Beoordelingen Yellow Bike

Leerzaam en gezellig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 15-03-2018

Datum beoordeling: 4 april 2018

Reisgezelschap: met een groep

Hadden met de familie een fietstocht geboekt. Was hartstikke gezellig en leuk om Amsterdam eens op een andere manier te verkennen. Onze gids Marije was erg vriendelijk en hebben veel van haar opgestoken!

Beoordeling gegeven door Straatnaam.

super leuk om de stad snel te zien
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6 augustus 2014 10.30 uur

Datum beoordeling: 7 augustus 2014

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Leuke gids die je kort iets over Amsterdam verteld. Zeer speciaal om met de fiets de stad te verkennen. In 2 uurtjes tijd zie je ontzettend veel. Een aanrader ook met kinderen. Ik zou wel de vroege ochtend aanbevelen met kinderen ivm drukte.

Beoordeling gegeven door fam. van Bakel.

Interessant
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23-03-2013

Datum beoordeling: 5 april 2013

Reisgezelschap: met opa en oma

Super veel geleerd tijdens de grote fietstour door Amsterdam. Ook erg leuk voor mensen die uit de omgeving komen, veel wist ik nog niet. Aardige gids ook.

Beoordeling gegeven door M.C..

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 15 september 2012

Datum beoordeling: 11 januari 2012

Reisgezelschap: met een groep

Mijn complimenten aan Yellow Bike. Toen we aankwamen bij hun locatie was alles uitstekend georganiseerd. Een hele mooie tour door de stad gemaakt op de fiets. Wat is Amsterdam toch mooi! Onze gids was heel vriendelijk en wist heel veel leuke dingen over de stad te vertellen. Eeen echte aanrader voor iedereen.

Beoordeling gegeven door Marieke Konings.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 1 mei 2010

Datum beoordeling: 23 juni 2010

Mag ik aanhaken op Lex. De gids verdiend nog geen €10,- per uur. Per twee uur krijgt de gids €17,50.

Beoordeling gegeven door Pater.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2006

Datum beoordeling: 27 februari 2008

Voor iedereen een aanrader. Leuke gids,leuke stad, leuke kroeg etc.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: september

Datum beoordeling: 26 februari 2008

Schitterend om zo iets mee te maken. Van te voren niet verwacht dat het zo indrukwekkend zou zijn. We hadden Amsterdam eenmaal eerder bezocht met ov en dan te voet verder. Er ging nu een goede gids mee, die veel heeft verteld/uitgelegd. De hele fietstocht door 'n stukje Amsterdam was magnifiek.

Beoordeling gegeven door H de Boer.