Beoordelingen Speelderij De Batavier

Slecht
1 11111

Bezoekdatum: 18-08-2021

Datum beoordeling: 18 augustus 2021

Reisgezelschap: gezin

Voor wat je betaalt is het niet veel. Alles is oud en slecht onderhouden. Het eten is absurd duur dus dat hebben we ook niet gedaan. Bv een panini voor 7.50....

Beoordeling gegeven door Ray.

Slecht onderhouden,veel te duur
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 01-08-2021

Datum beoordeling: 3 augustus 2021

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Voor ouders ook 7,50 betalen , slecht onderhouden toestellen,zelfs gevaarlijk bij de trampolines,daar zat geen bescherming boven de veren.Het enige pluspunt was het gratis parkeren.

Beoordeling gegeven door Ed vd Haar.

Slecht onderhouden en veel te duur
1 11111

Bezoekdatum: 19 juli 2021

Datum beoordeling: 20 juli 2021

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Dat ze hier nog geld voor durven vragen. Het meeste is oud, vies of stuk. Veel te duur! Portie bitterballen op het terras 9 euro! Daarnaast moet je bij de wat leukere toestellen nog betalen met een euro muntje. En dat naast de veel te hoge entree prijs. Sorry maar dit kan echt niet! Wij komen hier nooit meer.

Beoordeling gegeven door Linda.

slecht onderhouden
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 17 juni 2021

Datum beoordeling: 18 juni 2021

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Gisteren met onze kleindochter bij de Batavier geweest. Bij de ingang werden we ontvangen met de woorden "Welkom in de Efteling" Dit bleek wel erg hoog gegrepen. De speeltuin ziet er onverzorgd uit. Na een lange periode van gesloten zijn, zo je toch verwachten dat er onderhoud was gepleegd. Een likje verf over de toestellen etc. Bij de trampolines waren stukken los, zeer gevaarlijk. Wij zullen hier nooit meer naar toe gaan.

Beoordeling gegeven door van Sijl.

Oude troep
1 11111

Bezoekdatum: 06-12-2018

Datum beoordeling: 30 december 2018

Reisgezelschap: gezin

Dat ze hier nog geld voor durven te vragen. Wat een oude rommel. Eens maar nooit meer!!!!

Beoordeling gegeven door Anoniem.

Niet nog een keer
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 11-08-2018

Datum beoordeling: 12 augustus 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Matig onderhoud. Naast entree moet je voor sommige speeltoestellen nog met muntjes of 1 euro betalen. Ook als volwassene moet je betalen terwijl je echt geen gebruik maakt van de speeltoestellen. Kindertoiletten waren vies. Dure horeca met absurde prijzen voor de snacks die je er kunt kopen. Voor ons blijft het bij een eenmalig bezoek.

Beoordeling gegeven door Bus.

supergezellig, gemoedelijk park met midgetgolf
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12 juli

Datum beoordeling: 8 augustus 2017

Reisgezelschap: gezin

ontzettend vriendelijk personeel en voor alle leeftijden iets te doen: trampoline, roeien, midgetgolf, klimmen

Beoordeling gegeven door Mevr. R. Mors.

Leuke speeltuin
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 21 juli

Datum beoordeling: 21 juli 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Middelgrote speeltuin ,onderhoud kan iets beter. Van groot tot klein kan zich hier prima vermaken. Personeel allemaal heel vriendelijk. Met 2 glutenvrije kinderen, ze konden kiezen tussen poffertjes of patat met glutenvrije mayo. Patat was heerlijk.. horecaprijzen aan de hoge Kant. Maar zeker voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door Corrine.

Slecht
1 11111

Bezoekdatum: 25 juli 2016

Datum beoordeling: 7 augustus 2016

Reisgezelschap: met opa en oma

Ik lees de de beoordelingen hier nu Anno 2016 is het park nog slechter qua onderhoud en speeltoestellen ik snap niet dat daar nog nooit inspectie is geweest. Gevaarlijk en qua prijs is het niet normaal een boze oma

Beoordeling gegeven door Inge den outer.

Niet nog eens
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 9 juni 2012

Datum beoordeling: 10 juni 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het idee van het park is leuk; uitvoering niet. Slecht onderhouden, voor veel attracties, naast entreeprijs, per keer 1 euro betalen. Staat van onderhoud straalt niet veel liefde voor het parkje van de eigenaars uit. Eigenaar / bedrijfsleider komt onverschillig / niet betrokken over. Veiligheid wordt niet nauw genomen. Overige personeel was erg vriendelijk. Complimenten voor hen.

Beoordeling gegeven door N.N..

leuk, we waren welkom!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: goede vrijdag

Datum beoordeling: 7 april 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuk personeel, kindvriendelijk . Een knus park, goed te overzien. We werden getrakteerd op het terras met een bitterbal of kaassoufleetje omdat het nog zo koud was . Prima verhouding kleine prijs voor klein gezellig speelpark!

