Beoordelingen Speelstad Oranje - GESLOTEN

bestaat niet meer

Bezoekdatum: 2016-07-07

Datum beoordeling: 7 juli 2016

Reisgezelschap: gezin

Permanent gesloten.......................................

Beoordeling gegeven door reinstra.

't wordt echt minder
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 7 september 2014

Datum beoordeling: 8 september 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Onlangs veel duurder geworden. Het all-in arrangement kun je beter helemaal niet of allemaal wel nemen, want nu moesten de kinderen apart eten in het buffet-restaurant, want wij mochten er niet in, want wij wilden het all-in voor onszelf niet (nogal duur en je wordt er zo dik van). Het was zondag en bijna leeg. Geen gezellige drukte, attracties steeds roulerend open en dus ook veelal dicht. De kinderen vonden het toch nog leuk, maar wel veel minder leuk dan in mei dit jaar, toen je voor iedereen all-in gezellig overal kon eten. De volwassenen hebben zich doodverveeld. Er lagen maar een paar tijdschriften en ze waren erg oud. In mei zouden we het park nog een 9 hebben gegeven: voor kinderen een 10 en voor volwassenen een 7,5. Maar nu is dat 6je er met moeite uitgesleept, vooral op de kinderen.

Beoordeling gegeven door Van Zadelhoff.

leuk pretpark
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: maart

Datum beoordeling: 24 maart 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

leuk speelstad voor kinderen als het slecht weer is, leuke atracties voor ieder wat wils.

Beoordeling gegeven door B Oostmeijer.

goed
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 21 februari 2013

Datum beoordeling: 21 februari 2013

Reisgezelschap: gezin

Van de Most heeft het goed aangepakt. Speelstad is echter anno 2013 wel wat verouderd. Voor kinderen tot 10 jaar is dit leuk. Jammer dat je geen eigen consumpties mag meebrengen, want wat je koopt is wel aan de prijs. Toch wordt er niet echt op gecontroleerd, dus als ouders zou ik op zijn minst wat snoep en drinken meenemen om het betaalbaar te houden. Speelstad is eigenlijk een verbeterde versie van ballorig, waardoor ik het vreemd vind dat ouders ook moeten betalen.kinderen vermaken zich prima, maar na 5 uur heb je alles echt wel gezien.

Beoordeling gegeven door de Vries.

Geslaagde vakantie
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20-07-2012 tm 24-07-2012

Datum beoordeling: 30 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We hadden een arrangement van vrijdag tot dinsdag, en het is ons prima bevallen, de kinderen van 2 en 3 jaar konden er makkelijk een hele dag spelen, vooral de trampolines en de luchtkussens vonden ze leuk, buiten dat waren de bootjes, fietkarretjes, botsauto's en draaimolen ook een succes, zeker voor herhaling vatbaar ! De huisjes waren ook schoon en het personeel vriendelijk.

Beoordeling gegeven door H. van der Velde.

Leuk!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: divers

Datum beoordeling: 27 februari 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Speelstad oranje is echt een aanrader. We zijn er al 4 keer geweest afgelopen jaar. (wonen er ook redelijk in de buurt) Het is betaalbaar, en je hoeft nooit ergens lang te wachten. (nooit in vakantie geweest, kan dan wel veel drukker zijn misschien) Ze werken er met een muntjes systeem, maar de overgebleven muntjes kun je gewoon weer inleveren.

Beoordeling gegeven door Dick.

middelmatig
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 3 augustus

Datum beoordeling: 3 augustus 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

volwassenen entree betalen maar,mogen/kunnen geen enkele actractie met de kids delen/doen

Beoordeling gegeven door d.korthuis.

Leuk, maar wel veel van hetzelfde
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: juli 2011

Datum beoordeling: 29 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuk park voor regenachtig weer, vooral voor kinderen tot een jaar of 6,7. Daarboven wordt het echt kinderachtig. Wel groot, daardoor onoverzichtelijk. Veel toestellen van hetzelfde kaliber. Prijs/kwaliteit verhouding is wel goed!

Beoordeling gegeven door Fam. Kooi.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

prachtig mooi! overdekt als het weer minder is. Je kunt ze rustig hun gang laten gaan ! Alles aanwezig. Je kunt er gezellig eten.

