Beoordelingen Attractiepark Slagharen

Oudbollig
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 6-6-2017

Datum beoordeling: 11 juli 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Park was oud en alles was smerig. Broodjes zaten haren op en het viel ons op dat er meer eet tenten en speel automaten waren dan leuke attracties. Personeel was wel vriendelijk maar ik zou hier later met de kinderen nooit heengaan totdat er iets meer vernieuwing in zal gaan komen. 1 tip voor jullie: Ga met de tijd mee dan kan het park veel leuker worden voor jong en oud.

Beoordeling gegeven door Jolijn.

Teleurstellend
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 13-4-2017

Datum beoordeling: 13 april 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vandaag (13-04-2017) was de grote opening van de nieuwe achtbaan. Dit stond overduidelijk op de website aangegeven. Wij er naartoe met de kinderen.. Wat helaas niet op de website stond was dat deze feestelijke opening van 10 tot 14 uur alleen voor genodigden was, en dat een groot deel van het park hiervoor was afgezet. Ook was men vergeten te vermelden dat door deze feestelijke opening er voor de niet-genodigden een behoorlijk aantal attracties gesloten was, of bij toerbeurt open ging. (Een sluiten, en de andere open) Al met al een behoorlijke teleurstelling voor mijn kinderen die na een rit van ruim 180km voor een deels gesloten park stonden. Vreemd genoeg waren alle extra te betalen attracties wel gedurende de hele dag geopend. Tevens een doorn in het oog was het veelal ongeintresseerde personeel wat hele rijen met mensen liet wachten als er even een collega naast stond voor een praatje, en de dame bij de draaimolen met paarden die de poort al dicht gooide ver voordat de maximale bezetting was gehaald. Alles bij elkaar voor mij reden genoeg om niet meer opnieuw te investeren in kaartjes en op één dag 360km te gaan rijden..

Beoordeling gegeven door Ben Teleurgesteld.

Erg slecht
1 11111

Bezoekdatum: 10 april 2017

Datum beoordeling: 11 april 2017

Reisgezelschap: gezin

Maandag 10 april een dagje naar Slagharen gegaan met partner en één kind. Veel attracties waren gesloten. Ook meerdere eetgelegenheden waren dicht. De stands waarvoor extra betaald moet worden, waren wel open. En dit waren er veel! Je betaalt ruim €20,- per persoon om binnen te komen en vervolgens kan er voor €7,50 touwtje getrokken worden, voor €7,- geprobeerd worden een bal in het net te schieten. Er waren erg veel van deze 'kermisstands'. Het is echt niet leuk om steeds tegen je kind 'nee' te moeten zeggen. Eerst reed erg een vrachtwagen door een smalle straat waar veel volwassenen en kinderen liepen. Levensgevaarlijk. Vervolgens reden er 3 zwarte auto's tussen de mensen door, door het park. Vooral na de aanslagen in o.a. Stockholm, Londen en Nice is het te gek voor woorden dat je met de auto door het park kan rijden. Al met al was het enorm zonde van het geld en gaan wij er nooit meer naartoe.

Beoordeling gegeven door Katherina.

Geslaagde dag!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23-04-2016

Datum beoordeling: 25 april 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Samen met onze dochter van 3,5 een geslaagde dag gehad! Vriendelijk behulpzaam personeel. Leuke attracties, en vergeet vooral de pony's niet deze staan redelijk achteraf op het park. En ja er zijn inderdaad ook aardig wat speelautomaten en winkeltjes maar je bepaald toch zelf of je daar geld aan uit geeft?! Wij vonden het zeker voor herhaling vatbaar en onze dochter heeft een geweldige dag gehad en daar doe je het toch uiteindelijk voor!!

Beoordeling gegeven door Brigitte .

Geweldige familiedag
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28-12-2015

Datum beoordeling: 29 december 2015

Reisgezelschap: gezin

Voor iedereen veel te beleven, attracties die we hebben beleefd waren goed in orde. Personeel aardig, park schoon en ook toiletten. Ondanks dat het park al zolang bestaat zag ik veel verbetering, en de llichtshow was spetterend met ook nog vuurwerk, fantastisch. Allemaal genoten van de parade met alle lichtjes. Wij ging moe maar heel blij weer naar huis.

Beoordeling gegeven door C. Hukema.

Slecht
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 18-10-2015

Datum beoordeling: 18 oktober 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het begon al met de entreekaartjes via internet. Als we ze ipv zondag al op zaterdag hadden gekocht had het de helft gescheeld. Daarnaast is het park heel erg verouderd, is het meeste personeel niet gemotiveerd en zijn er weinig attracties voor onder de 4 jaar. En daar betaal je dan 27 euro voor. Ook niks gezonds te koop. Al met al, wij komen er niet meer terug

Beoordeling gegeven door Princee.

geldklopperij
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 20-08-2015

Datum beoordeling: 22 augustus 2015

Reisgezelschap: gezin

Prijzen voor hoogseizoen: €27,50, vanaf 4 jaar! Echter de attracties gaan op lengte... Kleiner uitgevallen kinderen mogen nergens in, betalen wel de volle mep! Prijs kwaliteit verhouding is echt niet de moeite waard, dit park schat zichzelf hoger in dan ze waard zijn!

Beoordeling gegeven door P. van Lienen.

Tokkieland
1 11111

Bezoekdatum: 28-07-2015

Datum beoordeling: 9 augustus 2015

Reisgezelschap: gezin

Wij hadden vrijkaarten voor het park maar moesten wel 7 euro pp betalen voor het Aqua Mexicana. Het is een oud park en lijkt het meest op een Duitse kermis. Om 10:00 waren wij binnen en er was nog niks open van de attracties. Wel de kermiskraampjes waar je moet betalen om een knuffel te winnen natuurlijk. Om 11:00 ging Aqua Mexicana. Vrijwel direct waren alle kluisjes bezet dankzij de bungalowgasten. En toen het zwembad...3 supermooie glijbanen, waar je met band af MOET! en per glijbaan staan er 5 banden. Gevolg: lange wachtrij. Absoluut geen 7 euro waard. Wij gaan er echt nooit meer heen, zelfs niet met vrijkaarten.

Beoordeling gegeven door D.

geweldig park
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 1-8-2015

Datum beoordeling: 2 augustus 2015

Reisgezelschap: gezin

Wij hebben een topdag gehad in attractie park slagharen. Leuke attracties. Er is de laatste jaren vernieuwing geweest. Mooi is dat er ook nog oude attracties staan, van toen ik nog klein was. Zoals looping star, reuzenrad, die nostalgische bakjes die heel vaak over de kop draaien (naam kwijt). jammer dat de Flying Cloud er tijdelijk niet was. Ik was 1 van de eersten die hem vroeger voor het eerst meemaakte. Had graag weer een rondje mee willen draaien met mijn kinderen. De shows waren geweldig. (Wild west, circus, 4d film) 1 hele grote minpunt was en dat begon al op het parkeer terrein en was zichtbaar op het hele park. Smerige wc gebouwen die sterk naar urine stonk ook op het park. En we waren er al om half 10!!! Vuilnisbak puilde uit. Veel wespen bij de vuilnisbak. Op het park waren de toiletten vies (smorgens al). Op het park ook veel uitpuilende vuilnisbakken wat een boel wespen aantrok. Bij de kluisjes (boven de kassa's) was het nog 1 grote vieze bende en veel rommel van de vorige dag(gen) Dit allemaal was een flinke domper op een geweldige topdag. Heel tegenstrijdig. Als attractiepark slagharen wat meer aan netheid en hygiëne op het park zou doen, dan zou het de entree geld meer dan waard zijn geweest. In elk geval: Wij komen terug!! Waarschijnlijk dit jaar nog bij de Miracle of Lights.

Beoordeling gegeven door Bouma.

Heerlijk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 8 mei 2015

Datum beoordeling: 8 mei 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vandaag naar Slagharen geweest. Erg leuke dag gehad. Aardig personeel, leuke attracties en niet te druk. Relaxte sfeer.

Beoordeling gegeven door Mus.

wat een verschrikking
1 11111

Bezoekdatum: 27-12-2014

Datum beoordeling: 28 december 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Lang niet geweest eanders waren we al eerder achter de conclusie gekomen dat we hier niet meer naartoe moesten gaan. Er waren ontzettend veel zaken gesloten (bezuiniging zei personeel). Attracties waren letterlijk nog precies hetzelde als vroeger toen ik zelf met mijn ouders hier kwam en dat is toch zeker al 20 jaar geleden. Weinig toiletten. Eten besteld bij een cafetaria maar de kroket bakken lukte pas nadat we deze tot 3 keer toe opnieuw vroegen omdat deze gewoon koud was. Dit vonden wij erg slecht. Gooi geen geld in automatiek, de kans dat er niks uit komt is groot en daarna sta je een half uur bij de receptie te wachten om je paar euro terug te krijgen. Amper entertainment. Wij komen niet meer terug.

