Beoordelingen Het Land van Jan Klaassen

Turbo glijbaan en poppentheater een 10
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1April 2017

Datum beoordeling: 9 april 2017

Reisgezelschap: gezin

Wat een verademing. Hier mogen kinderen weer kind zijn. Heerlijk buiten gespeeld. En wij hebben op de nieuwe lounge plekken gerelaxed. Poppentheater van hoog niveau en niet alleen leuk voor de kinderen.

Beoordeling gegeven door Fam Bruins.

Super
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24-09-2016

Datum beoordeling: 20 december 2016

Reisgezelschap: gezin

Ik was er met mijn zoon en mijn zus en de kinderen van 3 - 5 - 7 jaar. De kinderen hebben zich zo goed vermaakt. Het was voor de ouders ook heel sfeervol zitten. Veel van hout gemaakt veel mooiere dan al dat plastic wat je tegenwoordig overal ziet. Personeel is erg vriendelijk en doet zo leuk met de kinderen vooral bij het treintje, waar ze naar ieder rondje een stempel krijgen. Zo eenvoudig maar slaat meteen aan. Net als de poppenkast, kinderen gaan er helemaal in op en roepen vrolijk mee. Lekkere broodjes gegeten ook en we mochten zelf ook eten meenemen. hier komen we zeker terug.

Beoordeling gegeven door Anne Meester.

Slecht
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: November 2014

Datum beoordeling: 31 januari 2015

Reisgezelschap: gezin

Halverwege de middag gearriveerd, de hoofdprijs moeten betalen voor ons gezin. Nadat we binnen waren kwamen we al snel tot de ontdekking dat vele zaken kapot zijn en niet werken. Het park is sterk verouderd en is in slechte staat van onderhoud. In de binnenspeeltuin bleek dat er een bedrijfsfeestje aan de gang was waardoor het voor onze kinderen echt geen doen was.

Beoordeling gegeven door Martijn.

Net voldoende
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 27 juli 2014

Datum beoordeling: 13 augustus 2014

Reisgezelschap: gezin

Mijn kinderen (2 en 7 jaar) vonden het leuk. Genoeg te doen, niet te groot en overzichtelijk. Ook niet overvol. Wel vond ik de attracties verouderd, het mag een opknapbeurt hebben. Waterspeelgedeelte is erg goed bevallen, denk dat dat ook nieuwer is dan de rest. De souvenirwinkel vond ik een aanfluiting, leek op ramsjzaak van 20 jaar terug. Jammer ook dat het eten zo slecht is, alleen vieze vette happen en aan de prijs. Ik vond het al met al te duur voor wat je krijgt. Wij gingen ook naar Megapret in Lievelde, veel netter, schoner en moderner en lagere entree etc. Net een voldoende van mij, maar denk niet dat ik er nogmaals heen ga. Personeel was trouwens wel erg vriendelijk!

Beoordeling gegeven door M. Kraaijenbrink.

6
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: nov 2013

Datum beoordeling: 23 maart 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De kinderen zien het natuurlij niet maar er was ongelovelij veel achterstallig onderhoud. Persoonlijk von ik het vies. best veel atracties waren niet te gebruiken.

Beoordeling gegeven door Henri Bruijnes.

Fantastisch en veilig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 31 juli 2013

Datum beoordeling: 8 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Op iedere vierkante meter in dit park is een feestje voor kinderen en oma. Heel divers en veilig. Wij hadden alle 3 een feestdag met een blauw ijsje na.

Beoordeling gegeven door Marion.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24-07-2012

Datum beoordeling: 27 juli 2012

Reisgezelschap: gezin

zeer geschikt voor kleine kinderen, veilig en zeer geschikt om de kinderen daar rustig te laten spelen. ze kunnen geen kant op en er is voor ieder wat wils. mijn jongste is 21maand en die heeft zich prima vermaakt en heeft er erg genoten

Beoordeling gegeven door petra.

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 31 juli 2011

Datum beoordeling: 18 augustus 2011

Reisgezelschap: met opa en oma

het is een heel leuk park voor kinderen tot 8 jaar, mijn klein kinderen konden lekker hun gang gaan. Het park is veilig genoeg ervoor. overal zitplaatsen of zitzakken dus je kon er gewoon bij zitten. De prijs is erg leuk € 10,00 en dan krijg je er ook nog een koffiemunt en een limonademunt erbij voor iedereen. Je mocht ook zelf eten en drinken meenemen. de poppenkast is erg leuk, het personeel gaat erg leuk met de kinderen om. dus een hele goede en leuke speeltuin.

