Beoordelingen Roompot Kijkduin

Dramatisch
1 11111

Bezoekdatum: Augustus 2021

Datum beoordeling: 29 augustus 2021

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Dat het sanitair een drama is in de zomer periode, de klantenservice werkelijk onder ieder niveau is met een korting van 50 euro op een volgende boeking aanbieden terwijl zwemmen een week lang onmogelijk was voor ons en we meerdere uren tevergeefs op het gebruik van het zwembad hebben gewacht. Slechte communicatie en zeer teleurstellend. Voor ons zeker niet voor herhaling vatbaar, al krijgen we geld toe!

Beoordeling gegeven door Robert Breedveld.

Opeengedrukte grauwheid in marginale omgeving
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: oktober 2010

Datum beoordeling: 15 oktober 2010

Klantenservice om te boeken was slecht te bereiken en onkundig en onvriendelijk. Huisjes zouden in principe mooi kunnen zijn, maar alles staat in fanatasieloze rijen, erg dicht op elkaar en inrichting is bijzonder saai. Het is allemaal correct, maar sleets, net niet meer van deze tijd. Huisje was niet goed schoongemaakt, het rook muf. Park is onoverzichtelijk en neem de tijd om uit te vinden waar alles is. Buiten het seizoen is het een kale bedoeling in het park. Grauw. Veel mensen die er wonen of er wonen om te werken. Veel mensen die in de ochtend vertrekken om te gaan werken, maakt de sfeer ongezellig. Kortom, huisjes net op orde, maar je voelt je er gewoon niet welkom.

Beoordeling gegeven door Peter van Zanten.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 08-02-2010 t/m 12-02-2010

Datum beoordeling: 1 maart 2010

Vanaf dit park loop je direct het strand op, ideaal. In Kijkduin is een leuk winkelcentrum met gezellige restaurants (aanrader: de Griek). Het park is netjes met redelijk wat groen tussen de huisjes. Helaas ging het zwembad al om 19.00 uur dicht. De supermarkt was ook maar beperkt open, evenals de receptie. Dat zal misschien aan de tijd van het jaar liggen, maar wij vonden dat wel een minpunt. Het huisje (4p. chalet) was groot genoeg, prima ingericht en schoon. Helaas ontbrak de deur tussen de woonkamer en hal, waardoor het erg tochtte. Dit is in de winter echt een probleem, we hebben dit opgelost door een deur van een slaapkamer in de woonkamerdeurpost te hangen.

Beoordeling gegeven door N.N..