Beoordelingen Vakantievillapark Panjevaart

Slecht
1 11111

Bezoekdatum: Juni 2017

Datum beoordeling: 7 juli 2017

Reisgezelschap: met partner

Verouderde en zeer vieze huizen. Veel geluidsoverlast en weinig tot geen privacy, door doorschijnende gordijnen en mensen die door je tuin lopen. Houden ook nog eens onterecht borg in.

Beoordeling gegeven door Sanne.

Zwaar teleurstellend!
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: december 2010

Datum beoordeling: 2 januari 2011

De huisjes zijn niet meer van deze tijd en zijn aan een grondige opknapbeurt toe. Zo zijn er geen lekkere stoelen of banken en het is relatief klein voor 5 of 6 personen. De bedden zijn O.K., maar de dekbedden flinterdun. Met radiatoren die slecht zijn ontlucht levert dat bij lage buitentemperaturen niet behagelijke nachten op voor een ieder. Ook het sanitair is niet meer van de tijd. Bestek en borden zijn een allegaartje wat een armoedige indruk geeft, evenals de "kunst" die aan de muren is bevestigd en de muffe kledingkast etc.. Er was weliswaar een televisie maar klein van een matige kwaliteit. Het zwembad is maar zéér beperkt toegankelijk voor vrijzwemmen met kinderen. Een dag zelfs helemaal gesloten en op andere dagen maar 1,5 of 2,5 uur open voor kinderen. Kortom: slechte prijs/kwaliteitverhouding

Beoordeling gegeven door Bosma.

Wat een rot park!!
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 29-10-2010

Datum beoordeling: 31 oktober 2010

We zijn net terug uit dit park. waardeloos !! de bungelows zijn goed,erg verouderd en absoluut niet kind vriendelijk ..alle stopcontacten op plint hoogte zonder zonder beveiliging, op de badkamer een opening waar stroomdraden uitkwamen...en ook op kinder hoogte! niet kind vriendelijk dus. het zwembad was s avons dicht !!! alleen een uurtje in de middag.. belachelijk dus ook het binnen speelgedeelte moet betaald worden, aangezien onze dochters een middag dutje moesten doen moesten we naar 2uur vertrekken, een stempel was niet te krijgen ..eenmalige ingang kreeg ik verteld dus na het dutje... weer betalen!! belachelijk!! Maarjah met het zwembad dicht en verder nix te beleven moeste we wel... 12 euro per dag dus voor spelen op t park :S In de zomer misschien een leuk park maar zodra de zon weg is... niets meer te beleven want de dingen die ze heb ben zoals binnen bad worden gewoon gesloten op 14uur!! We zijn dan ook eerder terug gekomen !

Beoordeling gegeven door Smeets.