Beoordeling gegeven door Fam Jac Roffel.

fantastisch
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: voorjaarsvakantie

Datum beoordeling: 22 juni 2011

Reisgezelschap: met opa en oma

het is er heel fijn voor de kinderen, maar ook voor ouders en groot-ouders. de kinderen worden er bovendien helemaal niet vies, terwijl ze toch heerlijk kunnen spelen.

Beoordeling gegeven door h.sangers.

leuk voor hele gezin
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: februari 11

Datum beoordeling: 10 juni 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

zeer geschikt voor alle leeftijden, je kunt midgetgolfen, lekker chillenoveral lekker zitten

Beoordeling gegeven door J Blomberg.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: half augustus

Datum beoordeling: 28 augustus 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Paul van der Spaa.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 23-2-10

Datum beoordeling: 19 maart 2010

Voordeel is dat alle activiteiten binnen plaats vinden. Tenslotte regent het nog wel eens in Nederland. Nadeel is dat de attracties al wat verouderd zijn.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: november 2009

Datum beoordeling: 28 februari 2010

een dikke pluim voor dit bedrijf alles keurig netjes en schoon, vriendelijk personeel prijs is prima, ook van de consumpties enige kleine min punt is het hier en daar ontbreken van omheining bij de water activiteiten maar voor de rest een prima dagje uit en ook bijgelegen logeermogelijkheid pipodorp is fantastisch

Beoordeling gegeven door m van diemen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10 maart 2009

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 3 juli 2009

Datum beoordeling: 24 januari 2010

voor de kinderen top voor de ouders wat minder cker voor ouders met kinderen die al wat vrijer zijn ..............geen enkele vorm van entertaiment slecht eten. maar omdat de kinderen hebben genoten een 7

Beoordeling gegeven door pokerkoning.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Kerstmis 2009

Datum beoordeling: 27 december 2009

Wij zijn gedurende de Kerstdagen op bezoek geweest in combinatie met verblijf in Pipodorp. In een woord geweldig. Mooie Pipowagens, goed ontbijt, goed buffet en vriendelijk personeel. Al met al een aanrader voor papa's, mama's opa's en oma's om met de (klein)kinderen daar te verblijven. Oja niet te vergeten het sub tropisch zwembad in Assen. Ook een aanrader

Beoordeling gegeven door Theo van Ballekom.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 02-08-2009

Datum beoordeling: 14 augustus 2009

Onze jongste vond het geweldig hij was nu alleen mee en kon het op zijn tempo doen en niet op de tempo van zijn 2 grotere zussen

Beoordeling gegeven door N.N..

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: di. 7 juli 2009

Datum beoordeling: 7 juli 2009

Veel 'attracties' waren defect. Personeel (vakantiewerkers?) in clownspakken liepen verveeld rond, Patat was lauw, milkshakes werden afgegeven terwijl ze te vol waren, deksel werd erop 'gepropt' (zodat het over de rand ging) en red je er maar mee. Afhaalbuffet van de patat lag naast de toiletten met een gewoon vieze lucht. Personeel is niet kind-vriendelijk, kon geen vriendelijk of vrolijk woordje van af.. oftwel: onze kinderen wilden na hooguit 2 uurtjes wel graaaag naar huis...(4x10 euro entree en 15 euro voor de patat, kroket en milkshake lichter....)

Beoordeling gegeven door verwey.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24 tot 28 nov

Datum beoordeling: 6 december 2008

Een goed verzorgd park leuk voor kinderen lagere school. Pipodorp keurige huisjes en erg schoon. De toegangs kaarten voor de Smelt in Assen is erg leuk deze tijd kan je er schaatsen en het zwemparadijs erg goed een hele belevenis. Een leuk en erg mooi park de moeite waard.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: herfstvakantie 2008

Datum beoordeling: 12 november 2008

ons verblijf in het pipodorp was een groot succes en zeer goed te betalen.vriendelijk personeel.schone huisjes.gratis entree,niet alleen in speelstad oranje,maar ook in het nabijgelegen zwembad en schaatsbaan!!! een super ervaring! groetjes natascha,moeder van 2 meiden 7 en 9 jaar

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2002

Datum beoordeling: 17 oktober 2008

egt veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet cool,leuk supperrrr XXX adry en pytrix

Beoordeling gegeven door pytrix veenstra.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

wij zijn naar oranje stad geweest(1 volwassenen en3 kinderen)de kinderen hebben er erg genoten wij gaan er binnenkort weer heen maar dan langer

Beoordeling gegeven door a meesters.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: carnavalsvakantie 2007 2008.

