Beoordelingen De Blokhut: Feesten & Activiteiten

Slechte high tea
1 11111

Bezoekdatum: 5-10-2019

Datum beoordeling: 11 oktober 2019

Reisgezelschap: met vrienden

We hebben met 4 personen een solex bosrit gemaakt. Dit was erg leuk( op één solex na die iedere keer uitviel, maar gebeld en werd omgeruild) Aansluitend hadden we een high tea. Dit was minder leuk/ zeer slecht. Wat op de site staat is niet wat je krijgt. Geen brownies of mascarpone, Geen 9 zoete en 9 hartige soorten. Sterker nog we hadden 1 hartig hapje!! Ons beklag gedaan en ze wilden ons wel tegemoet komen( na veel praten en zelfs leugens van hun kant) Raad eens: een tegoedbon voor de hihg tea met 30% korting. Hahahaha wat slecht, we komen uit gouda ( dit was bekend) en gaan echt niet 1 1/2 uur rijden voor wéér zo'n slechte high tea maar dan met 30% korting wat het nog niet eens waard is!!!!!

Beoordeling gegeven door N de Korte.

Aanrader !
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12-09-2019

Datum beoordeling: 12 september 2019

Reisgezelschap: met een groep

Vandaag met een groep van 20 vrouwen een tocht gedaan op een E-cruiser . Vooraf eerst koffie /thee met cake gehad buiten op het terras . Prachtige omgeving , we hebben genoten !

Beoordeling gegeven door Andrea .

Slecht materiaal en slechte service
1 11111

Bezoekdatum: 30-06-2019

Datum beoordeling: 30 juni 2019

Reisgezelschap: met vrienden

We hebben laatst de buggy rit gedaan maar dit was erg slecht geregeld. Lang wachten voordat we van start gingen. Bij het arrangement zat een drankje vooraf maar door het warme weer en het lange wachten gevraagd of we nog wat konden bestellen. Dit leverde een discussie op maar na een tijdje konden we toch ons tweede rondje kopen. Buggy rijden met oud materieel, twee ook gestopt onderweg. Werden overigens wel gewisseld maar dat gebeurde allemaal binnen onze rij tijd. Uiteindelijk waren we een uur later terug dan gepland en konden we de BBQ starten. Slecht geregeld was het aanvullen van stokbrood, sausjes en vaak stond er niemand achter de bar om drinken te bestellen. We hadden een 2,5 uur all in BBQ maar doordat we later terugkwamen werd dus ons eerder verteld dat ons arrangement erop zat. Na protest en discussie werd er niet de volledige tijd maar een half uur bijgetrokken. Helaas kon dit ook niet goed gaan want na een kwartier kwam er ander personeels lid vertellen dat het gedaan was. Nooit meer komen hier en ik adviseer jullie om hier zeker niet een arrangement te boeken.

Beoordeling gegeven door Bart.

Slecht geregeld
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 29-06-2019

Datum beoordeling: 30 juni 2019

Reisgezelschap: met vrienden

Het was en hele mooie dag tot we daar kwamen en anderhalf uur hebben zitten wachten toen we gingen rijden ging er telkens weer een kapot slecht onderhouden om daarna over het eten en het wachten op drinken maar te zwijgen en over compensatie viel niet te praten we kregen minder tijd dan waarvoor betaalt was jammer !!

Beoordeling gegeven door Willem Van veen.

Niet aan te raden
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 29-06-2019

Datum beoordeling: 30 juni 2019

Reisgezelschap: met vrienden

Slecht geregeld buggy’s waren niet in orde personeel op 1 na niet vriendelijk en totaal niet meedenkend in oplossingen gaan we niet meer heen

Beoordeling gegeven door Pietje .

Geweldig!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13 juni 2019

Datum beoordeling: 13 juni 2019

Reisgezelschap: met een groep

Goed georganiseerd, wij hebben vanmiddag echt genoten als team op de e-cruiser en lopifit.

Beoordeling gegeven door Norschoten .

