UITagenda  Putten

Gevonden in de buurt van Putten:

30+ Dancing Party Nijkerk

tijdelijke activiteit nijkerk, Gelderland, 't Koetshuis (8.76km)  -  't Koetshuis Nijkerk organiseert weer een gezellige en leuke 30+ Dancing Party!

vandaag nog gesloten, geopend zaterdag 9 november 2024 t/m zondag 10 november 2024, van 20:00 uur tot 01:00 uur 

NK Spijkerbroekhangen op 16 meter hoogte!

tijdelijke activiteit harderwijk, Gelderland, Klimbos Harderwijk (8.84km)  -  Op 14 juli 2024 wordt het Klimbos Harderwijk omgetoverd tot het strijdtoneel voor het Open Nederlands Kampioenschap Spijkerbroekhangen!

geopend op zondag 14 juli 2024, van 11:00 uur tot 15:00 uur 

De Poppendokter

tijdelijke activiteit terschuur, Gelderland, Ambachten & Speelgoed Museum (10.44km)  -  De Poppendokter bij het Oude Ambachten en Speelgoed museum

vandaag nog gesloten, geopend op woensdag 23 oktober 2024, van 11:00 uur tot 15:00 uur 

Museumboerderij Mariahoeve

putten, Gelderland  -  In museumboerderij Mariahoeve zie je niet alleen hoe boeren vroeger leefden, maar het ook zelf meemaken. Overnacht in een authentieke boerderij met alle luxe van nu.

Van Ganswijk Mode & G5 Putten

putten, Gelderland  -  Voor de nieuwste mode kun je terecht bij Van Ganswijk Mode & G5 Fashion Factory. De twee winkels liggen recht tegenover elkaar in Putten en richten zich beiden op een ander publiek. Van Ganswijk Mode is klassiek en stijlvol, G5 is jong en hip.

Strand Nulde

putten, Gelderland  -  Lekker ravotten op het strand of genieten van de zon! Strand Nulde is een prachtig recreatiestrand met vele voorzieningen voor jong en oud! Hier is altijd wat te beleven.

De Blokhut: Feesten & Activiteiten

putten, Gelderland  -  De Blokhut in Putten is geschikt voor iedere gelegenheid. Huur een zaal voor je feest en bespreek de mogelijkheden voor een passend menu. Kies voor een echt geslaagde dag ook voor een van de vele activiteiten.

Putter Stoomgemaal

putten, Gelderland  -  Bewonder het laatste, gerestaureerde stoomgemaal van Nederland. Zie hoe de stokers het vuur opstoken en hoe het waterrad het waterpeil op de juiste hoogte houdt.

Bosbad Putten

putten, Gelderland  -  Midden in het bos ligt Bosbad Putten. Kom lekker zwemmen in het subtropisch binnenbad of één van de buitenbaden!