Beoordelingen Camping de Bron

Prima!
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 29 juli 2017

Datum beoordeling: 31 juli 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Diverse wc gebouwen aanwezig, faciliteiten waren netjes en schoon. Camping was niet vol. Wij hadden een trekkershut. Erg warm in de hut.

Beoordeling gegeven door Pam.

gezellige camping
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 17 t/m 21 april

Datum beoordeling: 2 mei 2014

Reisgezelschap: met partner

Keurig, schoon, netjes en gastvrij. Gezellige en leuke camping voor kinderen. Een nadeelpunt: voor WIFI moet je behoorlijk wat betalen. Vind ik deze tijd niet kunnen en mogen.

Beoordeling gegeven door Roelsma/v. Veen.

goede camping
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2011

Datum beoordeling: 15 april 2013

Reisgezelschap: met partner

Ik geef deze camping een 8 sanitair wordt 3 keer per dag goed gereinigd, zeer ruime plekken , aanrader voor mensen met honden, camping ligt op uniek stukkie limburg, komen er al jaren eerst met kinderen en nu eigenlijk met kinderen kleinkinderen en vrienden en onze honden

Beoordeling gegeven door potters.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: zomer 2010

Datum beoordeling: 27 juli 2010

Op vrijdag kwamen wij aan en op maandag zijn we weer gegaan! Dit zegt waarschijnlijk wel genoeg. In de tussentijd is het toilet niet schoongemaakt. Hiervoor 2 bewijzen: een wc welke flink gevuld was op vrijdag, zag er op maandag nog precies zo uit. En het WC-rolletje welke ik had laten vallen op de toilet, lag er dagen later nog steeds op dezelfde plek. Vandaar ook de 1 voor het sanitair. Dat terwijl het op het eerste oog er prima uitzag. Als je s nachts wakker wordt omdat er minimaal 2 ratten of hele grote muizen onder en rond je tent zitten te knagen aan je doek, bewijst ook maar eens dat het niet echt fris is op de camping. De gaten in ons grondzeil bewijzen wel dat het geen nachtmerrie was. De openingstijden van de kampwinkel vonden wij ook bijzonder. De winkel stelt al niets voor, maar om tussen 11.00 en 16.00 dicht te gaan??? Daarbij ook nog eens de chagrijnige houding van de beheerder in de kantine heeft ons doen besluiten deze camping bij niemand aan te bevelen. Alleen de ligging kan als positief worden gezien.

Beoordeling gegeven door brandhof.