Beoordeling gegeven door irma van Putten.

geweldige binnen- en buitenspeeltuin & Poppenkast!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei, juni en juli 2011

Datum beoordeling: 29 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Welk weer het ook is, dat maakt niet uit er valt genoeg te doen binnen en buiten. Heel afwisseld en bovendien is er 3 keer poppenkast. Mijn dochters van 5 en 7 hebben zich er uitstekend vermaakt, trouwens de poppenkast is ook leuk voor de ouders. En wat ik ook erg op prijs stel: je mag je eigen eten en drinken meenemen en als je toch iets ter plekke wil nuttigen: het is er niet duur en het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Beoordeling gegeven door Goedele van Stiphout.

Leuk voor jonge kinderen
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 9 juni 2011

Datum beoordeling: 9 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij zijn vandaag geweest. Het is een erg leuk park voor jonge kinderen. Buiten veel verschillende speeltoestellen, springkussens, een doolhof en een klein treintje. Voor volwassenen voldoende zitmogelijkheden verspreid over het speelterrein. Ondanks, dat er ook een binnen speeltuin is, is het toch wel een park voor droog weer. Het buitengedeelte is groter dan het binnengedeelte. De kinderen (3 en 5 jaar) hebben ontzettend genoten. De enige tegenvaller is de kwaliteit van de maaltijden die aangeboden worden. Pannekoeken worden opgewarmd in de magnetron en zijn behoorlijk vet en de door ons bestelde kroket had wel een hele rare smaak. Beter is het om broodjes mee te nemen of iets dergelijks en later buiten het park ergens lekker een hapje te gaan eten.

Beoordeling gegeven door Y. Takken.

super
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2009, 2010 vaak!

Datum beoordeling: 11 februari 2011

Een leuk mooi park, overzichtelijk en veel te ontdekken voor de kinderen ( tot 9 jaar). Zowel binnen als buiten. de afwisseling met de poppenkast voorstelllingen zijn erg leuk. De voorstellingen zijn ook voor volwassenen leuk om te zien.Geen supersnelle atracties, maar juist geweldig door de eenvoud.De kinderen hebben zich een hele poos vermaakt bij de doorloophuisjes met deurbellen! En het spookhuis buiten zonder spook, super spannend! De prijzen voor de menu's zijn goed te noemen en de porties ook. Eigen eten en drinken meenemen mag ook en er is plaats genoeg om dit te kunnen opeten. We zijn al vaak geweest en het blijft leuk, de kinderen zijn dolenthousiast en als ze zelf mogen kiezen dan weten ze het wel, Land van Jan Klaassen.

Beoordeling gegeven door bulsink.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25-6 .22-7. 3-8

Datum beoordeling: 28 augustus 2010

Hallo, wij zijn met onze kleinkinderen van 7 en 2 al veel in jullie park geweest,al veel met de oudste,en sinds vorig jaar ook met de jongste.Ze vinden het alletwee geweldig,ze wonen in Zaandam,en als ze komen logeren is het altijd,gaan we naar Jan Klaassen?De poppenkast meneer doet het ook altijd erg leuk,het springkussen is helemaal top bij onze twee.Maar ook als het erg warm is...was het bij de waterhuisjes goed toeven.Lieve groet oma Anne-Marie.

Beoordeling gegeven door Anne-Marie Polman.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 07-03-2010

Datum beoordeling: 7 maart 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door m. bakker.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 08-07-2009

Datum beoordeling: 8 juli 2009

Een super park voor de kleintjes, met poppenkast die helemaal geweldig was. Echt een aanrader!!!!

Beoordeling gegeven door Robbert Eijgelaar.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: februari 2009

Datum beoordeling: 28 februari 2009

het was niet zo'n mooi weer en het park is ook overdekt .Leuke poppenkast en trein. Attratie is leuk voor kinderen tot en met een jaar of 8. Heel overzichtelijk wat dan met zich meebrengt dat je als ouder lekker kunt blijven zitten in het midden. Ook wel een keer fijn.