Beoordeling gegeven door kalker.

slecht
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: ?

Datum beoordeling: 10 augustus 2013

Reisgezelschap: gezin

ik moest voor mijn zoon van 5 jaar de volle prijs betalen maar mijn zoon was nog geen 1meter 20 en mocht maar in 3 attracties dus veelste duur voor kinderen die nergens in mogen het park stikte behoorlijk van de wespen en dien je een klacht in over entree prijs kind die nergens in mag dan hoor je helemaal niks erover erg slordig wij gaan hier nooit meer heen.

Beoordeling gegeven door nancy.

Niet voor herhaling vatbaar
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 24-07-2013

Datum beoordeling: 8 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ik vind Slagharen er sinds vorig jaar erg op achteruit gaan. We waren er op 1 van de warmste dagen van het jaar. Voorheen zat er in het park een supermarktje, dus we hadden geen drinken voor de hele dag meegenomen. Bij aankomst bleek de supermarkt alleen nog maar voor de logeergasten te zijn. Op zich niet erg, maar 1 klein flesje drinken kost 3 euro per stuk. Ze hadden wel een limonadekraampje staan voor limonade voor 50 cent per bekertje, maar in verhouding met wat je krijgt is een flesje drinken dan goedkoper en smakelijker. Nog een tegenvaller vind ik dat er betaalde 'attracties' zijn bijgekomen, zoals een springkussen. De toegangsprijs van 27,50 is nog niet hoog genoeg? Ik vind het park niet meer betaalbaar als je een klein budget hebt. Jammer, want Slagharen behoorde altijd tot 1 van mijn favoriete parken. Tot dit jaar.

Beoordeling gegeven door Nicoline.

slecht
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 31-7-2013

Datum beoordeling: 31 juli 2013

Reisgezelschap: gezin

Geen aanrader. We waren met zijn vieren, twee volwassenen en twee kinderen van 4 eis en 5. Het begint al bij de kassa's. Het was druk, maar bij de kassa leek het stil te staan. Later bleek wel waarom. Mensen die al op het park waren maar op de een of andere manier niet door de controle kwamen werden teruggestuurd. Niet opnieuw de rij in of even naar een aparte klantenservice. (...) Met als gevolg dat de kassa van twee kanten bestookt werd en er geen doorstroming meer was. Eenmaal op het park zijn er extreem lange wachtrijen. Ook geen melding wat de wachttijden zijn viel mij op. En weinig attracties voor onze kinderen. Sta je een half uur in de rij bij autootjes, met nog 4 kinderen voor ons. Die kinderen stappen allemaal alleen in een auto. Is het nu rustig op het park dan snap ik het. Maar niet op zo'n drukke dag. Mijn vrouw zegt er nog iets van tegen de jongen die de boel in de gaten moet houden. Die geeft aan dat het beleid is om dit toe te staan..dat idee had ik al, want hetzelfde viel mij op bij het reuzenrad en bij de waterbaan. Ga je wat eten, we kwamen bij een woktent terecht. we gaan aan een tafeltje zitten waar nog een dienblad op lag van een vorige gast. Een medewerkster liep langs en haalde het dienblad weg. De gemorste wokresten liet ze liggen. Niemand achter de kassa, de meiden stonden in de keuken. (...) Een gebrek aan toezicht. Shows waren dicht ( Peter Pan 4d) of gingen veel later open dan het park zelf. Uiteindelijk zijn we in de rij gaan staan voor de monorail. De rij was eind van de dag een stuk minder lang. Sta je 40 minuten in de rij, komt er eindelijk een trein. (...) Er mogen 20 personen instappen. De trein zat nog vol, want je hoeft er kennelijk niet uit. (er is 1 beginpunt en 1 eindpunt. Hoezo hoef je er niet uit?) Dan vraag je aan de machinist of er nog een trein komt. Nee zegt hij, ik ben de enige. Ok, dus dit is de laatste ronde? Nee, ik kom nog terug. Ok, en hoe lang duurt het voor je terug komt? Dat duurt een half uur... (...) Het sanitair was ook niet fris. Het was een drukke dag, dus ik snap dat dat lastig is. Maar ik heb geen enkele keer schoonmaak gezien. (...) Ook viel op dat op een aantal plekken de medewerkers erg ongeïnteresseerd waren. Bij het verkeersplein stond een meisje als een zombie het "verkeer" te regelen. (...) Inmiddels was het bijna 18:30; de carnavalsparade. Dat stelde niet veel voor en was om 18:45 voorbij, lekker naar huis. Jammer voor Slagharen, maar onze indruk is niet positief.

Beoordeling gegeven door Raymond.

Een hele belevenis
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12-05-2013

Datum beoordeling: 14 mei 2013

Reisgezelschap: met een groep

Afgelopen zondag zijn we met de hele familie naar slagharen geweest en voor iedereen was er wel wat te doen! Voor de kleintjes en de groten! Achtbanen freefall, schommelschip, en de zweefmolen waren favoriet maar er was nog veel meer! Het park is op en top verzorgd met goede voorzieningen en leuke en goede eetgelegenheden. Hoe dan ook de moeite waard voor een dag vol avontuur en gezelligheid!

Beoordeling gegeven door p van egmond.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: April 2013

Datum beoordeling: 10 mei 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Goede parkeer voorziening goede horeca prijs/kwaliteit verhouding Bewegwijzing was duidelijk Begeleiding bij de ponnies , voorbeeldig. Het totaal was overzichtelijk.

Beoordeling gegeven door Ben Peters .

Het blijft bij 1 bezoek
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 07-10-2012

Datum beoordeling: 7 oktober 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Gelukkig had ik vrijkaarten. Wat een verouderd park. Er zijn meer winkels met merchandise en restaurants dan attracties. Te weinig personeel bij de attracties, lange wachttijden, attracties waren gesloten. Mijn kinderen zijn 6 jaar en 7 jaar, daarom te groot voor de kleuterattracties en nog te klein voor de andere attracties. Het enige goede is dat het Wild West thema in het hele park doorgevoerd is. Verder slap aftreksel van Disney en de Efteling.

Beoordeling gegeven door Martine.

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 31 augustus tot 13 september

Datum beoordeling: 19 september 2012

Reisgezelschap: gezin

beste mensen van slagharen wij komen meer als 30 jaar bij jullie de laatse jaren gaat het hard achteruit de bingo avond avonden muziek die is er niet meer wij vinden dat jammer bingo avonden met muziek is veel gezelliger het zwembad is pas om 15.30 open wij vinden dat jammer wij willen liest om 10.00 gaan zwemmen onze zoon marc die wil liest om 10.00 gaan zwemmen als wij vertellen da zwembad niet open is dan woord hij boos en druk hij is gewend vaste tijden van vorig jaar en de kids contry zijn ook weinig atraktie open door de weeks wij zien veel kinderen lopen die willen in de kinder atracktie die niet open is ook voor de atracktie.s op het park zelf die niet open zijn wel om het uur ook door de week.s het huisje het bedden vallen ook tegen liest zo snel mogelijk antwoorden wij hopen dat bij jullie een goede antwoord krijgt groetjes fam van beers

Beoordeling gegeven door fam van beers.

Niet voor herhaling vatbaar
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 16 september 2012

Datum beoordeling: 16 september 2012

Reisgezelschap: gezin

Het park is verouderd. Dat is niet erg, maar het ontbreekt aan voldoende onderhoud. Roest, slecht verf- en herstelwerk is zichtbaar. Het is groezelig. De poffertjes à 3,75 per portie waren droog, hard en niet smakelijk. Personeel is niet altijd herkenbaar, want sommigen lopen in eigen kleding. Bij de attracties zijn geen bordjes met wachttijden. De hygiëne is abominabel slecht; de toiletten waren ronduit smerig. Het plein werd schoongemaakt, maar de peuken en andere vervuiling bleef gewoon achter; hele stukken werden overgeslagen. 2 attracties waren buiten bedrijf. Dit is vooraf niet kenbaar gemaakt. Tijdens het eten en wachten veel last van de wespen. Prijs kwaliteitverhouding is ver te zoeken. Met een prijs van 22,50 en veel attracties nog bij te betalen, geven wij liever de voorkeur om een iets meer uit te geven voor De Efteling of een ander park met gelijke entreeprijs. Helaas, wij hadden het graag anders gezien. De directie moet een strategisch plan opstellen om het park hoger te waarderen.

