Beoordelingen Sauna & Beautyresort Thermen Prinsejagt

Mijn twijfels
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 4-8-2014

Datum beoordeling: 6 augustus 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Review: Eergisteren vanaf 13:00u geweest. De eerste indruk bij binnenkomst van het personeel = kortaf. Bij het stellen van vragen het idee dat ze nog niet zo lang in dienst was. Idem bij het bestellen van eten en drinken. Soep (met neppe 'vlees'ballen) werd gebracht en glaasje water (waar uiteindelijk wel lekker een citroentje in zat) was vergeten. Verder was de grot kapot en dat was nergens vermeld bij binnenkomst (zeker als je die heerlijk vind en speciaal daarvoor zou komen, zou je je nog kunnen bedenken om bijv. naar een andere sauna in de buurt te gaan). Op een mooie dag weinig zonplaatsen op de ligweide en daarnaast grenst de ligweide aan het Ottenbad (zwembad), waar ze vanaf de trap van de glijbaan zo de ligweide in kunnen kijken (en dat werd ook ECHT gedaan!). Verder was het naar mijn idee ook een stuk viezer dan bijv. in de winter (al eens eerder hier geweest omdat het dichtbij is). Er was een zomerkorting 3x entree niet persoonsgebonden €35. Deze wel aangeschaft omdat 't dichtbij is. Wat kunnen ze eraan doen: Pleiten voor klantvriendelijk personeel. Bestellingen direct noteren op kladblok met pen. Namen niet hard laten roepen, maar noteren waar mensen zitten anders kan iemand gewoon op je naam wat bestellen. Bij de ingang laten weten dat er dingen kapot zijn of zaken anders zijn dan normaal om verassingen te voorkomen. Probleem van de druk van de douches z.s.m. oplossen. Speciale rookgebied maken ver van de schuifdeuren af, zodat het niet binnen waait. Beschutting verhogen tussen zwembad en ligweide.

Beoordeling gegeven door Charity.

slechte service
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 19-11-2012

Datum beoordeling: 19 november 2012

Reisgezelschap: met partner

zondagavond gebeld of het mogelijk was om met de optimelaktie ook 3 uren de sauna te bezoeken. was geen probleem. op maandag bij het inchecken hierover nog nagevraagd. was geen probleem. na 3 uur sauna werd er bij het afrekenen toch de volle dagprijs gerekend. hierover gereclameerd maar ving bot. sauna prinsejagt, zo ga je niet met klanten om

Beoordeling gegeven door ben.

Mooi maar tegenvallend
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 10-06-2012

Datum beoordeling: 18 juni 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Vorige week ben ik met 5 vriendinnen naar Prinsenjagt geweest. Pluspunten: - Het was rustig - Het eten was erg lekker - Massage/behandelingen waren erg goed, goede schoonheidspeciliste en masseur. - Whirlpools waren fijn - Kruidenbad is super net als het koud water bad - Buitensauna's zijn netjes Minpunten: - Totaal geen enthousiast/vriendelijk personeel - Kregen geen warm welkom / niet eens een goedemorgen toen we binnen stapte zelfs geen uitleg over de sauna of wat ons arrangement precies inhoud. - Hygiene is niet al te best, de vloer van het zwembad is licht groen aangeslagen en enorm glad dus je moest je enorm goed vasthouden. - Tijdens de massage lig je met je hoofd in een gat als je dus naar de vloer keek zag je de onderkant van de massagestoel deze zat echt enorm onder de stof en viezigheid. - Stoomgrot is zo'n vies aanzicht dat men in de sauna met elkaar sprak dat ze daar niet durfde te zitten. - Turks stoombad was buiten werking. - Zonnebanken waren niet schoon en maakte een enorm raar geluid - Bij melding maken dat de zonnebank een raar geluid maakte werd ons meerdere malen gezegt dat dit onmogelijk was en dat ze net nieuw waren. 1 van ons werkt bij thermen tilburg en weet heel goed als er een zonnebank nieuw is of niet, deze waren voor prinsenjagt wellicht nieuw maar de lampen waren oud en de zonnebank zelf ook. Oud/nieuw of wat dan ook onze opmerking werd niet serieus genomen want het was toch niet waar. - Toen wij aan het einde van de dag bij de receptie gingen betalen en vriendelijk vertelde dat we een fijne dag hadden gehad maar dat we van een aantal dingen geschrokken waren / niet tevreden werd onze klacht écht uitgelachen. Dat het niet waar kon zijn, en dat er altijd goed wordt schoongemaakt. En prinsenjagt heel erg klantvriendelijk is. Wij hebben hier heel weinig van mee gekregen. Gelukkig hebben wij zelf een leuke dag gehad onder elkaar en was het eten/drinken dik prima. Qua hygiene en klantvriendelijkheid zullen wij nooit meer terug komen!!

