Beoordelingen Fort Rammekens

Doe het niet!
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 25-10-2012

Datum beoordeling: 25 oktober 2012

Reisgezelschap: met partner

Ga er niet heen, blijf er weg. 4 euro per persoon voor een bezoek aan een bouwput, lege zalen, oude expositie (als je het zo al mag noemen), geen fatsoenlijke voorzieningen en een filmpje wat in bijna alle andere musea ook al te zien is.... Absolute afrader. Vraag dan geen geld zolang het nog een bouwput is, of op zijn hoogst een gift maar dit vindt ik oplichterij. Dus herhaling: ga er niet heen en besteed je geld bij de Mac Donalds. Daar heb je tenminste een half uur nodig om je kleffe burger en friet weg te werken voor minder geld. Ja, dat is ook slecht besteed, dus kun je nagaan....

Beoordeling gegeven door Martin.

zwaar teleurstellend.
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 07-08-2012

Datum beoordeling: 7 augustus 2012

Reisgezelschap: met partner

Bij het Fort aangekomen was het al uitkijken met het parkeren. Er waren deze dag veel ouderen die meer moeite met deze (kleine) parkeerplaats hadden... Bij de ingang werd ons netjes uitgelegd dat we konden kiezen...ivm de restauratie. Wij kozen voor toch een kaartje. Er werd het volle pond gevraagd... Ik gaf aan dat de site de helft aangaf door de restauratie.. Dat was weer opgeheven gaf ze aan.... We hebben 11 euro betaald. Gekgenoeg voelen we ons genomen... Kregen namelijk entreebewijsjes voor groepstarief. En een kind mocht dan gratis. Thuisgekomen en narekenend klopte er NIETS van. Jammer, of had in deze restauratiefase niemand laten betalen of maak er een symbolisch tarief van... Iedereen liep met een negatief gevoel weg. En dat is toch jammer van zo'n historich fort... Ik hoop dat mijn geld dan toch nog goed wordt geinvesteerd zodat anderen er wel plezier aan mogen beleven.

Beoordeling gegeven door Mevr. Knape.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 19-08-2010

Datum beoordeling: 20 augustus 2010

op het fort zelf is niets aante merken, de rondleiding was prima, alleen de koffie verzorging was onvoldoende, zodat de rondleiding van de groep later moest beginnen, de toilletten waren zeer smerig, er was geen toiletpapier, de parkeerplaats bij het fort is zeer onveilig, hier zou een hekwerk moeten zijn zodat men niet van het plateau af kan rijden. wat bijna gebeurd is(achteruit)

Beoordeling gegeven door A.Verhagen.