Beoordeling gegeven door Familie .

Actie!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 09-09-2012

Datum beoordeling: 10 september 2012

Reisgezelschap: met partner

Als je één lange horde aggresieve wespen neerslaan, helemaal jouw ding vindt: dan is dit de aanrader!!! Wat een gevecht!!WauWWW

Beoordeling gegeven door Wespenjager.

Wespen
1 11111

Bezoekdatum: 09-09-2012

Datum beoordeling: 10 september 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het is hier vies, stikt er van de wespen, oude attracties, poep.

Beoordeling gegeven door N.N..

de leuke clown
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 08-09-2012

Datum beoordeling: 10 september 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Op het eind van de dag werden mijn zoontje en ik door een superlieve en ook mooie clownvrouw aangesproken, mijn zoontje had zowaar iets positiefs ervaren (en ik ook) op een dag waarin we op gore toiletten waren, continu aangevallen werden door hordes aggresieve wespen en we bij moesten komen van het feit dat zoveel dingen geld moesten kosten.Terwijl je toch al entree betaald......de volgende keer gaan we maar gelijk door naar die vrouw ipv Slagharen.

Beoordeling gegeven door Vader en zoon.

Bah!
1 11111

Bezoekdatum: 08-09-2012

Datum beoordeling: 10 september 2012

Reisgezelschap: gezin

Dit speelt eigenlijk al de hele zomer op dat park maar niemand spuit even wat gif in de nesten zodat het probleem ophoudt: Ervaringen: Wespen, wespen en nog meer wespen. Zijn nu net 2 uur binnen in het park en de wespenplaag wordt alleen maar groter. Al diverse mensen zijn geprikt maar de EHBO doet erg lakoniek en een manager wuift het weg!!! Schandalig dat het park hier niks aan doet!!! Het is dat we 2 uur in de auto hebben gezeten en de kids wel nog in een attractie willen anders waren we al weggeweest. Deze zomer nog naar Slagharen? NIET DOEN DE WESPEN VERPESTEN ALLES!!!! En Slagharen, jullie vragen voor elke attractie tegenwoordig al geld, schandalig. We komen niet meer.

Beoordeling gegeven door Schlief-Kusters.

Bah!
1 11111

Bezoekdatum: 08-09-2012

Datum beoordeling: 10 september 2012

Reisgezelschap: gezin

Vroeger Slagharen wel eens bezocht, was leu.Nu vragen ze voor echt alles geld.Wil je met een straaltje water een ballon raken kost het al een euro.Ziek is dat.Waarom worden er poppen verkocht die ze bij de action ook hebben liggen (voor zevenmaal de prijs) en waarom verkopen ze kleding in de souvenirszaak?Slagharen zit in de rode cijfers denk ik) en de wespen?Daar stikt het van, navraag wees uit dat het al de ele zomer zo was daar???Hallo dan spuit je gif ertegen om je bezoek te beschermen.Kortom:we vinden Slagharen niet de moeite meer.

Beoordeling gegeven door Schlief-Kusters.

WESPEN!!!
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 1 september 2012

Datum beoordeling: 1 september 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wespen, wespen en nog meer wespen. Zijn nu net 2 uur binnen in het park en de wespen plaag wordt alleen maar groter. Al diverse mensen zijn geprikt maar de EHBO doet erg lakoniek en een manager wuift het weg!!! Schandalig dat het park hier niks aan doet!!! Het is dat we 2 uur in de auto hebben gezeten en de kids wel nog in een attractie willen andres waren we al weggeweest. Deze zomer nog naar Slagharen? NIET DOEN DE WESPEN VERPESTEN ALLES!!!!

Beoordeling gegeven door Ivo Vrancken.

Wespendag
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 28 augustus

Datum beoordeling: 31 augustus 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Dinsdag 28 augustus er heen geweest met een vriendin. Opzich een leuk park met voor ieder wat wils. Alleen is het park sterk verouderd en dan kun je terug zien aan sommige attracties die er al ruim 30 jaar staan. Veder heeeeeeel veel wespen die agressief waren we moesten ze van ons af slaan( gelukkig zijn we niet gestoken) Personeel is naar mijn mening niet erg gemoitiveerd. Wc's zijn niet proper. Kortom we hebben ons wel vermaakt maar of ik hier weer snel terug kom is maar de vraag. Tip slagharen VERNIEUW DE ACTRACTIES. En doe wat aan de wespen in zomermaanden

Beoordeling gegeven door Raymond.

(sterk?) verouderd
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 25-08-2012

Datum beoordeling: 25 augustus 2012

Reisgezelschap: met een groep

Vandaag in het attractiepark geweest. Wat erg opviel was dat het park verouderd is. Het is ook terug te zien in de staat van de attracties. Persoonlijk vond ik het personeel niet super-gemotiveerd overkomen. Ook werd bij de eerste achtbaan (het treintje) niet goed gecontroleerd of de beugel daadwerkelijk goed dicht zat. Ook erg veel last gehad van wespen, wat resulteerde in 2x gestoken worden. Overall wel een leuke dag gehad, maar helaas viel het park wat tegen. Het is zeker geen park waar we snel weer heen zouden gaan. Misschien is 1x per jaar zelfs wel te veel.

Beoordeling gegeven door Harry.

Leuk park voor jong en oud!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1 augustus 2012

Datum beoordeling: 4 augustus 2012

Reisgezelschap: gezin

Wij zijn met ons dochtertje van ruim 2,5 heen geweest. Ondanks dat ze voor veel attracties niet lang genoeg was, was er genoeg waar ze wel in kon. Ze heeft echt genoten! De waterspeeltuin was heerlijk, omdat het warm weer was! En ondanks de drukke dag, goed geregeld en niet al te lange wachttijden. Ook het eten was in vergelijking met sommige andere parken heel lekker en kwaliteit/prijsverhouding was goed. Entreebewijs is wel redelijk hoog, maar wij hadden kaarten gewonnen via vakantieveilingen.nl. Een aanrader!

Beoordeling gegeven door Fam. den Hartog.

geweldig alleen jammer dat het zo kort open is
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 26 juli 2012

Datum beoordeling: 3 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

ik vind het park in een woord geweldig van alles te doen voor jong en oud en je kan er overal eten of ff lekker gaan zitten je verveelt je helemaal niet blijft leuk

Beoordeling gegeven door astrid willemsen.

Blijft leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29-7-2012

Datum beoordeling: 30 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Omdat het gewoon een leuk attractiepark blijft! als kind kwam ik er vaak, tegenwoordig ga ik met mijn kids. En die genieten in volle teugen.

Beoordeling gegeven door Hokke.

eens,maar nooit weer
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 16-07-2012

Datum beoordeling: 28 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

verouderd park als je een keer bent geweest heb je t daar wel gezien.niks spectaculairs aan

Beoordeling gegeven door carola.

Gezellig
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 21-07-2012

Datum beoordeling: 21 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij waren in Juni geweest, maar hadden het park wat minder ervaren omdat veel attracties op beperkte tijdsstippen open waren. Vandaag hadden we gratis kaarten en draaide het park in volle glorie,veel drukker dan in juni, alles was open en dit keer wel wachttijden, maar max 30 minuten. Ook de Carnavalparade vonden de kids erg leuk. Ja sommige attracties zijn wat oudbollig of aan een likje verf toe, maar als alle attracties gewoon open zijn is het een leuk park. We hebben een gezellige dag gehad

Beoordeling gegeven door Anoniem.

gezellig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28 juli

Datum beoordeling: 4 juli 2012

Reisgezelschap: met een groep

omdat het heel leuk is voor kinderen voor alle leeftijden.en ze hebben optocht wat heel leuk/gezellig is met muziek.. het eten daar is ook lekker daaromjgeef ik de cijfer 8.

Beoordeling gegeven door cherry-ann.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 07-06-2012

Datum beoordeling: 28 juni 2012

Reisgezelschap: met een groep

Het was een hele leuke schoolreis. De kinderen hebben genoten.

Beoordeling gegeven door a. wiegink.