Datum beoordeling: 19 september 2008

Wij zijn nu al 2 keer naar pipodorp in oranje geweest. Bij het huren van een woonwagen, zit bezoek aan speelstad oranje inbegrepen. Onze kinderen van nu 7 en 8 jaar vermaken zich er prima. Voor ons ouders is het er ook prima vertroeven, heel relaxed wat zitten kletsen, boekje lezen en met de kinderen genieten van alle atrakties. Zeker nog een bezoekje waard.

Beoordeling gegeven door Anja Clemens.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: september 2008

Datum beoordeling: 18 september 2008

schoon, gezellig

Beoordeling gegeven door Antoinette Ubels.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: begin 2008

Datum beoordeling: 28 juli 2008

Een dikke tien voor speelstad Oranje en de huisjes van Pipodorp! Onze kinderen van twee en zeven hebben zich prima vermaakt (en wij ook). Vooral de kinderachtbaan vonden wij erg leuk.

Beoordeling gegeven door C. Venneker.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 23 juli 2008

Datum beoordeling: 25 juli 2008

Geweest met de kinderen en die vonden het een topdag

Beoordeling gegeven door sanne fontijn.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 13 Mei 2008

Datum beoordeling: 25 mei 2008

Speelstad Oranje is een leuk indoor speeltuin. Het park zelf staat vol met speel activiteiten waardoor wachttijden niet veel voorkomen. Wij hebben er een hele leuke Familie dag gehad. In de familie zijn de 8 kleinkinderen in leeftijd varierend van 2 tot 15 jaar. Alle kinderen hebben er erg veel plezier gehad, maar ook de volwassen mensen, zelfs Opa is nog in de achtbaan gegaan. Het personeel is er erg vriendelijk en hulpvaardig. Het eten was er lekker en de prijs was goed. De toiletten konden wel iets beter, maar je moet natuurlijk niet een blinkend toilet verwachten wanneer er net 100 mensen voor je zijn geweest. Kortom een leuk (Betaalbaar) park met leuke atracties voor iedereen

Beoordeling gegeven door Wietske Quirk.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 3 -2-2008_7-22008

Datum beoordeling: 16 maart 2008

voor de kleine kinderen geweldig alleen jammer dat er geen fatsoendelijke winkel op het park was

Beoordeling gegeven door oranjestad-pipo dorp.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: nog geen idee

Datum beoordeling: 23 februari 2008

wij hebben ervaringen met de parken, we vinden het nette parken en de kinderen vermaken zich ook altijd tot er met, en als de kinderen zich vermaken dan vermaken wij ons ook altijd. wij zitten vaak op het vennebos in hapert.

Beoordeling gegeven door helga tjepkema-de jong.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 16 januari 2008

Gecombineerd met een verblijf in een pipowoning een echte aanrader. Vier hele leuke dagen gehad! Het zwembad gaan we de volgende keer uitproberen.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 6 december 2007

Erg leuk, vooral voor kinderen. Alles gratis en lekker binnen. Kinderen kunnen zich een heledag vermaken. Voor € 1,-- korting per persoon zie: www.uitmetkinderen.nl/form2/Speelstad-Oranje-aktie.htm

Beoordeling gegeven door J. Schut.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 22 oktober 2007

Speelstad Oranje en Pipodorp. geweldig voor de kinderen, alles goed. Eten met 2 volwassenen en 2 kinderen ongeveer €34,- Meer dan genoeg en goed eten! Pipodorp: Leuke caravan met serre, groot genoeg met alles erin! Toppie.

Beoordeling gegeven door N.N..

Datum beoordeling: 18 april 2007

Wij zijn een weekend in speelstad Oranje geweest en we hebben geslapen in Pipodorp. Top, betaalbaar en zeer geschikt voor kleine en grotere kinderen. Zwembad de Smelt, en de schaatsbaan, ook top. Accomodaties, zeer verzorgd en schoon. een dikke 10

Beoordeling gegeven door jolanda bekman.