen te doen. Jammer dat de Wilhelminatoren niet open is tijdens Corona.

Beoordeling gegeven door Suzanne.

Levensgevaarlijk!
1 11111

Bezoekdatum: 25-03-2018

Datum beoordeling: 25 maart 2018

Reisgezelschap: gezin

De zitjes van de kabelbaan zijn erg gevaarlijk! De stang klemt nirt vast en je hebt geen borging tussen de benen. Volwassenen -MAAR ZEKER KINDEREN- glijen er met gemak onderdoor! Nooit doen, niet gaan hoe leuk het er ook uitziet!!

Beoordeling gegeven door Jenny.

top!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12-12-2014

Datum beoordeling: 20 januari 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Voor de kerst hier naar de zandsculpturen in de grot gaan kijken met de kinderen van 3 en 6. Absoluut de moeite waard en niet duur! Van de Zomer ook wezen rodelen hier, de kinderen vonden het super.

Beoordeling gegeven door Hans.

heel gevaarlijk
1 11111

Bezoekdatum: 7-8-2013

Datum beoordeling: 10 december 2014

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Pas op bij dit uitje! U gaat op eigen risico naar beneden en geen enkele verzekering dekt de schade omdat dit een risicosport is. Regelmatig botsen karretjes waardoor je niet meer kan remmen waardoor je lelijk gewond kan raken. Op 1 dag had iemand een gebroken knie en hersenletsel!

Beoordeling gegeven door janneke.

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 11-09-2010

Datum beoordeling: 15 september 2010

Voor een gezellig familie weekend, omdat opa 80 geworden was, waren wij in Limburg. Met de hele familie gingen wij in de kabelbaan en gaven op de heenweg al aan dat opa en oma niet zo snel zouden kunnen uitstappen, daar zou rekening mee gehouden worden en zij kregen een geel label aan hun 'zitje'. Dit ging goed. Ook bij het naar beneden gaan gaven wij weer aan dat er rekening gehouden moest worden met het niet meer zo snel zijn van opa en oma. Opnieuw een geel label aan het 'zitje'. Echter bij het uitstappen werd de kabelbaan niet stil gezet en lukt het opa niet zo snel weg te komen. Hij ging weer zitten, waarop een zeer jong meisje hem uit de kabelbaan trok en met een forse zet tegen het stalen hek gooide. Opa viel en schrok enorm. Hij had last van zijn schouder en de pijn nam in de loop van de middag toe. Wij hebben toen op zaterdagavond lang in het ziekenhuis in Heerlen gezeten waar bleek dat de schouder ontwricht was. Met veel pijnstilling en een mitella mochten wij weer gaan. Heel erg jammer dat door onproffesioneel handelen van het personeel bij de kabelbaan ons weekend een flinke domper kreeg en opa nu enorm beperkt is. Het is onverantwoord om personeel dat op deze manier handelt bij de kabelbaan te laten staan. Daarbij heeft zij niet eens haar exuses aangeboden en ging het personeel de fout op elkaar afschuiven. Het letsel had nog vele malen erger kunnen zijn en ik hoop dan ook dat er in de toekomst alerter gereageerd wordt door het stop zetten van de kabelbaan.

Beoordeling gegeven door W. Jobben.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: april

Datum beoordeling: 4 mei 2009

mooi uitzicht, vriendelijke mensen

Beoordeling gegeven door Thomas.