Beoordelingen Zippa Zebra's Funjungle

Geweldig!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 5 dec 2018

Datum beoordeling: 7 december 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Super speeltuin. Zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel en zeer schoon kinderspeelparadijs. Goede prijzen, niet duur. Wij komen zeker terug!

Beoordeling gegeven door Anna.

Vies maar redelijk vermakelijk...
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 02-04-2018

Datum beoordeling: 2 april 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vies, vies, vies!! Poep zat overal op de toiletten. Ongemotiveerd personeel. Speeltuin zelf is ok alleen snel klaar mee.

Beoordeling gegeven door Joyce.

Gierig!
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 14-2-2018

Datum beoordeling: 14 februari 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Serveren absoluut geen kraanwater, ook al koop je ander eten erbij. Je moet of een fles water kopen of je krijgt een kan kraanwater voor 3,50. Geen service! Ook op de wc’s staat geen drinkwater.

Beoordeling gegeven door P..

Top plek
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 02-01-2017

Datum beoordeling: 5 januari 2017

Reisgezelschap: gezin

Top plek,wij komen hier zeer zeker terug! Groetjes sami

Beoordeling gegeven door sami.

Geweldig!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 29-12-2016

Datum beoordeling: 29 december 2016

Reisgezelschap: gezin

Nog nooit zo'n leuke speeltuin gezien. Leuk in de jungle sfeer. Zeer schoon, vriendelijk personeel en onze kinderen van 12, 11 en 9 hebben zich prima vermaakt. Wij komen hier zeer zeker terug!

Beoordeling gegeven door Kok.

voor kleintjes
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 3 augustus 2016

Datum beoordeling: 3 augustus 2016

Reisgezelschap: gezin

Negatief: Kinderachtig voor 9+ Donker/benauwd Kleintjes kunnen eenvoudig naar volwassen toilet Continue worden luid nummertjes voor eten om geroepen Dochter van 9 was met 10 minuten uitgekeken. Positief: Wat je ziet op de site is ook werkelijk wat er is . Dat is wel fijn om te zien. Parkeren voor de deur en gratis

Beoordeling gegeven door Bliek.

leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22-07-2016

Datum beoordeling: 22 juli 2016

Reisgezelschap: gezin

Onze kids van 4 hebben zich prima vermaakt. Zijn er van 10.30-14u geweest. Je betaald alleen voor de kids. Toiletten en keuken schoon bij aankomst. eten en drinken goed. Geen airco aanwezig. Omroep systeem mag duidelijker evt met scherm.

Beoordeling gegeven door j c t c.

Geweldige dag gehad!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10-06-2015

Datum beoordeling: 13 juni 2015

Reisgezelschap: gezin

Een geweldige dag gehad, kinderen hebben zich super vermaakt en het personeel is echt vriendelijk, je ziet dat ze leuk met elkaar omgaan en dat zorgt voor een leuk sfeer. We zouden een ochtend heen gaan, ze vermaakten zich zo goed dat het een dag activiteit is geworden. Toiletten werden netjes bijgehoud wat ik zelf als zeer prettig ervaar. Kooi was ook mooi schoon en overzichtelijk. Komen zelf uit Dalen, maar komen nu zeker vaker! Zeker een aanrader.

Beoordeling gegeven door Fam.Lijster.

Vies
1 11111

Bezoekdatum: juli 2014

Datum beoordeling: 12 oktober 2014

Reisgezelschap: gezin

Geen geslaagd dagje uit!We waren op vakantie in deze omgeving. De kinderen waren snel uitgekeken in deze speeltuin,

Beoordeling gegeven door Fam.Heemstra.

Superleuk!!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 26-02-2014

Datum beoordeling: 10 maart 2014

Reisgezelschap: gezin

Ik vond het juist heel schoon. Die vloer word mooi onderhouden, de wc's zijn superschoon en worden vaak gecheckt, de keuken is een open keuken en je kan zien dat ze zorgvuldig met het eten omgaat. De kinderen vonden het fantastisch en het personeel is heel vriendelijk. Hier gaan wij zeker heel vaak komen :D

Beoordeling gegeven door Chantal.

kindje van 1
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 5 januari 2012

Datum beoordeling: 5 januari 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ik ben vanmorgen geweest met m'n zoontjes van 4 en net 1 (sinds vorige week). Ik vond het jammer dat ik voor de jongste het volle pond moest betalen. Er waren volgens mij scholieren aan het werk, en nog niet zo flexibel met regels. 1 jaar is 1 jaar...Hij kan nog lang niet lopen en heeft er niet veel aan gehad. Was eigenlijk 'noodgedwongen' met mama en broer mee. De oudste heeft zich wel super vermaakt. Ik vond het schoon genoeg en de koffie smaakte heerlijk.

Beoordeling gegeven door Ingrid .