Tegenvaller
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 19-06-2012

Datum beoordeling: 20 juni 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Slecht onderhouden, personeel niet gemotiveerd of erg traag, attracties half uur open en dan weer half uur tot uur dicht, zeer teleurstellend voor ( kleine )kinderen. Dit betrof ook voor de meeste attracties waar juist de kleintjes in mogen. Hierdoor hebben we niet alles kunnen doen. Park was van 11-17:30 uur open, terwijl meeste attracties al om 16:30 uur dicht gingen. Pony rijden gaat geen begeleiding mee, dus als ouder moet je en het paard door de bak geleiden en je kind op het zadel houden, vond het geen succes. De prijzen voor patat en dergelijke zijn schappelijk en niet overdreven duur. Vind wel dat er erg veel dingen staan waar nog extra geld voor betaald moest worden. Wilde een klacht bij receptie indienen, maar dit kon niet moest maar een contactformulier invullen op internet. Tot op heden geen reactie. Ze werken met een flexibel prijsbeleid, het was er erg rustig, attracties waren beperkt open en toch was de dagprijs E22,50 per persoon. Veel te duur. Het is best een leuk park, we hadden mooi weer, maar vinden de prijs/kwaliteit verhouding slecht. Sommige attracties mogen wel vernieuwd worden, een likje verf zal ook wonderen verrichten, wc's stonken naar urine en ik vind echt een minpunt dat de attracties beperkt open waren, liep je naar de andere kant van het park was de attractie dicht. Begrijp best dat je dit moet doen in rustige periodes, maar geef dan bij ingang een plattegrond mee met daarop de openingstijden van de attracties en zorg ook dat ze op deze tijden echt open zijn en niet dat ze dan alsnog niet draaien.

Beoordeling gegeven door Anoniem.

Te weinig pony's
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 17-06-2012

Datum beoordeling: 19 juni 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Attractiepark Slagharen maakt nu reclame met het feit dat er weer pony's in het park zijn waar kleintjes een rondje op kunnen rijden. Daarom had ik tegen mijn dochter gezegd dat ze op een pony mocht zitten. Dit had ik beter niet kunnen doen. Het was een zondagmiddag waarop het park overvol was. Om half 4 waren de pony's met pauze. Van 16.00 tot 17.30 uur zouden ze weer gaan rijden. Toen we om 17.20 uur weer naar de uithoek liepen, waar de pony's staan, liepen er maar twee met een zadel rond. Er stonden maar 8 kinderen in de rij, maar omdat er maar twee pony's meeliepen op deze zondagmiddag, duurde het wachten toch nog wel tien minuten. Om 17.20 uur ging de toegang naar de pony's dicht en iemand die om 17.25 uur kwam mocht niet meer naar binnen ondanks dat op het bord stond dat het ponyrijden tot 17.30 uur duurde. Het ponyrijden is voor kinderen tot 30 kilo. Er lopen alleen middenmaat Shetlanders mee. Tweede tegenvaller was dat beide glijbanen niet open waren, terwijl het verschrikkelijk druk was in het park.

Beoordeling gegeven door Anoniem.

tegenvaller 2012
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 14,5,2012

Datum beoordeling: 15 mei 2012

Reisgezelschap: gezin

Onze reden om Slagharen te bezoeken: Zeer kindvriendelijk, zeker voor kleine kinderen. Onze ervaringen met een kind van 3,5 jaar: Deeltijd atracties. (Juist besloten niet in het weekend of in de hoogseisoen te gaan voor de drukte...) Ga een kind van 3,5 maar uitleggen, dat de atracties om het half uur gaan, wachten is het probleem dus niet, maar als er voor je neus word gezegt ik ben vol over een half uur ga ik weer open! Vervolgens is er bij veel tracties helemaal geeen personeel geweest, maar wel een bord stond dat ze open hadden moeten zijn. De pony`s de glijbanen en het reuzenrad geen bezetting! Bij de winkels en eetgelegenheid volop personeel... Mijn kind die niet wilde plassen omdat de wc,s zacht gezegt, vies waren, niet 1,2,3 nee allemaal. Gelukkig waren wij niet de enige op het park die er zo over dachten. Voor wij besloten naar huis te gaan, besloten er toch een melding van de maken. De GROTE baas is geroepen. Deze beste man ging heel proveserend voor me staan met zijn armen over elkaar heen. In het begin ben ik erg vriendelijk gebleven, maar toen ik door kreeg dat het hem helemaal niet kon schelen dat ik kwam klagen, heb ik ook nog een pakeerkaart gekocht. Waarom een 3, de 4d show was erg leuk voor de kleintjes, deze was schoon, heel, en vriendelijke man. Dit kan dan wel een moment opname zijn geweest, maar het was zeker mijn geld niet waard!

Beoordeling gegeven door de zwart.

geweldig
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 28-05-2012

Datum beoordeling: 5 mei 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Het park is niet te groot maar wel gezellig alleen mogen er wel wat nieuwe atracties komen want mijn dochter was overal zo in geweest en had het wel gezien.

Beoordeling gegeven door Daphne de Waal.

leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21-04-2012

Datum beoordeling: 23 april 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Geweldig voor kinderen. Personeel is super vriendelijk. Arizona simpel maar schoon en bedden lagen goed. Je moet er zelf wat van maken

Beoordeling gegeven door bos.

goed park
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: afgelopen pasen

Datum beoordeling: 6 april 2012

Reisgezelschap: gezin

Het is een leuk park voor jong en oud , Ik ben er mee eens dat sommige attractie's wel wat verouderd zijn en er meer achtbanen moeten komen maar er zijn ook heel veel hele leuke en spannende attractie's , als het regende dan gingen wij zwemmen, het park was erg schoon en netjes , wij zijn er 3 dagen geweest er was geen papier te vinden bij de achtbanen ,echt een aanrader en het is voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door ik.

Matige, oude boel
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 21 oktober 2011

Datum beoordeling: 22 oktober 2011

Reisgezelschap: gezin

Park waar ik als kind al met schoolreisje heenging en waar nog veel dezelfde attracties zijn. Men probeert de shows en parades goed te doen, maar als je al twee keer in Eurodisney bent geweest, lijkt dit nergens op; veel afkijkwerk en shows die net niet af zijn qua aankleding en afwerking en qua tijd te kort zijn. Verder zouden de attracties tot 19.30 uur open zijn, maar om 18.30 uur konden de kinderen al niet meer in sommige attracties. Als klap op de vuurpijl mag je nog 7 euro betalen voor het rijden over een parkeerterrein met enorm slecht wegdek en vervolgens je auto parkeren in de blubber! Suggestie voor Slagharen: steek wat meer geld in modernisering en opknappen van attracties. Hierdoor zullen de bezoekersaantallen zeker stijgen!

Beoordeling gegeven door Henri.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 16 09 2011 tot 18 09 2011

Datum beoordeling: 17 september 2011

Reisgezelschap: met partner

Ik ben sinds vrijdag hier ik kwam in me wigwam aan en ze hadden het niet goed schoon gemaakt later hadden ze het nog keer schoon gemaakt ook niet echt geweldig en kwamen nog eens achter dat kachel niet deed en de douche kop niet goed vast zat dag later hebben ze de kachel gemaakt de douche hadden we onder tussen zelf gedaan we kregen wel een leen kachel nu is de leen kachel weg en de kachel is weer kapot dan de andere en bedden liggen niet de park is wel beetje leuk maar echt voor kleine kinderen ze mogen wel keer nieuwe dingen neer gaan zetten maar mensen van de balie die zijn heel erg aardig en beetje behulpzaam

Beoordeling gegeven door nnnn.

vies
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 1-augustus 2011

Datum beoordeling: 5 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

nog nooit zo,n vies park gezien, honden mogen zelfs mee, en die schijten dus ook overal in een kinderpretpark nodatabenen. overal rommel op de straten en in de struiken, weinig afvalbakken, en de afvalbakken die er zijn zitten om kwart over 10 al bomvol. Rond 17:00 uur naar toilet geweest en wat een stank daar, die toiletten waren voor het laatst om 11:00 uur schoongemaakt. De atracties zijn inderdaaad ook erg verouderd., niks nieuws en spannends.

Beoordeling gegeven door Bos.

Super leuk weekend gehad
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2011

Datum beoordeling: 2 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We hebben een super leuk weekend gehad in Slagharen, we hadden een Arizona huisje gehuurd. Alles was keurig geregeld: op de heenreis werd onze dochter ziek, onze planning was om 'smorgens op tijd het park alvast in te gaan en dan halverwege de middag de sleutel van het huisje te halen bij de receptie. Maar toen we vertelden dat onze dochter ziek was geworden, werd er geen moment getwijfeld en kregen we in de ochtend de sleutel van het huisje al! Echt een super service! Gelukkig voelde onze dochter zich snel weer beter en hadden we een heel leuk weekend! Zo vanuit het huisje het attractiepark inlopen en je de hele dag vermaken, super gewoon! We gaan zeker nog eens terug.

