Beoordelingen Ballorig Houten

Slechte communicatie
1 11111

Bezoekdatum: 25 november 2018

Datum beoordeling: 25 november 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We kwamen niet binnen vanwege besloten feestje. We zijn niet naar monkeytown gegaan omdat daar wel werd aangegeven dat ze een besloten feestje hadden. Dus ik google verder en kom uit bij Ballorig. Eenmaal daar aangekomen hangt er een briefje op de deur: gesloten vanwege besloten feestje. We zijn toch maar even naast binnen gelopen voor uitleg. Het stond wel op de site, echter met een medewerker op mijn mobieltje gekeken en toen zagen we niets. Uiteindelijk wel gevonden hoor, het stond aangegeven op de aangepaste openingstijden van feestdagen. Aangezien 25 november mij niet als feestdag bekend voorkwam had ik dit over het hoofd gezien. Communicatie kan duidelijk beter Ballorig

Beoordeling gegeven door Martin .

Schande
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 27 /10/2018

Datum beoordeling: 28 oktober 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Tafels smerig. Toiletten ranzig. Bron v bacterie. Stond een uur te wachten op kindermenu. Vind grof schandaal. Personeelslid schold een mevr uit voor kankerwijf. Mijn zoontje rende hard weg. Zo erg heb ik het nog niet mee gemaakt. In een woord schande.

Beoordeling gegeven door Jo.

Niet meer
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 62-11-2016

Datum beoordeling: 28 november 2016

Reisgezelschap: met opa en oma

Zaterdag geweest met kleinkinderen van 3 en 5 jaar. Een van de twee die van 5 kwam uit deballen bak terug met een bloedneus. Bleek dat er jongeren in zaten en met geweld de kleintjes er uit gooiden .ze lanceerden de ballen kei hard naar dat kleine grut liefs in het gezicht. Ook het fietsen tussen de zitjes is gevaarlijk kinderen lopen op hun blote voetjes of sokjes, en dan komt er weer een fiets aan die over de voetjes rijden want controle en toe zicht is bij Ballorig houten 0,0.

Beoordeling gegeven door N.N..

Matig
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 5-9-2016

Datum beoordeling: 5 september 2016

Reisgezelschap: met opa en oma

Klein, veel bijbetalen, dure horeca, je mag zelf geen eten of drinken meebrengen. Wat ons betreft geen aanrader.

Beoordeling gegeven door oma.

Smerig
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 24-dec

Datum beoordeling: 25 december 2015

Reisgezelschap: met een groep

Wc's: smerig. Wordt overdag niet meer schoon gemaakt. Vloerbedekking bij de zitjes ook ronduit ranzig te noemen. Personeel niet oplossingsgericht, je moet zelf maar met een voorstel komen als een bestelling fout gaat en als een medewerker iets beweert dan is dat waar, klant is zeker geen koning. Speeltuin is verder leuk voor de kinderen, enige reden om er te blijven hangen.

Beoordeling gegeven door Pauw.

1 11111

Bezoekdatum: 21 oktober 2013

Datum beoordeling: 21 oktober 2013

Reisgezelschap: gezin

Één grote chaos bij Ballorig in Houten. Ouders houden hun eigen kinderen niet in de gaten, geen supervisie vanuit Ballorig op de vloer behalve als je daar tot 2 x toe om gaat vragen omdat de kleine kinderen niet meer veilig in "hun" ruimte kunnen spelen. En moeders gaan elkaar bijna te lijf. Was voor ons de eerste en laatste keer ( na 1 uur weg gegaan).

Beoordeling gegeven door Monika.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: eind december

Datum beoordeling: 21 maart 2010

Zeumeren Lekker dicht in de buurt en in een fraaie omgeving waar we 's zomers vaak komen

Beoordeling gegeven door Kooijman.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21 december 2008

Datum beoordeling: 1 maart 2009

Ballorig Houten is een grootte overdekte en een buitenspeeltuin voor kinderen, ze kunnen zich daar uren vermaken, Daarnaast hebben ze voor de ouders voldoende tijdschriften, zodat die zich ook kunnen vermaken. Er is ook goede bediending voor de koffie en hapje eten.

Beoordeling gegeven door Desiree Sala.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: september 2008

Datum beoordeling: 3 oktober 2008

leuke speelplek voor de kinderen, beter om in het weekend te vermijden i.v.m. drukte (lange wachttijden als er pas weer mensen in mogen, als er mensen naar huis gaan) Sanitair matig schoon personeel erg vriendelijk

Beoordeling gegeven door Wijnhout.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 9 april 2008

Datum beoordeling: 11 juli 2008

Met onze dochter van 1,5 geweest. Entree voor 1 kind redelijk. Eten en drinken wel prijzig. Maar de kussens en speeltoestellen erg leuk! Zeker voor de iets grotere kinderen. Alleen binnen geweest.

Beoordeling gegeven door Ballorig.