Beoordelingen FutureLand

Geweldig !!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Juli 2018

Datum beoordeling: 2 november 2018

Reisgezelschap: gezin

Wij vonden het allemaal (groot en klein en oud

Beoordeling gegeven door Anne Maaike.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10-12-2017

Datum beoordeling: 10 december 2017

Reisgezelschap: met een groep

Dit is geweldig,goed georganiseerd we hadden het weer een beetje tegen sneeuw maar toch nog veel gezien mooie boot en een hele goede gids met veel kennis van zaken informatie centrum is top kan je veel doen en zeer informatief komen zeker snel weer terug.

Beoordeling gegeven door lilianfrietman@gmail.com.

Heel gaaf
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 05-01-2017

Datum beoordeling: 5 januari 2017

Reisgezelschap: met partner

Mooi museum met veel eigen activiteit van je verwacht. Boeiend voor jong en oud.

Beoordeling gegeven door Wilco.

Dit is gastvrijheid!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 27/05/2016

Datum beoordeling: 28 mei 2016

Reisgezelschap: gezin

Onlangs waren wij met het gezin in Futureland. Het was een hele fijne beleving. De baliedame nam goed te tijd voor ons en haar uitleg was vriendelijk en helder. Vervolgens zijn wij met de bustour meegeweest. De gids was goed op de hoogte van de laatste ontwikkeling. Zeker voor herhaling vatbaar

Beoordeling gegeven door S van Luik.

Indrukwekkend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18/2/16

Datum beoordeling: 19 februari 2016

Reisgezelschap: met vrienden

Gisteren..helaas in de regen..met de rondvaarboot dit indrukwekkend gebied bekeken...tjonge iedereen zou dit moeten gaan zien..kreeg echt n trots gevoel wat men in Nederland voor elkaar kan krijgen..fijn in deze negatieve en hectische tijd. Leuke gids tijdens de boottocht.. Ook het infocentrum de moeite waard voor jong en oud.

Beoordeling gegeven door Ans en Piet.

Informatief en verrassend
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 27-7-2015

Datum beoordeling: 4 augustus 2015

Reisgezelschap: gezin

Komen hier elk jaar nu al voor de 3de keer leuk voor jong en oud. Leuk te combineren met boten kijken en naar het stand. Ook zijn er steeds nieuwe tentoonstellingen nu was er met een 3D bril vliegen over de Maasvlakte de kinderen vonden dit SUPER !

Beoordeling gegeven door Frank.

Ongastvrij
1 11111

Bezoekdatum: 13 maart 2015

Datum beoordeling: 13 maart 2015

Reisgezelschap: met partner

Hondjes niet welkom, zelfs niet in het cafetaria, de dame achter de balie blafte ons af. Onverrichte zaken weer vertrokken, letterlijk met de staart tussen de benen. Tjonge wat een miskleun, de verantwoordelijk manager even weer op cursus gastvrijheid sturen, of gewoon de zak geven, op z'n Rotterdam's gezegd.

Beoordeling gegeven door M.Vol.

Leuk & interessant
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 26-12-2013

Datum beoordeling: 30 december 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuk & interessant uitje voor jong & oud! Rit met bus geeft goed beeld.

Beoordeling gegeven door N.N..

leuk, leerzaam en anders dan anders
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23 juli 2013

Datum beoordeling: 23 juni 2013

Reisgezelschap: gezin

we zijn met z'n 6 en naar het nieuwste stukje Nederland gegaan. Met onze kinderen van 8 en 11 en onze Engelse gasten 65+. We hebben de FutureLand Express XL geboekt en hebben ons uitstekend vermaakt. De kinderen hebben onbewust veel geleerd en wij bewust. Hele originele manieren van presenteren, vooral het waterscherm met film erop geprojecteerd en de ligstoelen onder de halve wereld vonden we prachtig. De kinderen hebben virtueel rondgevaren door en gevlogen over de havens. Mijn dochter heeft nog een erg leuke prijs gewonnen met het invullen van de vragen. Wij komen zeker nog een keer terug!