Beoordeling gegeven door B Croeze.

fantasties
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15-05-2011

Datum beoordeling: 29 juli 2011

Reisgezelschap: met een groep

wij vinden atractiepark slagharen echt erg leuk we zijn er al heel vaak geweest ook in een huisje en jong en oud kan zich daar vermaken, er is zoveel te zien en te doen

Beoordeling gegeven door M Grooters.

geweldig super leuke dag gehad ,opperbest vermaakt
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2011

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Leuk park, genoeg te doen en te zien, voor herhaling vatbaar!

Beoordeling gegeven door A Atema.

niet veel veranderd in de jaren, wel leuk
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 15-04-2011

Datum beoordeling: 12 juni 2011

Reisgezelschap: met partner

Het is niet erg veel veranderd in de afgelopen jaren. wel leuk om er weer eens naar toe te gaan en nu met mijn eigen kinderen

Beoordeling gegeven door versnel.

geweldig,
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: eind mei 2011

Datum beoordeling: 9 juni 2011

Reisgezelschap: met partner

gewoon een geweldig pretpark voor alle leeftijden, leuke attracties maar ook spannende attracties, veel gezinsactiviteiten

Beoordeling gegeven door wilma lenting.

Fantasties
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: begin mei 2011

Datum beoordeling: 9 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het was heel leuk voor ieder leeftijd is wel wat te beleven alleen het entree is duur verder enorm genoten

Beoordeling gegeven door T. Buntjer.

geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2010

Datum beoordeling: 6 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

voor klein,jong.groot, oud,of een handicap er is voor iedereen wel iets om je te vermaken! niet zo duur als de meeste pretparken en toch een groot vermaak.zeker een aanrader,oja en vergeet bij mooi weer de zwemspullen niet.

Beoordeling gegeven door hermien.

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28-05-2011

Datum beoordeling: 2 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Mooi park, leuke attracties en goed opgezet! Aan de ene kant van het park kun je in een rondje alle attracties zien, en dan kan je via een soort kabelbaan, maar dan gezellig in een bakje hoog boven het park, naar de andere kant van het park, Daar zijn de attracties die hard gaan en heel hoog!!!! Ook heb je hier heerlijke hapjes !

Beoordeling gegeven door Claudia Nelisse.

Heel gemoedelijk en gezellig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28 april

Datum beoordeling: 5 mei 2011

Reisgezelschap: met een groep

Eigenlijk kende ik Slagharen alleen van vroeger en vond het als kind geweldig. Na Efteling en Toverland was ik bang dat het tegen zou vallen, maar niets was minder waar. Heel gezellig, mensen van het park zijn heel relaxed en de afstanden zijn niet super groot, dus ook voor minder validen te doen. Stoeltjes liften van de een na de andere kant en zo zie je ook nog wat. Echt heel leuk, voor jong en oud.

Beoordeling gegeven door S. Leemkuil.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: begin juli

Datum beoordeling: 7 augustus 2010

Leuk park ook voor de kleinere kinderen is er voldoende te doen. Wij gingen in de eerste vakantieweek van de zomervakantie.Omdat de rest van nederland toen nog geen vakantie had,was het heerlijk rustig en hoefden ook nog niet het volle pond te betalen. Er handig dus dat je nu kunt zien wanneer de entreeprijs goedkoper is.

Beoordeling gegeven door ponypark slagharen.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: juni

Datum beoordeling: 27 juli 2010

Leuk park voor ieder wat wils

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 25-7-2010

Datum beoordeling: 24 juli 2010

N.N trolled?

Beoordeling gegeven door N.N..

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 16-7-2010

Datum beoordeling: 18 juli 2010

Vies,we hadden een wigwam,nog NOOIT zoiets VIES gezien!!!Het park was wel oke,klein en ik vind het onveilig.Geen aanrader!!!!(zeker niet tot 7 jaar!)

Beoordeling gegeven door ikke.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21/05

Datum beoordeling: 28 mei 2010

wij vonden het geweldig kwamen uit belgie en komen zeker nog terug

Beoordeling gegeven door dimitri.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 5-1-2009

Datum beoordeling: 12 mei 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 02052010

Datum beoordeling: 9 mei 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18-04-2010

Datum beoordeling: 23 april 2010

Slagharen is echt superleuk en betaalbaar voor kinderen en ouders, alle attrakties liggen dicht bij elkaar en een huisje caravan huren erbij is nog leuker, kinderen vanaf een jaar of 10 kunnen veilig zelfstandig in het park vertoeven!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25-08-2009

Datum beoordeling: 16 april 2010

leuk park, maar er mogen wel een paar nieuwe attracties bij. Na al die jaren dat we er komen willen we wel een nieuwe uitdaging!! Toch komen we er ieder jaar graag.

Beoordeling gegeven door C.K..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: meivakantie

Datum beoordeling: 16 april 2010

een dagje met de kids eropuit niets moet alles mag heerlijk genieten en lekker bijkomen

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: oktober 2009

Datum beoordeling: 16 april 2010

Leuk attractie park. voor ieder kind wat wils. Zeker als ze ook nog gek zijn op paarden. De Mainstreet met alle shops is erg leuk aangekleed. De atracties zijn leuk. Vriendelijke bediening bij de restaurants en shops

Beoordeling gegeven door M. Oudenes.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: aug 2008

Datum beoordeling: 16 april 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door r brandsma.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april 2010

Datum beoordeling: 5 april 2010

het was echt super leuk en gezellig. park is netjes. super!

Beoordeling gegeven door arch.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: oktober 2009

Datum beoordeling: 2 april 2010

De voorpret was al fantastisch, de site werd bekeken en de verhalen werden steeds spannender. Geen atractie zou bij het bezoek aan attractiepark Slagharen overgeslagen worden. Eenmaal in het park was er geen houden meer aan. Geweldig, super en nog superder waren de reactie's van de kinderen. "we gaan er morgen weer naar toe" Op de terugweg slapen als rozen en dromden ze over het superdagje!!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15-3-2010

Datum beoordeling: 15 maart 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door joukje bruggink.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27022009

Datum beoordeling: 28 februari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: september 2009

Datum beoordeling: 15 januari 2010

IK vind het park erg verouderd. Geen nieuwe uitdagende attracties. Onze kinderen 11 en 13 vonden het saai. Veel games en zo waar je nog voor moet betalen!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: eind oktober

Datum beoordeling: 20 december 2009

in slagharen overnacht in een wigwam 2 nachten is goed te doen, was knus alleen niet zulke fijne stoelen (plastic kuipstoeltjes)maar je bent toch veel weg:in het park de w.c. en douche was buiten op enkele meters afstand(wel een voor elke wigwam, was prettig eigen gebruik),er kunnen 4 kinderen mee goedkoop en erg leuk(zeker met vacantieveilingen.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 09/10/2009

Datum beoordeling: 8 december 2009

wij komen uit belgie en het is iedere jaar terug dat wij in slagharen te vinden zijn meerdere malen zelfs. De laatste tijden nemen we 2 wigwamtenten zodat de kinderen vrienden kunnen meenemen om deze mee te laten genieten van jullie park...chapeau slagharen . onthaal en gezelligheid staat garant nummer 1 bij jullie

Beoordeling gegeven door van steenberghe.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27-07-2009

Datum beoordeling: 30 september 2009

Attractiepark Slagharen is gewoonweg geweldig voor gezinnen met kinderen! Je hoort en ziet ze niet, zo naar hun zinhebben ze het. De huisjes zijn wel wat verouderd,maar daar ben je toch haast niet. Er zijn al niuewe huisjes gebouwd,maar aan de prijzige kant.

Beoordeling gegeven door janette.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 2008

Datum beoordeling: 29 juni 2009

Het is een gezellig park met genoeg attracties voor iedereen. Misschien zijn andere (grotere) pretparken wat meer in bezit van 'spannende' attracties.

Beoordeling gegeven door Ineke Krolis.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 6 maart 2009

Heerlijke sfeer om in rond te lopen. Attracties voor groot en klein. Gezellig, niet al te grootschalig.

