Beoordelingen Landal Natuurdorp Suyderoogh

Fantastisch geweldig erg genoten.
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1week in september.

Datum beoordeling: 2 oktober 2016

Reisgezelschap: met partner

FANTASTISCH erg genoten! Mooie omgeving..fijn om te wandelen en fietsen. Mooie bungalow.Fietsen gehuurd. Erg naar ons zin gehad vriendelijke mensen. Gaan er graag weer naar toe.

Beoordeling gegeven door T.Heijmen.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 14-21 augustus

Datum beoordeling: 22 augustus 2009

Mooie ligging, locatie, maar wij zaten in een sober particulier huisje, schoon maar erg basic, kleine badkamer, steile trap en gras in tuin stond hoog en tuin stond vol met brandnetels, zodat we onze kleine kinderen niet in tuin hebben laten spelen. De eerste keer een Landal bungalow geboekt, maar als wij geweten hadden dat Landal huisje aan particulieren hadden verkocht, dan hadden wij nooit geboekt en daarom in toekomst geen Landal meer voor ons! Verder is Landal een goed concept, netjes, vriendelijk personeel, etc. en vooral voor jonge gezinnen een interessante optie. Gelukkig hadden we mooi weer, weinig in huisje geweest, anders was onze vakantie zeker minder geslaagd! Jammer, heel jammer!

Beoordeling gegeven door alexandra.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10/10/2008 - 13/10/2008

Datum beoordeling: 13 oktober 2008

prachtig park, mooie verzorg huisje. Prachtige omgeving. Veel te doen en te zien in de omgeving. Gegeten bij Pierenend in Lauwersoog, erg lekker. Geen minpunten ontdekt.

Beoordeling gegeven door G. Schoenmacker.