Beoordeling gegeven door Familie Bilder.

leerzaam en een uitdaging
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26-02-2013

Datum beoordeling: 28 februari 2013

Reisgezelschap: met een groep

we dachten met 2 uur zijn wel weg is iedereen het wel zat en heeft er geen zin meer in. niets was minder waar we waren om 12:00 eerst buiten op de kraankoppen geklommen en een boterham gegeten daarna om 13:00 de informatie en de film bekeken. daarna in groepjes de speurtocht gedaan. om 16:30 vertrokken we pas uit het centrum.

Beoordeling gegeven door Annette.

interessant
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: zaterdag 28 juli

Datum beoordeling: 29 juli 2012

Reisgezelschap: met partner

leerzaam, verbazingwekkend wat er allemaal mogelijk is. En trots op ons land en voldaan ga je na afloop naar huis.

Beoordeling gegeven door m.vd zanden.

Boeiend
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26 november 2011

Datum beoordeling: 29 november 2011

Reisgezelschap: met partner

Met de fiets vanuit Rockanje via het groene Oostvoorne. Gemakkelijk te vinden als je vooraf eens de kaart bekijkt. Boeiend te zien hoe Nederland alsmaar groter wordt.

Beoordeling gegeven door Thienpont Gilbert.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11 september

Datum beoordeling: 28 september 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Ik geef een acht omdat ik het een boiende tentoonstelling vind waarin twee kunstenaars op eigen wijze hun blik op Maasvlakte 2 weergeven.

Beoordeling gegeven door Marianne Tjoelker.

Indrukwekkend
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 04-08-2011

Datum beoordeling: 5 augustus 2011

Reisgezelschap: met partner

Een perfecte dag met mooi weer. Een duidelijk verstaanbare gids/host in de futuretrein met goede informatie (dat is belangrijk). Eén minpuntje, Futureland mag wel wat beter op de verkeersborden worden aangegeven.

Beoordeling gegeven door Monique .

niet zo geweldig
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 13 juli

Datum beoordeling: 18 juli 2011

Reisgezelschap: met partner

Futurelandexpres erg leuk. Presentatie in gebouw matig. Vooral met kinderen ben je snel klaar. De horeca is beneden de maat. We waren op een doordeweekse dag. Daar sta je dan met je koffie en wat lekkers. (ook nog vrij prijzig) Ergens zitten lukt niet. Alles was gereserveerd voor groepen zakenlui. Vriendelijkheid is ook ver te zoe

Beoordeling gegeven door Kammeraad.

hostes vergeet inschrijvng voor trein te vermelden
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 16-01-2011

Datum beoordeling: 16 januari 2011

mooi centrum met leuke dingen te zien en ligt in schitterende lokatie, maar als je bij binnenkomst direct vraagt wanneer treintje rijd en je hoord 1,5 uur later als op internet staat zou het mooi zijn dat ze je dan vertellen dat je je in moet schrijven omdat er maar 52 plaatsen beschikbaar zijn. Zo miste wij hetgeen waarvoor wij kwamen. bedankt hostes.

Beoordeling gegeven door trompert.

Verrassend interessant
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22-10-2010

Datum beoordeling: 25 oktober 2010

Het informatie centrum is supermakkelijk te vinden. 1 x op de kaart kijken en je rijd er zo naar toe. Alleen maar rechtdoorrijden vanaf rotterdam A15-N15. Het heeft me zeer verrast en ook mijn kinderen hebben genoten en willen er nog een keer naar toe. Gave video presentaties, simulaties e.d. Nog nooit was ik op de maasvlakte geweest. Komend jaar kom ik er hoogstwaarschijnlijk ook nog een paar keer met de wielerclub

Beoordeling gegeven door Albert van der Meij.