Beoordeling gegeven door Karin Loch.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2007

Datum beoordeling: 14 februari 2009

wij zijn met ons gezin een keer 5 dagen in het ponypark geweest de kinderen hebben er erg genoten en geen moment verveeld.wij zaten in een huisje dicht bij de atracties ze vonden het zo leuk dat wij er dit jaar weer 5 dagen heen gaan

Beoordeling gegeven door a meesters.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2007

Datum beoordeling: 15 december 2008

Heel leuk, prima accomodatie, ideaal voor jonge maar ook oudere personen

Beoordeling gegeven door A. van Dyck.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: februarie

Datum beoordeling: 7 december 2008

het is echt een dagje genieten in een gastvrije zwaluwhoeve

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Augustus 2008

Datum beoordeling: 6 december 2008

Plezierig dagje uit met drie kinderen. Leuk entertaiment verzorgd door parkmedewerkers.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: april 2008

Datum beoordeling: 15 november 2008

Afgelopen jaar ben ik met de klas van mijn jongste naar slagharen geweest en dat was heel erg leuk. We vertrokken met een bus vanaf school. We gingen met groepjes kindern door het park. De kinderen hebben tussendoor een patatje gegeten en een ijsje in het park gekregen. We zijn ook met de stoeltjeslift van de ene kant van het park naar de andere kant gegaan, dat was ook er leuk. Een echt succes in het park is toch wel de boomstam, daar gingen de kinderen om de haverklap in.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: diverse keren vanaf 1975 tot ?

Datum beoordeling: 12 november 2008

Voor mij en mijn familie verdiend Slagharen een dikke tien. Zelf als kind was ik 3 maal een weekje in dat park geweest en dat zijn nu nog weken waar ik met veel plezier op terug kijk. Toen ik jaren geleden eens voor een dagje hier terug kwam kwam het fijne gevoel van herkenning weer boven. Ik vertelde dit mijn kinderen en hun leek dat ook super in zo een huisje of wigwam. Hier schrok ik wel van in mijn tijd hadden we niet zoveel maar mijn kinderen zijn in zoveel meer weelde opgegroeid. Maar pa en ma gingen overstag en ook opa en oma en mijn broer met kids overgehaald om weer een keer te gaan. En wat hebben onze kinderen genoten van deze toch "eenvoudige en betaalbare"vakantie. En zeker heel cliche doordat de kids zo genoten hebben mijn broer en mijn ouders ook zo genoten omdat het voor ons zo herkenbaar was. Mijn echtgenoot en schoonzus zaten soms stiekem ons uit te lachen maar vonden het ook zeer geslaagd zelfs zo geslaagd dat we 4 jaar achter elkaar een paar dagen Slagharen hebben gedaan. Nu zijn onze kinderen drukke studenten maar nog steeds hebben ze het met familiebijeenkomsten over onze gezamelijke vakantie naar Slagharen. Vaker nog als over onze duure vakanties naar het buitenland. En mijn broer en ik hebben gezegd worden we nog eens opa en oma dan gaan we gzeker met onze kleinkinderen weer een weekje slagharen doen..

Beoordeling gegeven door attractieparckSlagharen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: sepetmber 2008

Datum beoordeling: 31 oktober 2008

Veel leuke en spannende attracties. De kinderen hebben echt genoten ( en wij dus ook) Vriendelijk personeel. Zag er verzorgd uit en goede prijs kwaliteit verhouding. We gaan zeker nog eens terug

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22-07-2008

Datum beoordeling: 24 oktober 2008

was erg leuk! een echte aanrader voor jong en oud! zeker in de vakantietijden zijn er nog extra voorstellingen dus erg leuk!!!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: oktober 2008

Datum beoordeling: 19 oktober 2008

Relatief weinig geld voor datgene wat geboden wordt; kinderen kunnen zich heerlijk uitleven; ik als ouder heb het wel snel gehad en ga dan lekker met een cappuchino in het zonnetje(?) zitten lezen. Wij gaan meerdere malen per jaar en ik ben altijd blij dat mijn kind (12) aangeeft dat ze wel een dagje alleen met haar vriendinnen wil! Schoon, veilig, oplettend personeel ... chapeau! Enig minpuntje: versnaperingen, eten & drinken zou wat aantrekkelijker geprijsd mogen zijn (hoef je niet zo veel mee te slepen!).

Beoordeling gegeven door Desiree Masseur.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21 augustus 2008

Datum beoordeling: 12 oktober 2008

met 2 kleine kinderen en 4 volwassenen daar geweest. Voor de volwassenen was het erg leuk maar de kleintjes konden lang niet overal in. Dat vonden we wel erg jammer de kinderen trouwens ook.Lekker gegeten en gedronken en op de plekken voor de kids dus maar lang ronggehangen. Al met al een leuke dag gehad.

Beoordeling gegeven door V.Ilbrink.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 11 oktober 2008

Erg gezellig park met voor elke leeftijd leuke dingen. Geen lange wachttijden. Keurig onderhouden en erg leuk al die demonstraties langs de route. We hebben een hele leuke dag gehad die bovendien nog gratis was omdat we gratis toegangskaartjes hadden.

Beoordeling gegeven door mevr Kroon.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28-10-08

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

zeer leuk park om heen te gaan met de kinderen .Ze kunnen zich de hele dag vermaken.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28-09-2008

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

Een leuke dag gehad. Bijna overal in geweest alleen de achtbaan ging iets te eng.

Beoordeling gegeven door Carla Visser.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: de zomervakantie in augustus

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

Wij vinden het net z'n allen een mooi park er is voor ieder wat wils er is mooie entertainment en een leuke zomerparade en we komen er elk weer terug

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2008

Datum beoordeling: 2 oktober 2008

superleuk park perfect voor kinderen, die overal in kunnen. Mooi aangelegd park en op warme dagen met afkoeling door het waterpret. Vaak zijn er goedkopere kortingsbonnen te vinden voor mensen met een iets smallere beurs!!!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27 september 2008

Datum beoordeling: 2 oktober 2008

het park is keurig verzorgd en leuk voor jong en oud

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19/9

Datum beoordeling: 30 september 2008

Een mooie rustige dag in sept. ,met zeer veel plezier.

Beoordeling gegeven door E van Bergen.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 29 augustus 2008

Datum beoordeling: 23 september 2008

Wij zijn met ons gezin (vader, moeder, twee jongens van 13 en 10) op 29 augustus 2008 naar Slagharen geweest. Het was een warme dag, het was er niet erg druk, maar er waren wel superveel wespen. De een na de ander werd gestoken. Wij hadden best wel een leuke dag, maar we vinden wel, dat het onderhoud van het park niet zo goed is. Achtergronden bij attracties zijn aan het vervallen, verf bladdert af en dat vonden wij wel jammer. Voor ons zou er iets meer sfeer in het park mogen zijn, dat je meer het gevoel hebt in een feestje te belanden. Je betaalt er toch een aardig bedrag voor en het was er een beetje saai. De attracties liggen soms ook ver van elkaar af. Wij zouden niet in een huisje van dit pretpark kunnen zitten voor een paar dagen. Na een paar uurtjes hadden wij het park wel gezien.

Beoordeling gegeven door N.N..

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 21-09-2008

Datum beoordeling: 23 september 2008

Ouderwets en aftands.

Beoordeling gegeven door BK.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: za.20-9-2008

Datum beoordeling: 23 september 2008

Wij bezochten za.20 sept.met onze (volwassen)kinderen en kleindochter het park. Schitterend weer!! prima parkeergelegenheid en vlotte doorgang bij de kassa.Nette toiletten en leuke optredens buiten. Omdat ik door het verleden problemen had met de pony's was het een verademing het park in zijn huidige vorm te zien. Hulde!!!We komen zeker nog eens terug als onze kleindochter wat ouder is(nu 17 maanden)fam. Leerink/Ursinus

Beoordeling gegeven door Gerrie Leerink-Heijink.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28/07/2008

Datum beoordeling: 21 september 2008

een super vakantie gehad hier in de zomer.Heel leuk om vanuit het huisje zo het park in te lopen.Voor herhaling vatbaar. fam .van raak

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 21-09-2008

Datum beoordeling: 21 september 2008

Het is een leuk veelzijdig park voor kleine maar ook voor wat oudere kinderen. Het was gezellig niet te groot.

Beoordeling gegeven door Ponypark Slagharen.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 20 september 2008

Datum beoordeling: 21 september 2008

we zijn er al heel vaak geweest gisteren waren we er dus weer het is een onwijs kind vriendelijk park overal kunnen kinderen vanaf 8 jaar in. zelfs als je als vrouw zwanger bent heb je nog plezier want er zijn genoeg dingen om in te gaan. Het park is schoon en netjes.. alles is goed verzorgt.

Beoordeling gegeven door Fam.Pronk.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 20-09-2008

Datum beoordeling: 21 september 2008

Een gezellig dagje uit maar het enigste nadeel is dat er niet veel nieuwe dingen bij zijn gekomen sinds ons laatste bezoek van zo'n 2.5 jaar geleden

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: Begin juli 2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

Een leuk atractiepark dat zelfs in het hoogseizoen niet te gek druk was. Kinderen hebben zich prima vermaakt. Ook prettig dat er een gewone supermarkt op het terrein is.