Beoordeling gegeven door ivm. koude anders zeker langer.Prima terras ook!.

Heerlijk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1 april 2012

Datum beoordeling: 1 april 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Een gezellige speeltuin waar nog echte speeltoestellen staan voor de gehele familie. Personeel zeer vriendelijk en netjes. De inrichting is met ingang van 2012 veranderd met lichtere meubels en een gezellige opstelling. Er is ook een kinderHighTee-tafel. Vanaf het grote windbeschutte terras kan u uw kind in de gaten houden waar of het speelt. Het restaurant heeft een uitgebreide kaart en de prijzen zijn meer dan redelijk. De grotere nieuw aangelegde airtrampoline is zelfs voor ouders erg leuk. Er ligt achter het restaurant een grote 18 holes midgetgolfbaan waar het gezellig spelen is. TIP, neem een jaarkaart. Dit park is zijn entreeprijs meer dan waard. Veel plezier in de Batavier. En oh ja, parkeren is gratis

Beoordeling gegeven door Theo.

Prima
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27-03-2012

Datum beoordeling: 27 maart 2012

Reisgezelschap: gezin

Nieuw klimtoestel, midgetgolfbaan gerenoveerd, nieuwe airtrampoline, nieuwe waterfiets, alles weer fris in de verf, nieuwe tafels en stoelen, entree prijs verlaagd, wij hebben er weer zin in!

Beoordeling gegeven door peter de Knegt.

Opknapbeurt nodig
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 22-10-2011

Datum beoordeling: 22 oktober 2011

Reisgezelschap: gezin

Ouderwets, niet meer van deze tijd. Vele toestellen of attracties verdienen een grondige opknapbeurt. Onderhoud lijkt er niet gepleegd te worden. Luchtkussen wat er half slap en vies bijstaat. Op zowat alles zit mos. Zaken die zonder veel extra kosten toch niet zo hoeven te zijn.

Beoordeling gegeven door fam. Leijen.

Prijs/kwaliteit matig
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 10-4-2011

Datum beoordeling: 11 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Op eerste openingsdag was de verf nog niet eens uitgehard. Prijs kwaliteit matig. Er moet flink geinvesteerd worden om met de toekomst mee te kunnen gaan. Trapauto's waren leuk, maar ook die zagen er niet echt onderhouden uit.

Beoordeling gegeven door dusebout.

Niet het geld waard
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: zondag 22 mei 2011

Datum beoordeling: 23 mei 2011

Reisgezelschap: met opa en oma

Ik vind het park niet het geld waard. Iedereen, ook ouders die echt niet op de schommel gaan, moeten 6,5e betalen. Alles is heel oud en vies. Kan een flinke opknapbeurt gebruiken. Na de regen loopt er niemand rond om eea schoon te maken. Voor veel atrracties nog apart bij betalen ook. Opa en Oma mee met moeder ( ik) en dochter even 2 uurtjes weg, alleen al 26e entree armer. dat is het niet waard! Heel jammer.

Beoordeling gegeven door stephanie.

We hebben er weer zin in,batavier'
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Seizoen 2010

Datum beoordeling: 28 maart 2011

Voor ons een heerlijk park, we zijn blij dat het weer open gaat het hopen dat iedereen eens stopt met zeuren? Waar kan je nog een dag vertoeven voor zo een kleine 30 euro met het HELE GEZIN dan mag je zelf ook nog eten meenemen en staan en staan er picknick tafels klaar........onze kinderen spelen de hele dag zelf en liggen s avonds heerlijk te slapen na een dagje Batavier!!!! En hier is de bediening een en al vriendelijkheid......gaan jullie maar naar de Efteling, wij zijn blij met dit gemoedelijke park!

Beoordeling gegeven door Sabine.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 2008

Datum beoordeling: 6 mei 2010

ik had waarschijnlijk te hoge verwachtingen van het park .

Beoordeling gegeven door J. Veuger.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2-10-2010

Datum beoordeling: 4 april 2010

wat een leuke speeltuin met veel extras ,zoals een luna loop en nautic jet ook midgetgolf zit bij de prijs in en gratis parkeren ,de bediening is erg vriendelijk ,wij hadden een hele leuke middag daar 2-10-2010 fam ott uitgeest

Beoordeling gegeven door fam ott uitgeest.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: seizoenskaart in 2009, dus vaa

Datum beoordeling: 12 maart 2010

Ons gezin heeft er weer zin in.............wat zeurt iedereen toch! Probeer je geld maar eens te verdienen in nederland terwijl je mooi weer nodig hebt! Wij wonen er vlak bij en hebben de nieuwe attractie al zien staan, als het goed is ga je over de kop............hahaha de 2 jongens hier kunnen de opening van 2010 niet afwachten. Batavier, blijf wie je bent en wij komen eraan!