Beoordeling gegeven door mariella van den bogaart.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: augustus

Datum beoordeling: 20 februari 2009

Buitenspeeltuin erg leuk en groot. Binnenspeeltuin valt erg tegen. Is klein en zeker voor kleinere kinderen niet leuk. Poppenkast is een groot succes. Worst erg leuk gedaan. Het is toch een aanrader maar dan wel met mooi weer als er buiten gespeeld kan worden. Entreeprijs aan de hoge kant. (zowel voor volwassenen al kinderen 9,50), en nog 3 euro voor parkeren.

Beoordeling gegeven door M. Willemsen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Oktober 2008

Datum beoordeling: 15 november 2008

Het land van Jan Klaasen erg leuk voor kinderen tot 9 jaar als het regent binnen genoeg te doen. De poppekast voorstellingen erg leuk de kinderen worden er goed bij betrokken, buiten is er ook veel te doen. De prijs is goed te doen en een pluspunt je mag zelf je eten en drinken meenemem.De wc zijn gratis voor ons was het een voordelig dagje uit primade moeite waard.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26 juli 2008

Datum beoordeling: 26 juli 2008

Wij zijn vandaag met ons gezin met 4 kinderen in de leeftijd van 1 t/m 8 in het land van jan klaassen geweest. Er werd door groot en klein genoten. Leuk dat er steeds weer nieuwe speeltoestellen zijn; elke keer weer een verrassing. Leuk dat er steeds meer waterattracties zijn. ook zijn er meer dan genoeg bankjes in de boomgaard om als ouders dichtbij je spelende kinderen te verblijven. Het is zowiezo erg overzichtelijk. Ook de prijs is aantrekkelijk voor een heel gezin. En natuurlijk als het regent; je kunt je uren binnen vermaken al spelend of kijkend naar het poppentheater. Kortom; voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door Tieneke de Groot.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26 juli 2008

Datum beoordeling: 26 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Tieneke de Groot.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni

Datum beoordeling: 29 juni 2008

Jan Klaassen in Braamt (zoiets, bij Doetinchem). We zijn er met de kleinkinderen een geweest. Zowel zij als wij hebben enorm genoten van de leuke voorstellingen en van de speeltoestellen die voor kleinere kinderen waren. Geweldig!

Beoordeling gegeven door Josefine Boertjens.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: voorjaar 2008

Datum beoordeling: 3 mei 2008

We hebben er enorm genoten met de kleinkinderen. Buiten konden ze volop spelen. Toen het begon te regenen was er binnen ook genoeg te doen. De voorstellingen verdienen een 10. Daar hebben ze het nog steeds over. We gaan zeker weer!

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 23 januari 2008

Echt super,aan alles is gedacht,daar!! de kids vinden het helemaal te gek...

Beoordeling gegeven door D.Anneveldt.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 16 januari 2008

Van de zomer is onze school met schoolreisje bij jullie geweest en het was echt een superdag. De speeltuin was groot en goed met hekken afgezet zodat je de kinderen rustig alleen kunt laten spelen zonder bang te zijn dat je er een kwijt raakt. De poppenkast was ook echt leuk. Iedereen heeft het reuze naar zijn zin gehad.

Beoordeling gegeven door G. Paalman.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 5 augustus 2007

Ik ben er geweest met mijn dochter 2,5 jaar en dochter 3 maanden. Het was schoon en voorzieningen goed. Voor mijn dochter van 3 maanden was de gelegenheid tot verchonen, verwarmen flesje in de luierkamer goed geregeld. Ook mogelijkheid tot slapen. Mijn dochter van 2,5 heeft zich zo goed vermaakt dat ze onder luid protest mee naar huis moest. Echte aanrader. Alleen de kinderwagen meenemen is wel over terrein (was geen probleem kinderwagen had terreinbanden.)

Beoordeling gegeven door petra.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 22 juli 2007

Ik ben er geweest met 3 kinderen,leeftijd: 1,2 en 4jaar oud. Ze hebben zich geweldig goed vermaakt, alle voorzieningen waren goed, schoon en netjes. Ook is het een leuke prijs voor een leuk en aktief dagje uit, kinderen lagen moe maar voldaan te slapen in de auto...

Beoordeling gegeven door Jeanine uit Deventer.