Beoordelingen Kids City Overijssel

Geweldige bediening goed eten en aardige eigenaar
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 01-04-2018

Datum beoordeling: 4 april 2018

Reisgezelschap: gezin

Op eerste paasdag brunch gehad was fantastisch goede bediening aardige eigenaar en de kinderen hebben het geweldig gehad

Beoordeling gegeven door Dirk Vonk.

Echt geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 16-04-2017

Datum beoordeling: 16 april 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Omgang met kinderen , paasbrunche top ,personeel geweldig eigenaren superleuk. Wij komen hier vaker en het is altijd perfekt geweest, een echte aanrader.

Beoordeling gegeven door Fam Vonk.

Leuk voor de kinderen, zeer irritante muziek!
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 28-10.2016

Datum beoordeling: 28 oktober 2016

Reisgezelschap: met partner

Geweldig speel paradijs voor de kinderen, klimmen, disco, film kijken of schminken. De domper voor mijn cijfer is de enorme irritante muziek, man alleen zachter en hebben geen andere (of kinder) muziek.

Beoordeling gegeven door Wijnen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24-12-2013

Datum beoordeling: 25 november 2013

Reisgezelschap: met opa en oma

Dit weekend bij kids city in Borne geweest ,wat was het daar gezellig ,de kinderen vonden het geweldig want er waren ook nog zwarte pieten aanwezig die vrolijk mee zongen met de sinterklaasliedjes. we hebben er heerlijk gegeten,het was echt een topmiddag ,opa en oma vonden het ook fantastisch..Maria

Beoordeling gegeven door Maria.

vermaak
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14-11-13

Datum beoordeling: 15 november 2013

Reisgezelschap: gezin

Gisteren hier geweest, de kinderen hebben zich erg vermaakt en wij hebben erg lekker gegeten. (spareribs en een saté) wij komen zeker nog een keer terug, echt een van de leukste parken waar we zijn geweest.

Beoordeling gegeven door Kate.

Top middag
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 21-10-2012

Datum beoordeling: 24 oktober 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Kids vonden het geweldig. Niet duur. We hebben een heerlijke middag gehad.

Beoordeling gegeven door Myrthe.

Super leuk
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: februari 2012

Datum beoordeling: 26 februari 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We hebben een erg leuke dag gehad. Zelfs de Kapitein is nog geweest. Vriendelijk personeel. Een aanrader!

Beoordeling gegeven door Jaqueline.

super
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13-06-2011

Datum beoordeling: 13 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

onze dochter van bijna 4 vond het geweldig, zowel in de pamperzone als in de grote toestellen Mooie en schone speeltoestellen. En het eten was echt heerlijk kan menig restaurant een voorbeeld aannemen. Personeel was erg behulpzaam en supervriendelijk. Kortom we komen zeker terug.

Beoordeling gegeven door Middelveld.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: zomer 2010

Datum beoordeling: 28 augustus 2010

Dit is helaas een park van 13 in een dozijn. In ongeveer elke grote plaats vind je wel een soortgelijk concept. Erg jammer dat er zo weinig creativiteit in nederland te vinden is qua entertainment voor kinderen. Dan het puntje hygiëne. Daar waar je als ouder er altijd op gewezen wordt om de omgeving van je kinderen zo goed mogelijk schoon te houden is zo'n speeltuin toch wel een broeinest van kinderbacteriën. Dat zie je er ook aan af, er ligt speelgoed uit het jaar nul en dit is niet goed schoongemaakt, stuk en wat mij betreft dus - niet - geschikt voor een kinderspeeltuin. Ook de materialen van de klimtoestellen voelen plakkerig aan, ik heb er een heel onbehaaglijk gevoel bij om mijn kind hier te laten spelen. Dan iets over de prijs. Ik vind dat de prijs voor kinderen tot 4 jaar toch wel wat minder mag zijn omdat de kleintjes alleen maar in een klein gedeelte van dit overdekte park spelen terwijl de grotere kinderen veel meer ruimte hebben. Entree voor ouders vind ik helemaal raar, de ouders komen er natuurlijk niet om te spelen en bestellen heus wel wat te drinken of te eten dus zo'n entreeprijs voor ouders vind ik pure geldklopperij. Kortom, ik heb al vele van dit soort parken gezien en ik had graag gezien dat er meer originaliteit was. Dit park heeft natuurlijk zijn thema piraterij maar ook dat vind je op meerdere plekken in nederland terug. (Doe s een thema wat streekgebonden is, zo leren kinderen en ouders nog s wat!) In mijn ogen is dit park net als zijn soortgenoten te commercieel, te weinig kindvriendelijk. Het spelen voor mijn kind hier was aardig maar daar is ook alles mee gezegd. Ps het personeel hier was wel heel vriendelijk!

Beoordeling gegeven door anoniem.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 25-09-2009

Datum beoordeling: 25 september 2009

Fantastisch!!!! Erg veel aandacht voor de kids. Echt een aanrader.

Beoordeling gegeven door Monique.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 14 juni 2008

Datum beoordeling: 23 juni 2008

bij dagje weg ideen heb je altijd leuke tips om wat te gaan doen

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 28-12-2007

Datum beoordeling: 8 maart 2008

Leuke binnenspeelplaats ingericht in Piraten stijl. voor kinderen tm 3 jaar is er een luierzone. Grote kinderen mogen hier niet spelen. Voor kinderen van 4 en ouder is er een grote klim/klauterunit

Beoordeling gegeven door H. Kamphuis.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10-2-2008

Datum beoordeling: 11 februari 2008

Hallo piraten, Langs deze weg wil ik jullie graag bedanken voor het fijne dag je uit. We hebben er anderhalf uur voor moeten rijden maar het was zeker de moeite waard. Wat ons, buiten de gehele entourage en klantgerichte piraten, erg verraste was het fantastische eten, dat verwacht je gewoonweg niet. Echt voortreffelijk. Ben al in veel indoorspeeltuinen geweest, but you are the best. Doe de groeten aan de Kapitein en zeg maar tegen Pipi dat ze de papa's niet zo moet pesten, ha ha. Tot de volgende keer

Beoordeling gegeven door Jantien Boertjes-Willemsen.

Datum beoordeling: 21 juni 2007

Super leuke dag uit gehad. Erg vriendelijk personeel en heel veel aandacht voor de kinderen. Kinderen hebben zich erg goed vermaakt. De kapitein was SUPER!!!!!!!!

Beoordeling gegeven door ilonka.

Datum beoordeling: 20 maart 2007

Hier stond een negatieve reactie die ging over bedorven Ranja. KidsCity heeft hier haar excuses over aangeboden. Aangezien de reactie tamelijk ongenuanceerd was geven we als redactie van DagjeWeg.NL bovenstaande samenvatting, waarin beide partijen aan het woord komen.

Beoordeling gegeven door Mc..