Beoordelingen EuroParcs Resort De Kempen

Waar zijn ze mee bezig???
1 11111

Bezoekdatum: 8-7-2011 t/m 15-7-2011

Datum beoordeling: 8 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Geen EHBO te vinden. Na ongeluk in zwembad geen hulp van welke kant dan ook, moesten op goed geluk zelf zoeken naar het ziekenhuis. Smerige zooi in de caravan met beschimmelde frikadellen in de magnetron, verstopte wc met drollen van voorgangers. bestek en borden vies en niet compleet. Dekbedden en hoofdkussens tekort. Tuinset niet compleet. Lange wachtrijen bij inchecken. Slechte comunnicatie en een hoop slap gelul. Animatieteam was wel super. telefonisch contact en mailcontact na afloop bar slecht. We bellen u terug hoor. Ja dat zeggen ze allemaal. Overweeg serieuze juridische stappen te ondernemen om de medische kosten vergoed te krijgen die gemaakt zijn in het ziekenhuis.

Beoordeling gegeven door Kalkhoven.

onhygiënisch
1 11111

Bezoekdatum: 15 oktober 2010

Datum beoordeling: 18 oktober 2010

Wormen in het subtropisch zwembad Tijdens ons bezoek was iemand van de badmeesters met een schepnetje wormpjes(!) aan het vangen (rode worpjes van +- 5 cm lang en ongeveer 1 mm breed). Het is maar te hopen dat het hier niet gaat over een gevaarlijke parasiet... De beestjes kropen ook over de vloer langs het zwembad (en er kropen er tientallen van rond)

Beoordeling gegeven door Johan.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14/8 t/m 4/9

Datum beoordeling: 7 september 2010

Wij hebben een fijne vakantie gehad Dat het personeel onvriendelijk is is totale onzin. Aangezien de camping dit jaar nieuw is gemaakt zijn er delen met zand. Je moet zelf ook iets doen om het gezellig te maken. Onze kinderen en ook wij hebben ons prima vermaakt.

Beoordeling gegeven door JR.

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: juli 2010

Datum beoordeling: 5 augustus 2010

*subtropisch zwembad: smerig water, zand tot aan het zwembad van vuile voeten, beschimmelde voegen, kapotte tegels, vuile kleedhokjes, ijzige jacuzzi,veel te veel chloor , GEEN EHBOhulp etc * familieglijbaan aan het meer gesloten en NIETS van entertainment. Waterfietsen waren vies(en gn toezicht, gn zwemvesten voor kinderen etc) * restaurant ed: smerige en oafafgeruimde tafels 's middags, tafels, viezigheid op de vloer * nauwelijks speeltoestellen op terrein (die dan nog kapot of beschdigd waren), binnenspeeltuin amper open en vol vuiligheid (blikjes in het ballenbad!!) * stacaravans op dor terrein vol tractorsporen (geen groen of aangename omgeving), regen binnengehad, boiler lekte * 2uur wachtrij om in te checken!!!!

Beoordeling gegeven door nathalie.