Beoordelingen Thermen Goirle

Treurig
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 28 november

Datum beoordeling: 28 november 2018

Reisgezelschap: alleenreizend

Vies rood bankje in kleedruimte,sauna's te droog,handvaten saunadeuren ronduit heet,whirlpool binnen overdosis chloor,werkzaamheden tijdens openingsuren,boedahsauna /infrarood kabine luidruchtig door technische ruimte, Infrarood kabine diverse lampen kapot,gladde vloer door te weinig met "trekker" droig maken.Onervaren opgiet dame met vreselijke muziek die opgieting moest staken doordat ze zelf duizelig werd...treurig

Beoordeling gegeven door Van Beek.

Mooie verzorgde Welness
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 29 sept. 2016

Datum beoordeling: 30 september 2016

Reisgezelschap: met partner

De sauna is schoon en goed onderhouden. Het is verrassend betreft de keuze in mogelijkheden qua Welness. Mooie tuin met bubbelbaden en afkoel mogelijkheden. Het restaurant laat wat gezelligheid en warmte te wensen over. Geen gezellige zit hoeken. De bediening went zich af en zoekt geen contact met de gast. Jammer, ook al het druk moet de bediening de gast een seintje geven dat hij of zij is opgemerkt. Dat is nu niet zo. De menu kaart kan met de seizoenen meelopen. Nu wat saai en langdurig hetzelfde. Dus vandaar mijn 7+ voor het geheel.

Beoordeling gegeven door Marcel.

Groor en mooi
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 16-10-2012

Datum beoordeling: 17 oktober 2012

Reisgezelschap: met partner

het ziet er groot en mooi uit. Veel sauna's, bubbelbaden, zwembaden enz. Genoeg keuze. Bediening in het restaurant verliep echter chaotisch, waardoor het lang duurde voordat je je bestelling kon doorgeven. We hebben 5 kwartier over een eenvoudige lunche gedaan. De lunch zelf hadden we met 20 minuten op...

Beoordeling gegeven door Douwe.

Geweldig en heel royaal opgezet.
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16-11-2011

Datum beoordeling: 29 december 2011

Reisgezelschap: met partner

Nu het bijna af is kun je ervaren dat de verbouwing zeer de moeite waard was. Het is prachtig en schoon, veel sauna cabines, ruime keus dus. Het personeel is altijd heel attent en de keuken is met de nieuwe kok weer heel goed. de wissel baden zijn fantastisch, plus het nieuwe zwembad. Royale tuin nu....een paradijs....geweldig!

Beoordeling gegeven door Margo.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: afgelopen maad 2 x

Datum beoordeling: 13 juli 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Ben tijdens verbouwing 2 maal in sauna geweest eerste keer was even wennen maar de gastvrijheid en sfeer was geweldig , het gaat er werkelijk veel belovend uitzien en kijk er dan ook naar uit hoe het er na de verbouwing uit gaat zien ik zal er zeker als regelmatige bezoeker te gast zijn. wil graag op de hoogte gehouden worden over aktiviteiten.

Beoordeling gegeven door Ad de Beer.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 02-04-10

Datum beoordeling: 9 mei 2010

leuke sauna, grote tuin en dakteras met veel ligbedden wat heel fijn was met t mooi weer. saunacabines waren supper alleen jammer dat de infraroodcabine zo klein was, ze zijn bezig met een verbouwing waardoor dat probleem ook opgelost is. Het ziet er erg veelbelovend uit en een turks hammam lijkt me ook geweldig,zeker de moeite waard om nog een keer terug te gaan vooral als de verbouwing klaar is.

Beoordeling gegeven door paul .

1 11111

Bezoekdatum: 29 december 2009

Datum beoordeling: 29 december 2009

De thermen in Goirle was op 29 december overvol. Ze hebben teveel mensen binnengelaten en als gevolg daarvan kon je bijna over de koppen lopen. De bediening in het restaurant was chaotisch; we hebben de eerste keer 45 minuten op onze thee en koffie moeten wachten. Ze zijn continu aan het zoeken wie wat besteld heeft, ze werken blijkbaar niet met tafelnummers. Ook zijn we de eerste keer overgeslagen waardoor we nog een keer moesten bestellen. Doordat het toen zo ongelooflijk druk was hebben we niets te eten besteld en hebben we gewacht tot 3 uur. Toen we eindelijk wat konden bestellen werd ons verteld dat de keuken dicht was, ze konden de drukte niet aan! Hierna zijn we naar huis gegaan. Van andere mensen hoorden we dat iemand 2 uur heeft zitten wachten op zijn eten; toen was de keuken nog open.. Er zijn deze dag meerdere mensen kwaad naar huis gegaan. Wij hebben de helft van de rekening betaald en het komende jaar wil ik deze sauna niet meer zien. Ik vind het schandalig naar de klanten toe!

Beoordeling gegeven door Anke Coolegem.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: half 2008

Datum beoordeling: 11 oktober 2009

het personeel is erg vriendelijk je word netjes ontvangen, alles is zuiver en het eten is ook goed. mooie plekjes om te kletsen en te rusten, boekjes en internet enz. aanwezig ook de massag's zijn netjes en fijn geregeld.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 22 januari 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door nicole verwimp.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 16 oktober 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..