Beoordeling gegeven door Marlou Verhoeven.

belabberd
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 02-01-2012

Datum beoordeling: 23 januari 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Personeel roddelt over bezoekers waar bezoekers bij zijn. Kreeg verkeerde salade. Badjassen zijn erg versleten die je kunt huren. Samen een kleine salade besteld kregen een grote dit stond ook op de rekening. Ik ben al meerdere malen bij prinsenjagt geweest ben er nu helemaal klaar mee er is altijd wel iets op of aan te merken en ik kom voor een dagje te ontspannen. Geen aanrader.

Beoordeling gegeven door angel.

Vervallen
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 26 dec. 2010

Datum beoordeling: 16 november 2011

Reisgezelschap: met partner

Wij zijn vorig jaar 2de kerstdag geweest. Wat een vervallen oude sauna... verf afgebladerd, de sneeuw lag nog buiten op de stoelen, dus gasten konden niet zitten, om hun sigaretje in de tuin op te roken. Ook de bediening was middelmatig. Jammer, wij komen hier niet meer terug. Dit jaar 2de kerstdag gaan wij een andere sauna uitproberen, hopelijk is deze beter!

Beoordeling gegeven door d v duinen.

Ontspannend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 5-11-2011

Datum beoordeling: 5 november 2011

Reisgezelschap: met partner

Prima sauna, ziet er binnen mooi uit. Behoorlijk aantal verschillende saunas en fijne tuin. Mooiste is de stoomboot van twee verdiepingen. Bediening was vriendelijk en professioneel. Ik had een hotstone massage, die werd erg goed gegeven. Eten was erg lekker. Ik zou graag een keer terugkomen.

Beoordeling gegeven door Sjoerd.

Slechte service!
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 30-10-2010

Datum beoordeling: 31 oktober 2010

Ik ben deze week naar Thermen Prinsejagt geweest en verwachtte een heerlijk ontspannen dagje uit. Ik heb een gezellige dag gehad, maar niet dankzij dit sauna en beautyresort. De service is werkelijk om te huilen. Eerst hadden we een hydrojet massage. De helft van de knopjes (om het apparaat in te stellen naar eigen wensen) deed het niet. Netjes aangegeven bij de balie, maar volgens de medewerkster was dit niet nodig. De meeste mensen gebruikten de knopjes namelijk niet. Zo werden we weer weggestuurd. Vreemd. Daarna vroeg ik een glaasje KRAANwater om mijn medicijnen in te nemen. Ik kreeg kraanwater, maar dit verscheen wel op mijn rekening onder de noemer bronwater. Voor de tweede maal vreemd. We hadden eerst de hydrojet massage (om 13 uur) en daarna een volgende massage om 15 uur. In de tussentijd wilde we wat eten. Gelijk na de eerste behandeling besteld, maar om 14.50 hadden we nog geen eten. Niet erg fijn, want de volgende behandeling zou al snel zijn. Aan de balie gaven we dit aan, maar er kon niets aan gedaan worden. We konden ons WARME! eten even laten staan en naar de behandeling gaan of snel opeten. We kozen voor het laatste. Alles wat warm was, aten we snel op, de rest hebben we na de behandeling op moeten eten. Niet erg prettig. Het avondeten verliep al niet veel beter. Het lukte het personeel niet om ons alle vier tegelijk ons eten te serveren. De eerste twee hadden het eten letterlijk al op voor de andere twee het eten kregen geserveerd. Hiervoor werd ons wel een gratis drankje aangeboden. Fris, koffie of thee. Dat was dan wel weer netjes. Wel jammer dat ik niet het drankje kreeg dat ik besteld had, maar dit werd later weer hersteld. Ik denk dat de vele fouten en het humeur van sommige personeelsleden te maken had met de drukte die dag. Het was behoorlijk vol en er ging van alles mis. Je merkte goed dat veel personeelsleden hier niet tegen bestand zijn. Anderen bleven weer wel erg vriendelijk. De sauna zelf is prima in orde. Genoeg keuze. Er waren helaas twee sauna's defect, maar we hebben ons toch prima kunnen vermaken. Aan de douches kan nog wel wat verbeterd worden. Er komt een heel klein straaltje uit, waardoor het erg lang duurt voor de shampoo uit je haar is gewassen.

Beoordeling gegeven door Anna.