Beoordeling gegeven door Ingeborg van Schayk.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 05 08 08

Datum beoordeling: 20 september 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door familie van sprang.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door slagharen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 31 juli

Datum beoordeling: 18 september 2008

Geweldig park met heel veel verschillende activiteiten. Heel vriendelijk personeel en alles lekker schoon.Een dag om voorlopig niet te vergeten. Ook veel variatie in het eten en tussendoortjes. Kortom een vrlijk en vooral gezellig mooi park

Beoordeling gegeven door Ellen Hillebrand.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 7 september 2008

Datum beoordeling: 13 september 2008

Een dagje slagharen is leuk voor groot en klein er is ook aan de kleintjes van ongeveer van af 2 jaar gedacht het eten en drinken is betaalbaar souvenier idem park is erg schoon wachttijden in de drukken perioden vallen ook me. erg leuk en gezellig parkeerplaats mag iets minder duur

Beoordeling gegeven door p.j.van rosmalen.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: juli 2008

Datum beoordeling: 1 augustus 2008

Een mooi park om met kleine kinderen naar toe te gaan. Heeft wel wat weg van Euro Disneyland Parijs. De consumptieprijzen zijn er nog redelijk. Alleen het parkeergeld is belachelijk hoog (Euro 10,00)

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25-07-2008

Datum beoordeling: 28 juli 2008

Hardstikke te gek. Kleinkinderen hebben genoten.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22-07-08

Datum beoordeling: 26 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door ponypark slagharen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20- 07-2008

Datum beoordeling: 25 juli 2008

Het is een leuk pretpark voor alle leeftijden. Met een leuke sfeer. De bordjes (meetlatten) bij het begin van alle attracties zijn erg duidelijk. Zo weet je meteen of kleine kinderen er wel of niet in mogen of alleen onder begeleiding. Ik vind wel dat er te veel winkels zijn. Ze hadden die ruimte beter kunnen gebruiken voor nog meer attracties. Maar zoals ik al schreef is het wel een leuk park. Beslist de moeite waard!

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: juli 2007

Datum beoordeling: 22 juli 2008

Leuk voor de kids. Wel wat verouderd allemaal. Wel geschikt om de hele dag te verblijven, voldoende zitplaatsen. Erg dure plates en andere etenswaren.

Beoordeling gegeven door Attractiepark Slag haren.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 20 juli 2008

Datum beoordeling: 21 juli 2008

We waren redelijk snel uitgekeken op het atractiepark, misschien doordat we er vorig jaar ook al geweest zijn?

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18-07-2008Attractiepark slagha

Datum beoordeling: 21 juli 2008

Wel druk, maar voor elk kind en volwassene is het aangenaam vertoeven.

Beoordeling gegeven door Attractie park Slagharen.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 16 juli 2008

Datum beoordeling: 19 juli 2008

Wij zijn 16 juli 2008 er geweest. Het zag er heel verzorgd eruit en kindvriendelijk en ze letten heel goed op lengte en leeftijd om in de actractie te mogen. Super geregeld.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15-07-2008

Datum beoordeling: 18 juli 2008

Helemaal top, Wat een leuk en schoonpark. De kleinkinderen van 11-9-6 en ij dus ook hebben ons prima vermaakt aan de vele diverse atracties. Enige min punt de hoge prijs voor het drinken

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 13 juli 2008

heerlijk genieten van een groot overzichtelijk park met alles erop en deraan

Beoordeling gegeven door Jeanette Rodriguez Spaansen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11-07-2008

Datum beoordeling: 13 juli 2008

Geweldig jammer van het weer maar daar kunnen ze niets aan veranderen het regende regelmatig,ondanks dat gingen alle medewerkers er voor 100% tegen aan.

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 04-07/06-07-2008

Datum beoordeling: 12 juli 2008

Ons weekend weg naar wigwam wereld... leuk voor de kinderen en veel te doen. uiteraard 3 dagen entree incl. voor het attractie[park). Wigwam viel een beetje tegen. Geen warm water in de wigwam, hygiene staat ook niet echt hoog in het vaandel maar ja, het is en blijft kamperen. Receptiemedewerkers zeer vriendelijk. Al met al een leuk weekend......want als de kinderen het leuk hebben dan heb je het als ouder ook naar je zin toch ???!!!!

Beoordeling gegeven door wigwam wereld.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 9 juli 2008

Wij, eind dertigers, waren voor het laatst in Slagharen geweest toen er nog een zwart/wit paard voor de ingang stond, waarmee je op de foto kon. Het park heette toen nog Ponypark Slagharen. In mei zijn we met onze drie kinderen een dagje uit geweest naar dit park en het was geweldig! De pony's hebben plaatsgemaakt voor verschillende spannende attracties. Vooral onze oudste zoon (7 jr) heeft zich prima vermaakt!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april/mei 2008

Datum beoordeling: 8 juli 2008

Geweldige ervaring, goed verzorgde en nette huisjes met alles wat je nodig hebt voor een midweek ontspannen met de kinderen

Beoordeling gegeven door H van Rooij.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7 juli - 9 juli 2008

Datum beoordeling: 8 juli 2008

Heerlijk ontspannen, huisje op het park gehuurt. De kinderen konden zelfstandig op pad. Wij lekker relaxen bij het huisje. Prachtig weer, leuk veilig pretpark, lekker gezwommen en gewandeld.

Beoordeling gegeven door A. Pfister.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 5 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door slagharen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23-09-2007

Datum beoordeling: 5 juli 2008

Leuk park met atracties voor jong en oud. Mijn zoons van 15 en 17 vinden het leuk en mijn dochter van 2 ook. Wat ik ook waardeer aan het actractiepark is dat je gelegenheden hebt om je zelf meegebrachte broodjes enz. op te eten. Je bent dus niet verplicht om daar alles te kopen. Ook leuk de parades, de winkelstraat. Al met al een leuke plek voor een dagje uit.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: september 2007

Datum beoordeling: 5 juli 2008

Leuk park, wel een beetje rommelig

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 20-062008

Datum beoordeling: 29 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21-06-2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Mooi, schoon en leuk voor jong en oud!

Beoordeling gegeven door fam. P. Leroy.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 1 Juni

Datum beoordeling: 26 juni 2008

Leuk park, genoeg te doen, alleen het zwembad niet zo groot.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 1 Juni

Datum beoordeling: 26 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 15-06-2008

Datum beoordeling: 23 juni 2008

prima park, niet al te groot, heel netjes en mooi.

Beoordeling gegeven door mathea Brouwer.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21 juni 2008

Datum beoordeling: 23 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Corianne Hekking.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: maart 2008

Datum beoordeling: 22 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door boere.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 21 juni 2008

op zich een leuk park maar naar onze mening te winig informatie met betrekking tot de externe info. Er was ddie dag een parade alla euro disney, maar nergens werd aangegeven hoe laat. Als je dan voor het eerst in een park komt en alles is nieuw wil je zulke informatie tot ook graag weten

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 8 juni 2008

Datum beoordeling: 14 juni 2008

Ontzettend leuk park voor alle leeftijden. Wij hebben zelf 2 kinderen van 4 en 6. Zij hebben zich uitstekend vermaakt met de diverse attracties. Er zijn ook veel verschillende eettentjes, cafeetjes en ijssalons. En er zijn heel veel leuke attracties en shows. Kortom, echt de moeite waard om (nog) een keer naartoe te gaan. En ondanks het mooie weer waren er bijna geen wachttijden bij de attracties wat wij ook positief vonden.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7 2007

Datum beoordeling: 7 juni 2008

superrr leuk park

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28 april t/m 02 mei 2008

Datum beoordeling: 30 mei 2008

Overzichtelijk. Blijft leuk voor alle leeftijden. Vooral de mogelijkheid tot overnachten is leuk. Ook de activiteiten eromheen, zwemmen, avondbingo, etc. valt bij de kinderen goed in de smaak.

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 23-25 mei 2008

Datum beoordeling: 26 mei 2008

Het park zelf was wel leuk,de huisjes zijn flink verouderd. Voldoen wel aan minimale eisen maar zijn erg klein, zeker als je een kind van bijna 2 hebt dat in een kinderbedje slaapt. Die moest dus in de woonkamer, waardoor je 's avonds dus niet lekker televisie kon kijken (of zo) en ook tijdens het middagslaapje kan je dan niet naar binnen. Verder veel spinnen en de koelkast stonk wat, de tafel pikte aan alle kanten.

