Beoordelingen Pannenkoekenrestaurant De Panorama-hoeve

Zwak
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 17/6/2018

Datum beoordeling: 18 juni 2018

Reisgezelschap: met een groep

Bediening is drama. Meerdere bestellingen liepen mis. Verkeerde drankjes, geen drankjes. Personeel ook niet vriendelijk. Pannekoeken zijn OK. Klein maar niet heel bijzonder. Wel veel keus.

Beoordeling gegeven door Arjan.

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Regelmatig

Datum beoordeling: 1 februari 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Sfeervol een gezellig! Personeel altijd vriendelijk en pannenkoeken altijd lekker!

Beoordeling gegeven door Roos.

Redelijk
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 6 januari 2013

Datum beoordeling: 8 januari 2013

Reisgezelschap: met partner

Als wij met onze hond naar het bos gaan willen we nog wel eens een bord poffertjes eten na afloop van de wandeling. Erg jammer dat je vaak te maken hebt met luidruchtige kinderen, sommigen stinken ook erg naar vieze poepluiers. Wij willen daar geen last van hebben, laat alsjeblieft die kinderen thuis!

Beoordeling gegeven door Marijke.

matig
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 23-6-2012

Datum beoordeling: 24 juni 2012

Reisgezelschap: met een groep

Parkeerplaats te klein.Pannekoeken ook erg klein(wel lekker)bediening slecht.ze lopen met dienbladen rond maar weten niet waar het naartoe moet.kindren krijgen pas veel later hun kindermenu dan de ouderen hun pannekoek.na een uur heb ik zelf maar eens gevraagd of ik iets te drinken kon krijgen.terwijl alle ouderen hun ijs al op hadden kregen de kinderen na 3 keer vragen eindelijk hun ijsje.Dit was gewoon een ijsje uit de diepvries die ze zo met het andere ijs mee hadden kunnen bedienen.Toen hier wat van gezegd werd negeerde de dame van de bediening ons compleet en keek niemand aan. Hier gaan we NOOIT meer naar toe.

Beoordeling gegeven door Joop.

slecht
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 26-5-2012

Datum beoordeling: 26 mei 2012

Reisgezelschap: gezin

mooie locatie maar speeltuin heeft een onderhouds beurt nodig. Restaurant is ver onder de maat. Rauwe pannenkoeken...slechte bediening...na drie keer nieuwe bon nog steeds 50cent teveel betaald!

Beoordeling gegeven door klaas.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11-12-2011

Datum beoordeling: 11 december 2011

Reisgezelschap: gezin

Het eten is goed. Ik gegrijp dat u klanten met hond toelaat om het klantenbestand te verhogen met honden. Maar mij en ons gezin zie je niet meer. Op genoemde datum waren waar wij zaten notabene 4 grote honden, deze dieren stonken erg doordat ze vochtig waren, laat die mensen toch hun hond thuis laten. Ik hoef daar geen last van te hebben. Echt wij hebbendat eerder niet gezien op Panoramehoeve. Ons zie je er niet meer. Ik bedoel dus de een krijg je binnen en de ander komt er niet meer. Met vriendelijke groet, H van Dijk

Beoordeling gegeven door H van Dijk.

pannekoekenhuis panoramahoeve
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: begin 2011

Datum beoordeling: 9 december 2010

pannekoeken restaurant de Panoramahoeve in bennekom is een aanrader, jammer dat deze er niet tussenstaat, ik kom hier al met mijn gezin, sinds dat je de borden[,delfs blauw] kon kopen, en dat is al een aantal jaren geleden, dit is echt een aanrader ook voor de kinderen, een speeltuin erbij, en een dierenhofje, en de pannekoeken, en de bediening is perfect.een 8

Beoordeling gegeven door marcel van der Velde.