Romantische tips voor jullie eerste uitje samen

Wat zijn de leukste uitstapjes voor je eerste afspraakje?

Romantische dagjes uit Redactioneel door
Foto 1. Eerste date? Ga een dagje uit! Foto: Pexels.

7 september 2020 bijgewerkt: 26 mei 2023 Cultuur Landelijk Het is zover: je hebt een eerste date kunnen regelen met 'Die Ene Jongen' of 'Dat Ene Meisje'. Jullie gaan samen natuurlijk iets leuks doen! Maar met welk uitstapje heb je de garantie op een gezellige dag én... een tweede date? Onderstaande tips zijn leuk om samen te doen op een afspraakje.

Daten tussen de dieren

  • De Paardenkamp in Soest - Samen wandelen door de mooie natuur rond Soest en lieve gepensioneerde paarden aaien terwijl je elkaar leert kennen. Klinkt als een Hallmark-film. Goedgekeurd datemateriaal dus!
  • Plaswijckpark in Rotterdam - Alpaca's aaien, door het park wandelen en de eendjes eten geven. Doe er een leuke picknick bij en je bent in het Plaswijckpark zo een hele dag zoet;
  • Taman Indonesia in Kallenkote - Taman Indonesia is bijna een mini-vakantie voor twee. Hier waan je je in Indonesië, tussen de rijstvogeltjes en exotische kruidenplanten. Op sommige dagen is er een Indonesische eethuisje open in de dierentuin.

Doe de actieve date

  • Kanovaren in Valkenswaard - Teamwork makes the dream work! Of in dit geval the date work. Stap samen in een kano of test wie de snelste kanoër op de Dommel is. Geniet van de omgeving en van het uitzicht - knipoog, knipoog. Kanovaren met korting;
  • IceKart in Rucphen - De ultieme ijsbreker! Samen begeef je je op glad ijs in een supersnelle kart. Super origineel en leuk om samen te doen! En daarna opwarmen en samen nakletsen natuurlijk. ;
  • Klimmen in Paasloo - Als je dit samen aandurft, durven jullie alles aan. Klim tussen de boomtoppen in Klimbos Paasloo, dicht bij Nationaal Park Weerribben Wieden. Bestel snel tickets met korting

Samen romantisch toeren

  • Renzy in Noordwijk - In een elektrische Renault Twizy sjezen jullie langs oer-Hollandse vergezichten. Molens, de Hollandse kust en in het juiste seizoen zelfs bloemenvelden. Perfect voor een date en een eerste selfie samen.
  • Scooter Experience in Volendam - Toer op een scooter door en rondom Volendam, ga samen oer-Hollands op de kiek, hap een visje weg en proost op een geslaagde date.
  • Yellow Bike in Amsterdam - Hang een dagje de toerist uit in onze hoofdstad en verken hartje Amsterdam op een knalgele fiets. Onderweg stop je natuurlijk om ergens iets te drinken en elkaar beter te leren kennen.

Toasten op de toekomst

  • Verrassingsdiner voor twee - Uit eten in Rotterdam, Amsterdam of Utrecht? Boek via SurpriSeat een tafel voor twee en laat je verrassen. Jij vult eventuele wensen in, zij fiksen voor een vaste prijs de rest;
  • Bierbrouwerij De Uddelaer in Ermelo - Geniet van speciaalbiertjes op een bijzondere en romantische locatie in Ermelo. De brouwerij was vroeger een koethuis en daar zie je nu nog steeds details van. Je kunt je ook laten rondleiden en samen meer te weten komen over het brouwproces - en over elkaar.
  • Cafés vol katten - Katten aaien, koffiedrinken, lachen om hoe krengerig de beestjes soms kunnen zijn. Spreek af voor een lunch of een kopje koffie in een kattencafé. Tip: vraag vooraf of je date allergisch is, wel zo handig.

Meer romantische dagjes uit

Foto 2. Samen toeren op een eerste date. Foto: Scooter Experience.

Laatst gewijzigd: 2023-05-26 10:04:50 · Gepubliceerd: 2013-08-07 15:00:58 - 35713