Beoordelingen Strand Nulde

Veel poep
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 28 mei 2021

Datum beoordeling: 28 mei 2021

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij wilden hier gaan picknicken op het strand met onze peutertjes. Maar konden geen poepvrije plek vinden. Nog even met de voetjes in het water gestaan maar daarna vertrokken. Zonde van de €6 entree.

Beoordeling gegeven door Claudine.

Poep! Geen veilige plek!
1 11111

Bezoekdatum: 03-06-2019

Datum beoordeling: 3 juni 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Strandje lijkt er mooi uit te zien in de groene natuur, maar als je dichterbij komt krijg je de schrik van je leven: wat een hoop poep!! Werkelijk overal! Wij waren hier naartoe gegaan met 3 jonge kinderen, zodat zij een lekker dagje zandscheppen en waterpret zouden hebben, maar zijn binnen een half uur weer vertrokken, omdat het echt overal bezaaid lag met poep! Er lag zoveel poep dat het zelfs lastig was om zonder er in te gaan staan, weer van het strand af te komen. Geen veilige plek om je kind te laten spelen! Het meest bizarre vond ik dat er best nog wat mensen waren die gewoon tussen(en moet ook op) de poep lagen te zonnen en hun kinderen met hun handjes in het vieze zand lieten spelen. Helaas vragen ze ook nog 5,- voor het parkeren: schandalig als het dan niet een veilige geschikte plek is.

Beoordeling gegeven door Lotte.

Bah
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 25-7-2016

Datum beoordeling: 28 juli 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vies strand, veel poep en rommel. Het stonk er gewoon naar poep en plas van honden. Water ook niet schoon, veel waterplanten.

Beoordeling gegeven door Suus.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 27 juni 2010

Datum beoordeling: 27 juni 2010

voor het eerst naar het strand Nulde geweest vandaag. We konden de auto goed kwijt en zochten dichtbij naar een geschikt plekje. Echter in het gras konden we geen plekje vinden dat vrij van hondenpoep was. Dus in het zand een plek gezocht, tot mijn groot verdriet lagen daar ook overal hondenkeutels. Ik begrijp niet dat hondenbezitters niet even de moeite nemen om een plastic zakje mee te nemen wanneer ze hun hond uitlaten en die poep opruimen. Ook het zwemmen was niet echt plezierig met al dat zeegras in het water of is het een soort alg. Jammer hoor....

Beoordeling gegeven door mw. Steendam.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: aug 2009

Datum beoordeling: 15 augustus 2009

leuk,gezellig, schoon strand met prima voorzieningen zoals een kiosk, nette toiletten.endatallemaal vooreen intree van maar 5 euro!!!,onze dochters vermakenzich daar prima

Beoordeling gegeven door j van wijk.