Beoordelingen Café, Restaurant, Speeltuinen & Escaperoom Morskieft

Ongemanierd
1 11111

Bezoekdatum: 4 augustus

Datum beoordeling: 3 augustus 2021

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ik ben klein 1,56 'm En dd kinderen wilden graag in een treintje rondrijden. De knop zat te hoog ik kon er niet bij. Pakte een stoel om erbij te kunnen. Een vrouwelijk personeelslid sprak mij aan. Kun je er niet bij? Nee inderdaad. Wil je straks als je klaar bent de stoel terug zetten zodat de kinderen er niet op gaan staan. Tuurlijk was mij antwoord. Niet veel later werd de stoel bijna onder mij uitgetrokken met de opmerking of ik er niet gauw vanaf wilde gaan. Ik wilde de kinderen netjes hun rondje laten afmaken zodat ze konden uitstappen. Drukt hij op de noodstop en toen ik uitleg gaf dat ik het had overlegd en dat ik de kinderen netjes wilde laten uitstappen. Ik kon dat niet hebben overlegd ik loog. Ik sprong snel van de stoel voor hij hem onder mij vandaan zou trekken zo agressief als hij reageerde. Ik was compleet overrompeld en overstuur. Waarom doen mensen zo?

Beoordeling gegeven door Annemiek .

Niet eten!!!
1 11111

Bezoekdatum: 14-10-2018

Datum beoordeling: 14 oktober 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ik zal hier NOOIT weer eten. 1 uur wachten voor frituur en geen begrip/excuus van personeel!

Beoordeling gegeven door Familie.

Redelijk
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 3 juni

Datum beoordeling: 3 juni 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Normaal zit er bij een arrangement onbeperkt ranja( dolle pret, kids city) hier niet. Een kan ranja kost 3,50. Vraag je om water....kraanwater vragen ze hier 1euro voor. Maar tap je een kan water in de toiiletruimte kost het niks!

Beoordeling gegeven door Oemar.

Matig voldoende
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 24-06-2011

Datum beoordeling: 26 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Voor de kinderen ideaal!!! Veiligheid speeltoestellen matig Restaurant dramatisch, echt je kunt er zoveel meer van maken zonder extra kosten!!! Zou Herman eens uitnodigen...;-) Geen WiFi

Beoordeling gegeven door Landschoten .

leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2011

Datum beoordeling: 20 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

onze zoon (2) heeft zich enorm vermaakt in de speelhal met de toestellen die in het zand staan. Echt een aanrader en voor die prijs kunnen ze zich een paar uurtjes vermaken

Beoordeling gegeven door nijmeijer.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10 jan.2010

Datum beoordeling: 20 januari 2010

Mooie speeltuin,spookhuis vernieuwd ziet er geweldig uit. Kinderen hebben zich hele middag prima vermaakt.

Beoordeling gegeven door A en C.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: mei 2009

Datum beoordeling: 6 juli 2009

De kinderen kunnen er fijn spelen, maar je moet er wel bij blijven staan, want het onderhoud en de veiligheid van de speeltoestellen buiten is slecht geregeld. Het onderhoud van de speeltoestellen heeft een achterstand en de veiligheid rond de toestellen (zware schommels) laat te wensen over.

Beoordeling gegeven door Nel Windt Amesz.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 23 oktober 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door h.j.nijhof.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 14 oktober 2007

Mooie speeltuin, veel te doen voor de kinderen. Zou wel wat beter onderhouden mogen worden.

Beoordeling gegeven door t en r.