Beoordelingen Erve Brooks Niehof

Prima
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29sept.2018

Datum beoordeling: 2 oktober 2018

Reisgezelschap: gezin

Prima gelegenheid met kinderen. Overal leuke zitjes. 1 minpunt: wij waren daar met een aantal mensen.We gebben daar van alles genuttigd ! Koffie,thee,fristie,appelsap,wijn,bier,bitterballen en we hebben er gied gegeten. Naast de drankjes dronken we gewoon water uit de kraan. Wij hebben 3 karaffen water uit de kraan. Bij het afrekenen moesten we 2.00 euro per karaf afrekenen! Dus 6euro voor water uit de kraan . Wij waren geschokt en vonden dat erg vreemd, daar we de hele middag allerlei drinken en eten hebben besteld. Dit kan er toch gratis bij. Toch?

Beoordeling gegeven door N.N..

commercieel verpest
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: augustus 2010

Datum beoordeling: 26 september 2010

Verschrikkelijk commercieel verpest. Vroeger was dit een authentieke boerderij nu is het een ordinaire vreetschuur. Pannenkoeken zijn ook erg duur en voor een pannenkoekenboerderij hebben ze ook zeer weinig keus (alleen standaard pannenkoeken). Het eten is echt slecht en zeer weinig. Dit is met afstand de slechtste pannenkoekenboerderij waar ik gegeten heb.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 19 -08-2009

Datum beoordeling: 22 augustus 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door marjan le poole.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: februari 2008

Datum beoordeling: 23 mei 2008

Een mooie locatie in een prachtig landschap en een prima plek om een feest te geven. Voor de ouderen is er een wandeling naar de museumboerderij. Voor de kinderen zijn er voldoende speelmogelijkheden. Vooral de hooischuren zijn leuk voor hen

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: februari 2008

Datum beoordeling: 23 mei 2008

Een hele leuke locatie met een museumboerderij. Een prima locatie om een feest te geven. Voor de volwassen is er een wandeling naar de museumboederij met oud-hollandse spelen. Voo de kinderen zijn er meer dan voldoende speelmogelijkheden, vooral de hooischuren zijn leuk.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Lekker pannenkoeken eten en leuk vermaak voor de kinderen in een binnenspeeltoren en een buitenspeeltuin. Voor de oudere kinderen en stoere vaders is er het avonturenpad. ( een weg over hindernissen door het land) Vooral met mooi weer is het heerlijk om buiten in de tuin te eten.

Beoordeling gegeven door T. Strik.