Beoordelingen Kids Playground Apeldoorn

oud
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 2013

Datum beoordeling: 23 augustus 2014

Reisgezelschap: gezin

De kinderen hebben veel plezier gehad. Dat is leuk. Maar als je rondkijkt merk je dat alles oud, vies en plakkerig is. Heel erg jammer. We gaan niet terug..

Beoordeling gegeven door agnes.

Tape & VIES
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 22-01-2014

Datum beoordeling: 24 februari 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De vloer plakt overal. De stoelen plakken en de ballen van de ballenbak liggen om 11.00 uur 's ochtend al overal van de dagen er voor en zijn zwart van viezigheid... ze plakken aan de kinderhandjes vast. Veel dingen zijn "gerepareerd met ducttape.... bah bah bah Volgende keer toch maar weer naar Zutphen hoewel we in Apeldoorn wonen!!

Beoordeling gegeven door Marjolyn.

Vies en duur
1 11111

Bezoekdatum: 24 nov.2013

Datum beoordeling: 28 november 2013

Reisgezelschap: met partner

Hallo wij zijn hier het weekend geweest,jammer dat je als ouders moet betalen,voor de rest erg donker en rommelig! Wij zullen deze speeltuin niet meer bezoeken!

Beoordeling gegeven door Fam Salverda.

Super leuk!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1 september

Datum beoordeling: 5 september 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We zijn hier afgelopen zondag geweest, het was een super leuke middag. Kinderen konden zich helemaal uitleven, vriendelijk personeel en leuke animatie!

Beoordeling gegeven door Leonie.

vies en duur
1 11111

Bezoekdatum: april

Datum beoordeling: 17 april 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij zijn het weekend geweest,wij vonden het vies en plakkerig. Horeca prijzen laten ook te wensen over. En voor de ouders ook betalen,erg jammer. Wij bezoeken deze speeltuin niet meer.

Beoordeling gegeven door de Jong.

Veilig onze kids genoten van de disco s
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 5 april

Datum beoordeling: 14 april 2013

Reisgezelschap: gezin

onze kids waren op het eind lekker moe en ze hebben genoten van de disco s en de dropveter race en stoelendans en er was en driewieler race, we komen zeker nog eens groetjes Noury

Beoordeling gegeven door Noury .

Erg goed
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24-03-2013

Datum beoordeling: 31 maart 2013

Reisgezelschap: gezin

Wij hebben het erg naar ons zin gehad. De kinderen hebben een super leuke middag gehad en wij hoefden ons nergens zorgen om te maken. Vakkundig en vriendelijk personeel en er was leuke animatie.

Beoordeling gegeven door Agnes.

Bedompte sfeer
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 10 maart 2013

Datum beoordeling: 10 maart 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De kinderen hebben genoten maar wij als ouders kijken tochmet andere ogen. als eerste hangt er een vieze vette lucht. Er is alleen maar tl verlichting en ook dat is iets wat ons tegenviel. De wc waren ronduit vies en worden bereikt via een zeer steile, gevaarlijke trap. Wat ook opvalt is dat het speelgebied totaal niet overzichtelijk is. Je vindt je kinderen amper terug. Ook een minpunt is dat ouders ook entree moeten betalen. Daarnaast zijn de prijzen van het restaurant best duur...2.00 voor automaten koffie vind ik duur betaald evenals 3,75 voor een kannetje ranja. Het was enorm druk en ook dat was vervelend. Je loopt op je sokken maar overal is het vies of liggen er bekers op de grond. Voor dit geld kun je beter naar ballorig in zutphen gaan is onze mening.

Beoordeling gegeven door Irene.

Toiletten weer uitzonderlijk smerig!
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 22-8-2012

Datum beoordeling: 22 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We komen hier vaker en meestal is het leuk, schoon en gezellig. Maar blijkbaar is het een slappe tijd, want de ongeinteresseerde vakantiekrachten nemen niet de moeite om de WC's schoon te maken. Waren erg vies en stank rook je beneden aan de trap al. Ook zou er sminken zijn vandaag, volgens de site, maar helaas....

Beoordeling gegeven door N.N..

gezellig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30 juli 2012

Datum beoordeling: 2 augustus 2012

Reisgezelschap: gezin

mijn 3 kids vonden het fantasties, waren aan het eind van de dag lekker rood gekleurd en moe wilden niet weg, de disco s en ren je rot was ook heel leuk tot de volgende keer maar weer ella

Beoordeling gegeven door Ella Haan.

te gek
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11 juli 2012

Datum beoordeling: 15 juli 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Dit zeiden mijn kinderen, ze hebben veel gespeeld en de disco s vonden ze fantasties, ze hebben snoepkettingen gemaakt, wij gaan zeker nog wel een paar keer naar Kidsplayground. gr Mark

Beoordeling gegeven door Mark Te Waard.

vies en onveilig
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 20-02-2012

Datum beoordeling: 24 februari 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Slecht. Hygiëne is slecht, toiletten en speeltoestellen zijn ronduit smerig. De veiligheid is minimaal. Kinderen kunnen zo weg via een onbeveiligde branddeur die buiten het zicht is, middenin het gesloten gedeelte waar de kinderen "veilig" zouden kunnen spelen. Drukke weg om de hoek.. Kids Playground is vooralsnog niet van plan hier iets aan te doen.

Beoordeling gegeven door Soof.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20 juni 2011

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vriendelijk personeel veilige speeltoestellen gunstige consumptieprijzen

Beoordeling gegeven door R. van Heumen.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 3-10-2010

Datum beoordeling: 6 september 2010

Helaas geen goede beoordeling, alhoewel de kinderen zich vermaakt hebben merkte ik , als oma ,toch het volgende op.De hygiene laat nogal te wensen over. De WC's stonken, de vloer in de toiletten was erg nat ( water + urine) Omdat de kinderen niet met schoenen aan in het speelgedeelte mogen is het logische gevolg dat ze op sokken/blote voeten ook naar de wc gaan. Div. kinderen van het feestje van hadden dan ook natte sokken/voeten ( met urine/water) en betraden daarna weer het speel-gedeelte. Aangezien ze vaak naar de WC gingen, geen handjes wasten.. lijkt me dat er op de toestellen nogal wat bacterieen zitten. Aangezien hier veel kinderen spelen natuurlijk een bron voor ziekte's. Ook konden de handen niet worden gedroogd, droog-aparaat werkte niet en er waren ook geen papieren droogdoekjes. Dan nog het volgende ; voor zo'n grote hal zijn twee mensen (in clowns pak) toch veel te weinig .. deze medewerkers bevonden zich steeds in het gedeelte van de entree/verkoop afd. In het speelgebied was geen toezicht.. Hopenlijk doet U uw voordeel hier mee. Wil niet alles afkraken ; de kinderen hebben een leuke middag gehad, maar het moet wel schoon zijn.

Beoordeling gegeven door mevr. E.S. Zondervan.