Beoordelingen Kijk & Luistermuseum

erg leuk!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 20-07-2017

Datum beoordeling: 15 februari 2018

Reisgezelschap: gezin

superleuk voor jong en oud! In de rondleiding worden oude muziekinstrumenten getoond en gehoord, met uitleg erbij. Verder is er nog een museum met oude voorwerpen, echt heel leuk ook voor kinderen!

Beoordeling gegeven door Wim 't Hart.

erg leuk!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21-10-2016

Datum beoordeling: 21 oktober 2016

Reisgezelschap: gezin

erg leuk klein museum. Mooi om de ouderwetse items in opstellingen te zien. Enige nadeel is dat je de muziekinstrumenten niet gewoon mag bekijken maar enkel kan zien wanneer ze in werking worden gesteld tijdens een soort voorstelling. Voor kinderen is dat een te lange zit en ook voor sommige volwassenen niet altijd gewenst. Het zou leuker zijn om ze gewoon in de rondgang op te nemen om te kunnen bekijken. De vrijwilligers maken het nog veel leuker, al hun kennis wordt op zeer leuke wijze gedeeld.

Beoordeling gegeven door D. van Buuren.

Ik vind het ineen woord geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: in juni

Datum beoordeling: 2 mei 2015

Reisgezelschap: met een groep

Ik vind de orgels prachtig en de muziek erg mooi zelden zoiets moois gezien!

Beoordeling gegeven door willy le kluse.

Prachtig museum
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27 december 2014

Datum beoordeling: 28 december 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Ben je ooit in de buurt van Bennekom en hou je van nostalgie dan moet je zeker dit museum gaan bekijken. Niet alleen muziek en prachtige muziekinstrumenten maar ook een klasje uit 1920. Nostalgische gebruiksvoorwerpen, kleding, kruidenierswinkeltje. En een rondleiding door mensen met een passie voor dit museum. :)

Beoordeling gegeven door Y Rademaker.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: februari 2008

Datum beoordeling: 21 april 2008

Leuk gezellig museum, met persoonlijke aandacht! Aantrekkelijk voor kinderen, doordat ze ook betrokken worden in de rondleiding. Een aanrader!

Beoordeling gegeven door Anne.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 7 september 2007

Er wordt veel uitleg gegeven over de verschillende 'muziekinstrumenten' en ze laten ze ook allemaal horen. Het museum doet echt zijn naam eer aan want het is echt alleen kijken en luisteren, dus dat is een minpuntje, je kan zelf weinig doen. Maar toch is het museum een bezoekje waard!

Beoordeling gegeven door Corine.