Beoordelingen Vakantiepark Slagharen

Gezellig, grappig, actief
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 06-07-2019

Datum beoordeling: 6 juli 2019

Reisgezelschap: met partner

Met 2 volwassenen hebben we ons prima vermaakt in de drie uur dat we er waren. Volwassen attracties zijn leuk en redelijk spannend.

Beoordeling gegeven door Frances Vos.

Saai park
1 11111

Bezoekdatum: 16-03-2018

Datum beoordeling: 30 maart 2018

Reisgezelschap: gezin

Vreselijk weekend gehad. Personeel die ronduit onbeschoft of ongeïnteresseerd was. Vriendelijkheid en gastvrijheid was ver te zoeken. Accomodatie (Wigwam Deluxe) was veeeeeeel te koud om in te verblijven gedurende de wat koudere dagen. Kachels staan onlogisch opgesteld. Stroomuitval gehad waarbij niemand te bereiken was en dat met twee kleine kinderen. Kinderen zijn ziek geworden tijdens het verblijf door de kou in de tent en het koude water in het zwembad. Het tochtte aan alle kanten. Tent was op sommige plekken aan de onderkant gescheurd waardoor er ontzettend veel kou naar binnen kwam. Receptie gaf verder totaal geen gehoor aan onze meldingen. Park is ouderwets en saai. Kortom, vreselijk verblijf waarbij wij zelfs blij waren om weer richting huis te keren. Waar wij normaliter de kids en onszelf met veel moeite voorbereiden op de terugreis omdat wij het zo naar ons zin hebben, was het dit keer juist andersom en konden wij niet wachten tot het allemaal achter de rug was. Heel erg jammer. Wij hadden hoge verwachtingen van Slagharen!

Beoordeling gegeven door Ster.

Super park
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20-07-2015

Datum beoordeling: 23 juli 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuke midweek gehad met kids van 6&3 jaar oud genoten in wigwam

Beoordeling gegeven door Eline.

Slechte service van het personeel
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 16-8-2012

Datum beoordeling: 14 februari 2013

Reisgezelschap: gezin

Slechte service van het personeel. lang wachten op het eten en bij de kassa. heel veel asociaal volk in dit park.

Beoordeling gegeven door Jasper.

De beste plek om met kinderen op vakantie te gaan.
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11-06-2012

Datum beoordeling: 11 november 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ik ben hier samen met mijn ouders en mijn nichtjes geweest, Die kinderen hebben zo genoten dat je er elk jaar wel heen kunt gaan zonder dat je je verveeld. Het attractiepark ziet er ook heel erg mooi uit, en kleine kinderen gaan zich daar echt niet vervelen.

Beoordeling gegeven door hannah van der schaaf.

fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2011

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

slagharen is schoon enveel atracties voor kinderen , je gaat van het 1 naar het ander en je kan uit genoeg eten kiezen en vriendelijk personeel. en zelfs met regen willen onze kinderen niet weg fantastish!!!!! heeft iets weg van disney, echt een aanrader

Beoordeling gegeven door brigitte.