Dit is echt Nederlands
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10-10 -2010

Datum beoordeling: 11 oktober 2010

Het mooi opgezette informatiecentrum is alleen al een bezoek waard. En helemaal waanzinnig is de rondrit met de future expres . Hier beleef je waarom Nederland zo bekend is in het buitenland.

Beoordeling gegeven door E de Ruiter Bakker.

1 11111

Bezoekdatum: 1 augustus

Datum beoordeling: 2 augustus 2010

Ik geef als beoordeling een ! omdat wij afgelopen zondag vanaf Oostvoorne richting Maasvlakte onderweg geen enkele aanduiding vonden waar we Futureland konden vinden. We raakten hopeloos verdwaald en zijn toen onverrichte zake terug naar Spijkenisse gegaan.Onze fout was, dat we de lokatie van te voren niet hebben nagegaan. Onderweg gingen we er vanuit dat , gezien de reclame in kranten etc die nogal ophef maakten over Futureland, het gemakkelijk te vinden was. Dus mooi niet en dan zijn wij zelfs bekend in de streek, laat staan dat we onbekenden zouden zijn geweest. Mijn Suggestie is, zorg voor duidelijke aanwijzingsborden waarop te lezen staat welke richting men uit moet voor Futureland en begin daarbij zo gauw men de Botlektunnel en brug over en uit is.

Beoordeling gegeven door J.J. Visser.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 17-1-2010

Datum beoordeling: 27 januari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door dhr. O.de Ridder.

1 11111

Bezoekdatum: 11-10-2009

Datum beoordeling: 13 oktober 2009

Wij waren uitgenodigt op zondag 11 okt. adres in navigatie was onbekend. Had wel telefoonnummer maar die alleen in kantooruren open zijn werd ons vertelt. Na 2uur zoeken een groot boord met reklame FUTURENLAND gevonden maar geen richting waarheen nu verder rijden. Vervolgens weer op een dood spoor gekomen. Boos en zeer teleurgesteld zijn we in stortende regen naar huis gegaan. Heel heel erg jammer dat Futurenland voor ons onbereikbaar was.

Beoordeling gegeven door bernadette en Chris greevel.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27-09-2009

Datum beoordeling: 28 september 2009

Wij vonden het heel intressant om te zien hoe de 2e maasvlakte er uit gaat zien. Alleen was het jammer dat de grote dikke folder op was bij de balie. Is het mogelijk dat u die aan ons kunt nasturen?

Beoordeling gegeven door Fam. Wensing- van Ouwerkerk.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27-09-2009

Datum beoordeling: 27 september 2009

beste mensen, Wij hebben het reuze naar ons zin gehad en genoeg aan info kunnen vergaren om een beeld te krijgen van aankomende veranderingen.Ook is gedacht aan de veranderingen voor de natuur. Ondanks de aankomende drukte krijgt een ieder toch een plekje om zijn/haar ding te doen ook in recreatie. COMPLIMENTEN!

Beoordeling gegeven door michaël Kinkel.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4 september 2009

Datum beoordeling: 5 september 2009

vrijdag 4 september 2009 met wereldhavendag uw centrum bezocht. mijn cijfer zegt al haast voldoende. Als geboren en getogen rotterdammer van 1928 en op Fijnoord geboren deed het mij met mijn broer heel veel goeds hier te zien wat rotterdam steeds verder kan en doet. Uw expositie liet aan duidelijkhied niets te wensen over en de mevrouw van de presentatie alle lof. Ik kom snel weer een naar de vorderingen kijken. Wij hebben genoten en wensen u veel succes met de voortgang van dit grootse project.

Beoordeling gegeven door A. van Bodegraven.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 7-05-09

Datum beoordeling: 14 mei 2009

Het is even rijden, maar dan ben je ook op een mooie locatie met leuke interactieve snufjes. Vooral het rondvliegen over de maasvlakte in 2033 is geweldig.

Beoordeling gegeven door Frank.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 9 mei

Datum beoordeling: 10 mei 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Melissa.