Beoordeling gegeven door Rikste Jansen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: december

Datum beoordeling: 16 mei 2008

Erg leuk attractiepark voor jong en oud.leuke winkeltjes voor de moeders ,iedereen kan zich daar vermaken.Alleen zijn de huisjes wat minder als je met volwassen familieleden heen wilt dan moet je dus meedere huisjes boeken want je mag maar met 2 volwassenen in 1 huisje ,wat dus ook meer geld kost.Maar het park vind ik erg leuk.

Beoordeling gegeven door S.Jacobs.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13 mei 2008

Datum beoordeling: 16 mei 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door hester oostrom.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10-07-2006

Datum beoordeling: 9 mei 2008

Erg gezellig, en kindvriendelijk! minpunt: de eettentjes hebben slechte kwaliteit eten.

Beoordeling gegeven door Eva Pieters.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 04-05-2008

Datum beoordeling: 4 mei 2008

een goed park, klant vriendelijk. Wel duur, maar wel waar voor je geld

Beoordeling gegeven door Fam hiljag.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april 2008

Datum beoordeling: 22 april 2008

Leuk park, sfeer is echt cowboy. Voor alle leeftijden iets te beleven.

Beoordeling gegeven door Karin Loch.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11 april 2008

Datum beoordeling: 17 april 2008

leuke attracties,voor ieder wat wils. huisjes zijn zeer eenvoudig,maar ook erg goedkoop

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20.08.2006

Datum beoordeling: 17 april 2008

Het was super leuk!! Maar waarom ik geen 10 heb gegeven is omdat we in in die indianen tentjes verbleven, en het was leuk want we waren met z'n allen bij elkaar, maar s'avond was het er echt heel erg koud en de verwaring voelde je nauwelijks. We gingen in de avond naar de receptie (of zoiets) toe om extra dekens te halen. En het was best een eindje lopen naar het park toe. En je moest een brug over om daar naartoe te gaan en het was niet echt geschikt voor een kinderwagen.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: eke zomer tot en met 2006

Datum beoordeling: 12 april 2008

elk jaar geweest tot onze dochter 12 jaar was. toen was het de laatste keer. een schitterend park waar voor elke leeftijd wat te beleven is. ruim opgezet en zeer vriendelijk, ook voor gezinnen met een wat minder groot budget. hier zouden er meer van moeten zin in de Benelux.

Beoordeling gegeven door M. De la Ruelle-Kole.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: mei 2007

Datum beoordeling: 12 april 2008

weekendje Slagharen, samen met de buren gezellig weekend gehad

Beoordeling gegeven door timmer.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: sept 2007

Datum beoordeling: 11 april 2008

we gaan al jaren naar slagharen en de kids vermaken zichzelf wat wil je nog meer .na een dagje uit kun je er ook heerlijk eten .om daarna met een tevrede gevoel naar huis te gaan

Beoordeling gegeven door ponypark slagharenf.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei vakantie

Datum beoordeling: 10 april 2008

van ons vrienden haden we gehoord dat het leuk is daar

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: voorjaar 2006

Datum beoordeling: 6 april 2008

erg kindvriendelijk attractiepark. Vanwege onze rolstoelafhankelijke zoon zijn attractieparken lastig. deze niet. Bovendien is de muziek niet zo hard dat je elkaar niet meer verstaat. Ook de sanitaire voorzieningen zijn voldoende. De moeite waard.

Beoordeling gegeven door Thea van Driel.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2007

Datum beoordeling: 21 maart 2008

Gewoon heerlijk uitwaaien en alleen maar blije kids om je heen... dus ook HEEL tevreden ouders, opa & oma's etc. wat een LUXE !!!

Beoordeling gegeven door Jeanette Rodriguez Spaansen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2007

Datum beoordeling: 15 maart 2008

leuk opgezet park voor elk wat wils

Beoordeling gegeven door Gea Bergman.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 2006

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Leuk park maar snel uitgekeken als je er vaker bent geweest

Beoordeling gegeven door Slagharen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Leuke dag gehad,leuk gezellig park.Niet al te druk gewoon lekker gezellig kinderen tevree ouders tevree wat wil je nog meer

Beoordeling gegeven door jan snijders.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: aug 2005

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: oktober 2007

Datum beoordeling: 12 maart 2008

leuk overzichtelijk park waar genoeg te doen is voor het hele gezin.

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: augustus 2004

Datum beoordeling: 9 maart 2008

Een erg verouderd park met attracties waar ik niet in durfde alleen al omdat ze van ellende uit elkaar vielen. Zonde van ons geld om daar een dagje heen te gaan. Verder viel het eten in het restaurant ook erg tegen. De chinees was niet echt lekker.

Beoordeling gegeven door Fam. Noorloos.

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 14 mei 2007

Datum beoordeling: 27 februari 2008

Leuk een dagje uit met 4 kinderen tenminste dit hadden we gehoopt. Bij veel shows stond er geen leeftijdsgrans aangegeven zodat we vaker met huilende kinderen kwamen te zitten het waterparadijs voor als het warm is was super! helaas hebben wij hier niet van kunnen genieten wegens het slechte weer. Even een patatje of iets lekkers in vergelijking met andere pretparken erg slecht.

Beoordeling gegeven door Roosje Molewater de la Rive Box.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 16 oktober 2007

Datum beoordeling: 26 februari 2008

We zijn een heerlijk dag weggeweest met supermooi weer het was er enorm druk wachttijden 15 tot 30 minuten maar dat mocht de pret niet drukken supermarkt aanwezig dus kosten waren niet idioot hoog

Beoordeling gegeven door Anita de Groot.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: juli 2007

Datum beoordeling: 7 februari 2008

een leuk park met voor ieder wat wils

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 6 februari 2008

Voldoende atracties voor grote en ook vooral vd hele kleine kinderen. Alles binnen redelijke loopafstand. Meer dan voldoende mogelijkheden om een hapje te eten en te drinken en vooral te snoepen. Er is zelf een kleine supermarkt op het park aanwezig.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 6 februari 2008

Voldoende atracties voor grote en ook vooral vd hele kleine kinderen. Alles binnen redelijke loopafstand. Meer dan voldoende mogelijkheden om een hapje te eten en te drinken en vooral te snoepen. Er is zelf een kleine supermarkt op het park aanwezig.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 6 februari 2008

dit park is zo cool!

Beoordeling gegeven door victor.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 13 november 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 14 oktober 2007

Het is een leuk maar oud park. ik kwam hier 30 jaar geleden al op vakantie en de attracties van toen zijn er nog steeds. Er wordt weinig geinvesteerd in nieuwe attracties. De prijs is redelijk ivm andere parken maar niet voor het wat ze bieden.

Beoordeling gegeven door marloes thaens.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Datum beoordeling: 11 oktober 2007

Wij zijn naar pony park slagharen geweest. Met 2 nichtjes van 4 en 6. Het was leuk maar niet geweldig. Het park is wat verouderd, maar de kinderen hadden lol dus daar gaat het mij om.

Beoordeling gegeven door Marion .

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 1 oktober 2007

voor de derde keer zijn op camping op slagharen geweest.met drie kinderen staan we drie dagen op de camping en entree voor het park voor 110 euro dat is nog te betalen met en gezin.onze kinderen hebben genoten en zijn daar echt in andere wereld die van slagharen ze zijn 11 7 en 2 jaar oud en voor alle drie leuke attracties. daar zijn ze echt even kind en papa en mama genieten dan ook het meest slagharen een dikke verdiende 10 van ons en zeker tot volgend jaar fam spoor.hengelo gld

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 1 september 2007

Wij vinden dit bijna het leukste attractiepark van Nederland! Het is compact, dus niet te ver lopen naar de attracties en voor alle leeftijden is er iets te doen. Voor de inwendige mens is er genoeg keus. En dat alles voor een normale prijs.

Beoordeling gegeven door Fam. van der Haar.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 26 augustus 2007

voor kinderen van alles te beleven

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 10 augustus 2007

Fantastisch leuk park met voor alle leeftijden veel vertier. Ik was er mijn dochter van 13 en zoon van 11 en we hebben erg genoten ook van de prachtige parade

Beoordeling gegeven door Gert.

Datum beoordeling: 28 december 2006

ik kom al jaren naar slagharen als kind al met met mijn ouders en ik geef een 8 ik vond vroeger de circus leuk met de clown arico dat vindt ik jammer dat weg is

Beoordeling gegeven door petravanginneken.