Beoordeling gegeven door G. Bakker.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 13 juli 2009

Datum beoordeling: 13 juli 2009

In de luchtkussen stond zoveel water dat springen niet mogelijk was. Het open springkussen zat vol met vogelpoep. In de banden van de auto'tjes zat zo weinig lucht dat het voor de kinderen te zwaar is om te trappen. We moesten vragen of de draaimolen een keer aan mocht, dit was dus 1 x 's ochtends. Verder moet je voor bijna alle extra (leuke) dingen nog een euro bijbetalen. Terwijl je entree kinderen 6 euro betaald en ook als volwassen betaal je 5,-. De prijs kwaliteitsverhouding vind ik niet passen. Na 2 uurtjes hadden we het gezien.

Beoordeling gegeven door Andrea.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: mei 2009

Datum beoordeling: 6 juni 2009

ik heb het park bezocht met 2 kinderen van 6 jaar de kinderen hebben genoten ,de entree is een leuke prijs ,alleen wat ik een afknapper vind dat het eten en drinken duur is kindermenuutje zonder drinken 5.85 limonade 1.50 per glas dit is voor mij een reden om niet zo snel meer te komen want ik ben geen type om een koeltas mee te slepen maar ben ook geen dief van mijn eigen portemonnee.

Beoordeling gegeven door tilly.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: hele seizoen, seizoenskaarthou

Datum beoordeling: 24 maart 2009

OOK dit jaar heb ik weer zin in het nieuwe seizoen seizoen van "de batavier" . Ik kreeg net de brief over de nieuwe seizoenkaarten binnen. Jammer dat ik hier lees over de dure entreeprijzen, want dat is toch eigenlijk onin. Waar kan je samen met je kinderen nog een heerlijk dagje genieten voor 6,00 of 5 ,00 euro entree? Deze mensen moeten alles verdienen met een half jaartje mooi weer! (en dat in Nederland!!!) Knap dat ze nog bestaan in deze tijd en bovendien: altijd vriendelijk personeel, dat lees ik wel overal, waar vind je dat nog? Kortom: ons gezin heeft er weer zin in en vond het erg jammer dat we afgelopen weekend met het mooie weer nog niet konden spelen! Batavier, wij komen er weer aan........

Beoordeling gegeven door Marianne Roodt.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 12 mei 2008

Datum beoordeling: 12 mei 2008

Mijn zoon van 4 heeft zich lekker een paar uurtjes vermaakt vanmiddag.Wat ik wel erg jammer vind is dat de entree prijs behoorlijk hoog is.Voor de kinderen betaal je 6 euro maar als ouder moet je ook nog eens 5 euro neertellen.En dan zijn er nog verschillende attracties waarvoor nog eens extra betaald moet worden.En de prijzen in het restaurant waren ook nog eens erg hoog.3 euro voor een stukkie appeltaart dat bovendien gewoon open en bloot op de balie staat(lekker in de hitte..) vond ik ook erg prijzig.Ook waren er veel attracties die nodig aan een nieuw verfje toe waren. Er was veel roest te zien.De bediening was wel uitstekend

Beoordeling gegeven door Barbara.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 12 mei 2008

Datum beoordeling: 12 mei 2008

niet toegangkelijk voor rolstoelen geeft aan dat het wel zo is dus niet je moet door mulzand,of over zacht gas de website is mooier dan het in werkelijk is ,het heel erg klein, er loopt geen toezicht op de speeltuin ook niet bij het water zeer onveilig.treintje rijd niet persoonneel is wel vriendelijk in de bediening. wc is heel erg klein,wel schoon

Beoordeling gegeven door j.d hulst.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 16 oktober 2007

Een onwijs leuke speeltuin, waar je zelf ook nog wel even op de schommel wil gaan zitten. Bediening super vriendelijk en netjes. Geen lastige kinderen gezien want iedereen vermaakt zich automatisch. kortom een GEWELDIG park.

Beoordeling gegeven door m van kasten.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 20 september 2007

Afgelopen zondag zijn we naar "de Batavier" geweest en hebben we onverwachts een heerlijk dagje gehad. De kinderen waren volop aan het kastanjes zoeken en gingen met zakken vol (gekregen van vriendelijke bediening)naar huis voor school! We hebben gemidgetgolfd, echt gratis hoor. Ze vragen alleen borg en dat krijg je bij inlevering gewoon weer terug en gewaterfietst. Prachtige vissen gezien trouwens! Ook het onverwachte lekkere weer maakte het extra leuk!Kortom een knus en vriendelijk park!

Beoordeling gegeven door Marja Witte.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 26 juni 2007

vanaf de entree zie je niet meteen wat er allemaal is, als je eenmaal binnen bent is het de entreeprijs zeker waard. Kinderen hebben zich de hele dag vermaakt, samen met ons ook nog gemidgetgolfd (zit bij de prijs in). Bij mooi weer, zeker aan te raden!

Beoordeling gegeven door Tineke.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 28 mei 2006

Leuk, wat ouderwets, maar zeker het geld (5,50 pp) waard.

Beoordeling gegeven door Simon Greve.