NIET gastvrij
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 29-09-2019

Datum beoordeling: 30 september 2018

Reisgezelschap: met vrienden

Wij hebben buggy gereden, deze waren slecht onderhouden en worden ook niet officieel gekeurd. Personeel was op erg onvriendelijk, denkt bij probleem niet in oplossingen maar zegt gewoon "kan niet" of "nee, u kúnt de maaltijd (plate service) niet buiten gebruiken want dan moeten wij verder lopen ". Ronduit belachelijk.

Beoordeling gegeven door Martin.

slecht onderhoud!
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: september 2017

Datum beoordeling: 10 oktober 2017

Reisgezelschap: alleenreizend

Ondanks dat het materiaal er niet te best onderhouden en flink versleten uitziet, draai je als klant voor alle kosten op. We vertrokken met collega's voor een solextocht. Na nog geen 500 meter was daar de eerste lekke band, in de kilometer daarna nog twee. Ook twee solexen met enorm lekkende brandstofslangetjes. Tweemaal kletsnatte, vieze broek en schoenen dus. De solexen met lekke band werden onderweg omgeruild. Bij terugkomst bij De Blokhut kregen we direct te horen dat we 150 euro moesten betalen voor deze drie lekke banden. Dat was er vooraf niet bijgezegd. Het klinkt ook bijzonder, je zou verwachten dat een bedrijf dat voertuigen verhuurd dit als bedrijfsrisico incalculeert. Sterker nog, je zou verwachten dat ze deugdelijke spullen meegeven. Toen we na afloop de foto's bekeken die we van dit uitje hadden gemaakt was bij de solex die als eerste lek reed een grote zeer versleten plek te zien in de band, op een foto die gemaakt is voor we de eerste solex nog maar hadden gestart. We voelen ons nogal belazerd dus.

Beoordeling gegeven door Miranda.

buggytocht tegenvaller
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 22-04-2017

Datum beoordeling: 15 mei 2017

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Prijs kwaliteit vonden we erg slecht. De gordel van onze buggy was kapot en er moest een monteur bij komen, wat van onze tijd afging. Onze uitlaat was stuk en er kwam steeds maar lawaai uit. Het laatste half uur kwam er echt een onwijs lawaai uit en na afloop nog een tijd last van onze oren gehad. Ook weer eerder terug dan de afgesproken tijd. De buggy's waren verroest en onze begeleider zei ook dat het ouwe zooi uit China was. Waar we € 59,50 pp voor moesten betalen voor een arrangement van 3 uur waarvan we uiteindelijk door nog een kwariertje pauze maar een goed uur ervan echt hebben rond gereden, wat wel leuk was. Ook was het personeel vriendelijk. Klacht naar de blokhut werd afgedaan met jammer maar een buggy is een gemotoriseerd voertuig en dat geeft geluid. Excuses voor de rest zoals de gordels die kapot waren. Koffie was ook slap en smakeloos. Ik had er hoge verwachtingen van en het moest een leuk gezinsuitje met 4 buggy's worden, maar ik hou er een vervelend gevoel aan over. Erg jammer dat ze zo met klanten omgaan. Voor ons eens en nooit meer en een hele koude douche voor hun.

Beoordeling gegeven door Trix Hofstede.

Slecht
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 18-06-2016

Datum beoordeling: 13 december 2016

Reisgezelschap: met vrienden

We waren daar voor een vrijgezellenfeest. Het personeel is onbeleefd. We werden streng verzocht om op tijd te komen anders zou het buggy rijden niet doorgaan, eenmaal aangekomen (op tijd) moesten we lang wachten, de vrouw achter bar zei dat ze ons niet kon vinden om te vragen of we het goed vonden om later te starten, echter we zaten gewoon buiten bij hun op het terras. De gehele sfeer was onaangenaam en het is daar gewoon massaproductie en totaal niet persoonlijk. Je betaald er veel geld voor en daar verwacht ik dan ook een beetje service bij.

Beoordeling gegeven door Tom.

