Beoordelingen Pannenkoekenhuis De Baander

Prijs/ prestatie
1 11111

Bezoekdatum: 1-6-2018

Datum beoordeling: 1 juni 2018

Reisgezelschap: met partner

Matige bediening: traag en niet bij de les. 20€ voor 2 pannenkoeken.

Beoordeling gegeven door Schuilenburg.

Onbeschofte eigenaren, vriendelijke bediening
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 1e week juli 2017

Datum beoordeling: 12 augustus 2017

Reisgezelschap: gezin

Onlangs met 3 personen hier geweest. Na 35 minuten wachten op soep vroegen we voor de zekerheid aan de serveerster of we niet vergeten waren (bij tafels om ons heen werd wel eten uitgeserveerd). De eigenaar hoorde ons dit vragen en kwam ons op onbeschofte wijze vertellen dat het heel normaal was om meer dan een half uur op soep te wachten, het ontaarde helaas in een woordewisseling met de beide eigenaren binnen in hun "restaurant". Ik heb behoorlijk wat horeca-ervaring in binnen en buitenland, dit heb ik echter nog nooit meegemaakt. Echt ongelooflijk...

Beoordeling gegeven door Arjen.

3
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 4 juli 2017

Datum beoordeling: 4 juli 2017

Reisgezelschap: gezin

Wat je soms al vreest van een restaurant met een cafetaria, maar dan erger. Ik koos de schnitzel, maar die kon ik uitwringen. Verder is het bord vooral zonder enige fantasie opgemaakt. "Met sla en groen", staat erbij op de kaart. Groen was het zeker; een kapot gekookt, triest hoopje spinazie. Althans, ik denk dat het spinazie was. Mijn zoontje had een pannenkoek... Nou, hij smaakte vooral naar rauwe deeg in plaats van pannenkoek. Kortom, zwaar beneden peil. En dat ver in het voorseizoem.

Beoordeling gegeven door Sander.

Slecht
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: september 2016

Datum beoordeling: 19 september 2016

Reisgezelschap: met partner

Begin september hier s avonds gegeten. Om te beginnen 1 persoon in de bediening terwijl het terras vol zat.we moesten zelf onze tafel schoonmaken, We bestelden een saté schotel en een bal gehakt met gebakken aardappelen. Saté was super sterk gekruid gewoon smerig. De bal gehakt was blijkbaar over datum zo smakeloos en ja de gebakken aardappelen waren goed. Nadat het begon te schemeren vroegen of de buitenverlichting aan mocht waarop we als commentaar kregen" was het maar zo n feest" er is geen buitenverlichting. Wij zullen hier nimmer terugkomen.

Beoordeling gegeven door E.Niemer.

Uitstekend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12 oktober 2013

Datum beoordeling: 2 november 2013

Reisgezelschap: met een groep

Snelle bediening, gunstige prijzen, parkeren voor de deur. Een echte aanrader!

Beoordeling gegeven door Noordhollander.

Prima
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 01-08-2012

Datum beoordeling: 3 augustus 2012

Reisgezelschap: met een groep

Wij zijn er met 12 personenen geweest te plate eten. Het eten is prima, volle borden en kwalitatief prima, dus een heuse aanrader. tevens vriendelijk personeel die uitermate hun best doen om het iedereen naar de zin te maken

Beoordeling gegeven door Willem.

Geen aanrader
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 25 juli 2012

Datum beoordeling: 28 juli 2012

Reisgezelschap: gezin

Wij hebben er gegeten. Eten was vet, te veel saus, te weinig vlees en de pannenkoeken waren te dik en melig. De ober, tevens een van de eigenaren was erg onvriendelijk en kortaf. Deze eigenaren zitten er nu ruim een jaar en hebben mijns inziens nog veel te leren. En ze zouden wat frissere en nettere kleding aan moeten trekken als ze bedienen. Hun lijfspreuk "doe maar gewoon, geen kapsones" staat bij hen kennelijk voor onvriendelijk en slonzig. Geen aanrader. Martine

Beoordeling gegeven door Martine.

slecht
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 2 juni 2011

Datum beoordeling: 3 juni 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Op hemelvaarts dag wildenb we graag pannenkoeken eten. In het mooie Norg. De Pannekoek was heel erg duur voor wat we kregen flinter dun met spek en enkele stukjes ananas en dat voor 9 euro schandalig gewoon. En dat met vier personen. Bediening was ook niet goed vieze tafel. Al met al thuis de frituur aangezet. zonde van het geld.

Beoordeling gegeven door A.K. Jager.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4 juli

Datum beoordeling: 9 juli 2010

Hallo, Heerlijk dagje uit voor bv. Opa en Oma met kleinkinderen. prima verzorgd

Beoordeling gegeven door N.N..