Beoordelingen Speelboerderij De Hooiberg

Slecht onderhoud!
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 19-08-2018

Datum beoordeling: 19 augustus 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Slecht onderhouden, vieze tafels, plakkerig.tafels worden niet tot enkele uren later afgeruimd. Ook buiten slecht onderhoud, afval, bladeren , onkruid etc. Kortom een speeltuin die de entreeprijs niet waard is! Meisje die buiten de tafels dient af te ruime. Is allergisch voor wespen, durft de glazen niet mee te nemen!

Beoordeling gegeven door Bresser.

Matig
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 02-05-2017

Datum beoordeling: 3 mei 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Erg slecht onderhouden, wij vonden het eigenlijk vies. De menukaart plakte van sausjes aan elkaar vast. Bij het toilet gebruik heb ik op eigen initiatief maar een raam opengezet. Met al die poepluiers in een dichtkamertje komt je de geur halverwege al tegemoed. Eten waa duur en niet veel speciaals. Jammer. Het kan wel een flinke opknapbeurt en poetsbeurt gebruiken.

Beoordeling gegeven door Kim.

Ga vernieuwen
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: zondag 7 december 2014

Datum beoordeling: 8 december 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij waren er als opa en oma met 3 kleinkindjes in de leeftijd van 2, 3 en 5 jaar. We vinden de entreeprijs niet kloppen voor een peuter van 2 jaar, die alleen in de speciale voorziening voor peuters terecht kan. Dan kunnen we beter naar Ikea gaan of een pannenkoekrestaurant, daar is het gratis! De ranja voor 80 eurocent smaakte nergens naar. Veel te duur voor het gebodene! De knutselruimte is wel aan een update toe, het was er rommelig en vieze tafels; er was geen begeleiding, terwijl er over het algemeen genoeg personeel rondliep. Er was geen gelegenheid om buiten gebruik te maken van de voorzieningen, vanwege het slechte weer. Toch moet de volledige entreeprijs worden betaald. Als je er, zoals wij, voor enkele uurtjes komt, is het erg duur betaald. Tips: Doe de ranja inclusief de entreeprijs en graag met wat meer siroop. Verhoog de minimumleeftijd tot 3 jaar. Kindjes van 2 jaar kunnen hier echt bijna niks! Maak ook arrangementen voor daguitjes inclusief frietjes en niet alleen voor kinderfeestjes. Maak een speciale prijs als je er voor kiest om er max. 2 uurtjes te zijn. De Hooiberg heeft best wel wat te bieden, het is jammer dat men stil blijft staan en denkt dat het zo wel goed genoeg is.

Beoordeling gegeven door Marian.

Leuk, prima, veilig, groot
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20 September 2014

Datum beoordeling: 24 september 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Prima speelgelegenheid. De kinderen kunnen zowel binnen als buiten zich heerlijk uitleven. Punten van aandacht, De te muffe Schatkamer (geen ventilatie, stinkt). Bij kinderfeestjes het omroepen via de geluidsinstallatie; erg luid en toch wel storend. Echter mijn grootste minpunt zijn de kosten voor consumpties. De koffie kost ruim 2 Euro en is van zeer slechte kwaliteit. Gewone slappe filterkoffie met een laagje melk gaat door voor een Latte of Cappuccino. Dit soort kantine koffie mag hooguit een Euro kosten.

Beoordeling gegeven door MAUK.

geweldig!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2013

Datum beoordeling: 10 juli 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Voor elk weertype (binnen en buiten is er veel te doen) en niet duur (ouders mogen gratis naar binnen) En overzichtelijk zodat je de kinderen niet uit het oog zult verliezen. Ideaal om vanuit Landal Vennebos te bezoeken

Beoordeling gegeven door fam. Schellekens.

geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12 september 2012

Datum beoordeling: 16 september 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Mijn dochtertje heeft daar een verjaardagfeestje gegeven was perfect geregelt ook alles op tijd. En ook super leuk de schatkamer waar ze een cadaue mocht uitkiezen. kortom ze heeft genoten.

