1

Uitstapjes vlakbij Golfen in Putten

Landgoed de Salentein

nijkerk, Gelderland (1.21km)  -  Het prachtige witte landhuis op landgoed de Salentein, aan de weg van Putten naar Nijkerk, springt direct in het oog. De romantiek druipt van het gebouw! Je kunt je wel voorstellen dat dit een geliefde plek is voor bruidsparen. De Salentein is dan...

's zondags gesloten 

Hart van Holland

nijkerk, Gelderland (2.04km)  -  Multifunctioneel evenementencentrum Hart van Holland is af te huren voor congressen, evenementen, beurzen, festivals en feesten. Ruim zeshonderd vierkante meter vloeroppervlakte staat tot je beschikking.

geopend op afspraak of bel +31 (0)33 - 24 71 414 

Forellenvisvijvers en Restaurant 'De Berenkuil'

putten, Gelderland (2.16km)  -  Vang forellen en neem ze mee naar huis. In de drie grote forellenvijvers van De Berenkuil zitten regenboogforellen en graskarpers. Gegarandeerd sla je hier wat aan de haak. In het bijbehorende restaurant kun je gezellig een hapje eten of wat drinken.

's zondags gesloten 

Galerie Polhus - TIJDELIJK GESLOTEN

nijkerk, Gelderland (2.46km)  -  TIJDELIJK GESLOTEN - Het centrum van Nijkerk biedt plaats aan een galerie, ondergebracht in een monumentaal pand. Hier worden steeds wisselende kunstwerken getoond.

geopend op afspraak of bel  

Japas Nijkerk

nijkerk, Gelderland (2.46km)  -  Alle soorten sushi's proef je bij Japas Nijkerk. Probeer Japanse tapas in Oosterse sferen!

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

IJscootje Nijkerk

nijkerk, Gelderland (2.49km)  -  IJscootje is een bijzondere ijssalon in Nijkerk. Het ijs wordt hier gemaakt van de melk van Jersey koeien uit de polder. Leuk: ze hebben bij IJscootje ook ijs voor honden!

elke dag geopend 

Museum Nijkerk

nijkerk, Gelderland (2.69km)  -  Museum Nijkerk is een jong museum dat met haar collectie oudheidkundige en culturele materialen de geschiedenis van Nijkerk levend houdt.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Hotel & Gasterij De Roode Schuur

nijkerk, Gelderland (2.85km)  -  Restaurant Meadows en het bijbehorende hotel vormen samen Hotel & Gasterij De Roode Schuur. De locatie ligt aan de rand van Nijkerk en is een prima plek voor een toeristisch verblijf in Nijkerk of voor een zakelijke aangelegenheid of feest.

elke dag geopend 

Oude Ambachten Atelier

nijkerk, Gelderland (2.86km)  -  Op zoek naar een mooie zelfgemaakte kaars? Haast je naar het Oude Ambachten Atelier en ga aan de slag of laat iets maken. Ook leuk voor kinderfeestjes!

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Putter Stoomgemaal

putten, Gelderland (2.94km)  -  Bewonder het laatste, gerestaureerde stoomgemaal van Nederland. Zie hoe de stokers het vuur opstoken en hoe het waterrad het waterpeil op de juiste hoogte houdt.

soms geopend op maandag, woensdag, donderdag en zaterdag 

Intratuin Nijkerk

nijkerk, Gelderland (3.51km)  -  Bij Intratuin Nijkerk zijn er naast bloemen en planten ook sfeer- en interieurartikelen te vinden. Ook is er een gezellig tuincafé.

elke dag geopend 

Recreatiegebied Erkemederstrand

zeewolde, Flevoland (3.75km)  -  Op recreatiegebied Het Erkemederstrand vind je ontspanning voor het hele gezin. Het recreatiepark in Flevoland beschikt ook over een aantal chalets.

elke dag geopend 

Restaurant Het Sluishuis: bijzonder eten in Nijkerk

nijkerk, Gelderland (3.83km)  -  Eet en geniet bij restaurant Het Sluishuis in Nijkerk. Eigenaar Erik Hendriksen behoort met zijn keuken tot de 500 beste restaurants van Nederland. Hier eet je bijzondere, culinaire gerechten gemaakt van ambachtelijke producten, zonder kunstmatige...

's maandags gesloten 

Strand Nulde

putten, Gelderland (3.84km)  -  Lekker ravotten op het strand of genieten van de zon! Strand Nulde is een prachtig recreatiestrand met vele voorzieningen voor jong en oud! Hier is altijd wat te beleven.

elke dag geopend 

Recreatiegebied Nijkerk aan Zee

nijkerk, Gelderland (3.9km)  -  Recreatiegebied Nijkerk aan Zee heeft verschillende ligstranden met uitzicht op de landelijke Veluwepolder. Heerlijk ontspannen!

elke dag geopend 

Wijngaard Aan de Breede Beek

nijkerk, Gelderland (3.91km)  -  Een bezoek aan Wijngaard Aan de Breede Beek is prima te combineren met een natuurwandeling door landgoed Slichtenhorst.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Speel- en Beleefboerderij De Roosendaal

putten, Gelderland (4.16km)  -  Bij Speel- en Beleefboerderij De Roosendaal kunnen kinderen naar hartenlust ravotten tussen de boerderijdieren. Verken het hele terrein met de traptrekker!

soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Jaap van der Krol Bad

nijkerkerveen, Gelderland (4.42km)  -  Of je al kunt zwemmen, of het nog moet leren: in het Jaap van der Krol zwembad van Nijkerk voel je je helemaal thuis. Ook dé plek voor een spetterend kinderfeestje, zwemdisco en verschillende aquasporten.

elke dag geopend 

Natuurgebied Delta Schuitenbeek & Vogelkijkhut

nijkerk, Gelderland (4.56km)  -  In het prachtige natuurgebied Delta Schuitenbeek vinden veel watervogels hun voedsel. Verken het gebied vanuit de vogelkijkhut.

elke dag geopend 

Kasteel De Vanenburg

putten, Gelderland (5.2km)  -  Vier een bruiloft in stijl bij Kasteel De Vanenburg. Het eeuwenoude kasteel is ook geschikt voor conferenties en vergaderingen, maar ook particulieren kunnen hier in luxe overnachten.

's zondags gesloten 

Escape Room @ Home

Escape Room @ Home

Speel nu met korting! Je thuis vervelen? Hoeft niet! Speel deze escape room thuis, in je eentje of met een groep. Escape Room @ Home heeft escape games voor alle leeftijden, al vanaf 3 jaar. Speel het op je tablet of telefoon en ontsnap online uit een room naar keuze.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Golfen in Putten