Middelmatig
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 27-08-2016

Datum beoordeling: 6 september 2016

Reisgezelschap: met een groep

Wij hebben voor een vrijgezellenfeest met vrouwen (+\- 30 jaar)de buggytocht gedaan. Ontvangst was prima. De buggytocht ontzettend leuk. Afsluitend een bbq maar de laatste is geen aanrader. Ondanks dat wij 7 maanden van te voren hebben geboekt was de bbq voor ons binnen gepland. Het was die dag 29 graden en 3 andere groepen waren wel buiten aan het bbqen. De reden dat wij binnen moesten was omdat ze het gazon netjes wilden houden. En de opmerking erbij: als het had geregend dan hadden jullie het niet erg gevonden... Na veel gesteggel kunnen regelen dat wij buiten konden bbqen maar het "privé" toilet werd open gesteld voor andere groepen. Dat betekend dat de andere groepen binnen, uit het zicht, langs ons eten zouden lopen. Hierdoor wilden wij onze hapjes mee naar buiten nemen ivm hygiene. Maar wij werden alsof wij een stel wilde pubers waren tegenhouden, ho ho! Dat gaat niet gebeuren. Eten moest binnen blijven. De vrouw in kwestie had geen zin in een tweede discussie met ons en zij liet ons uiteindelijk onze gang gaan. Drinken moet je zelf binnen halen en de vuile glazen zelf naar binnen brengen. Het zou allemaal niet zo erg geweest zijn als de service er wel was. Maar alles moest een discussie zijn. Alsof wij erg vervelend waren. Wij hadden een erg leuke dag maar dit was helaas een smetje hierop. Na mailcontact met de leidinggevende was de reactie: jammer dat jullie dit zo hebben ervaren. Daar moet je het maar mee doen.

Beoordeling gegeven door Jessica.

Geweldig!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 23-01-2016

Datum beoordeling: 25 januari 2016

Reisgezelschap: met partner

Na gezellige ontvangst met koffie en cake heerlijk nostalgisch ge"solex"t met z'n tweetjes in de prachtige omgeving van De Blokhut in Putten. Echt leuk om op zo'n ding rond te rijden. Na afloop een drankje, een gezellig praatje en een leuke foto als herinnering. Kortom : deze dag was helemaal top ! - een regelrechte aanrader !!

Beoordeling gegeven door L. Van de Pol.

Vriendelijk en gezellig!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 31-10-2015

Datum beoordeling: 4 november 2015

Reisgezelschap: zakelijk

Super goede ervaring gehad met de blokhut!! Afgelopen zaterdag ons bedrijfsuitje gehouden. Leuke country/western avond gehad!! De avond begonnen met een heerlijke tomatensoep met stokbrood, daarna echte "Western" spellen gespeeld ( super leuk om te doen!! ) en de avond afgesloten met een super geregelde BBQ! Genoeg vlees , salades en brood voor iedereen! Ook ging de muziek nog lekker aan , en gingen met z'n allen de dansvloer op! En het personeel was top!!! Super vriendelijk en erg gezellig!! Ze zorgden ervoor dat we niks te kort kwamen! De blokhut krijgt van mij een dikke 10!!! Wij komen er zeker nog een keer terug!!

Beoordeling gegeven door Esther K.

Slechte ervaring
1 11111

Bezoekdatum: 30-5-2015

Datum beoordeling: 15 juni 2015

Reisgezelschap: met een groep

Wij hebben om 14 uur een aantal scooters gehuurd. Eerst moeten we een half uur wachten omdat deze nog niet klaar zijn. 2 scooters zijn onderweg in zand op de zijkant gevallen. Een knipperlicht stuk en enkele krassen op het voorscherm. Krijgen we een rekening gepresenteerd van € 725,58. Dit moet gelijk betaald worden. Je mag verwachten dat een uitleenbedrijf hier tegen verzekert is. Verder is heb bedrag enorm, gezien een kapot knipperlicht en enkele krassen bijwerken. Een heel slechte ervaring.

Beoordeling gegeven door Arnold.

aanrader!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: april

Datum beoordeling: 18 april 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Snelle reactie en fijne medewerking vooraf. Een leuk, volledig arrangement voor een prima prijs!! Aardig personeel en gezellige plek. Een echte aanrader en waar voor je geld!

Beoordeling gegeven door Inez.