Beoordeling gegeven door Smulders.

superrr
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: verschillende malen

Datum beoordeling: 22 augustus 2012

Reisgezelschap: gezin

de hooiberg is in een woord SUPER..wij komen er geregeld..ook kinderfeestjes zijn erg leuk.. ouders kunnen zich vermaken op t ruime terras,binnen en buiten, lekker eten en ze hebben hier zelf trappist!!! nog belangrijker natuurlijk: de kinderen.. nou die zien we de hele dag niet aan tafel, ze hebben t te druk,keer op keer gaan er hele knutselwerken mee naar huis..een echte aanrader......

Beoordeling gegeven door janssen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16/07/2012

Datum beoordeling: 17 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ideale plek voor jonge kinderen ca 3-8 jaar, meer fun voor minder geld dan bv de Efteling. Wel flauw van de fam Hansen om te vertrekken na een opmerking over een zelf meegebracht koekje, de zaak hangt vol met bordjes waarop staat dat dit niet mag en drank/eten zijn aan redelijke prijzen te verkrijgen.

Beoordeling gegeven door Fam Wilrijckx.

Jammer
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 18-08-2011

Datum beoordeling: 21 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Speeltuin is wel leuk voor kleine kinderen, maar is wel een groot nadeel, je mag een zelf meegebracht koekje (Liga) niet nuttigen. Wij zijn met onze kleinzoon naar de speelboerderij geweest en na 1½ uur spelen had hij trek in wat lekkers we gaven hem een ligakoek en gelijk stond er iemand bij ons om mede te delen dat het niet de bedoeling was om zelf meegebrachte etenswaar of drinken te nuttigen. We hebben onze spullen gepakt en zijn naar Speelland Beekse bergen gegaan.

Beoordeling gegeven door Hansen.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 07-03-2010

Datum beoordeling: 11 maart 2010

Afgelopen zondag 11-03-2010 voor de eerste gegaan. We hadden deze tip op de website van dagjeweg gevonden. Eerst gebeld om zeker te zijn dat het open was, het is een uur rijden voor ons. Zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon dus toch besloten de reis te maken. Pluspunten: -ruime parkeerplaats -leuke ingang met kaboutertjes en liedjes (a la efteling) -vriendelijk personeel -alles heel erg schoon, ook de wc's. -het is ook echt groot binnen met voor elke leeftijd tot 12 wat wils. -knutselhoek -eten en drinken prima in orde (cola MET prik, snackjes goed gebakken) -buiten is het ook groot met zeer leuke speeltoestellen en skelterbaan -zeer goede prijs kwaliteit verhouding Minpunten: eigenlijk niets, alleen werd het na 15.00 wel wat te druk. Wij raden voor gezinnen met jonge kinderen deze indoor en outdoor speeltuin van harte aan. Wij zijn best kritische mensen maar schrijven daar niet echt over, als we het ergens niet naar de zin hebben gaan we gewoon niet meer terug. Maar het was hier zo leuk en netjes allemaal dat we de eigenaars graag een positieve feedback gunnen.

Beoordeling gegeven door Familie Vandichel.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: maart 2010

Datum beoordeling: 6 maart 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door jip lip.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24-01-2010

Datum beoordeling: 17 februari 2010

erg leuk, leuke prijs, heel veel leuke dingen voor de kinderen, zelfs een knutselruimte met begeleiding. vriendelijk personeel, schoon, fatsoenlijke prijzen, echt een aanrader. ik zou graag zien dat ze wat meer voor de jongste kindjes aanbieden maar wat er nu al is, kan mijn zoon van net 2 zich ook al prima op vermaken.

Beoordeling gegeven door Hv.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: juni 2009

Datum beoordeling: 3 maart 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door cees verschuuren.