Beoordelingen Kartcentrum Lelystad

gave baan, en gezellig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 16 mei 2019

Datum beoordeling: 6 juni 2019

Reisgezelschap: alleenreizend

Mooie uitdagende baan, goed verzorgde karts, goed eten en drinken! En vooral goed personeel!!!

Beoordeling gegeven door N.N..

Geweldig!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 15-05-2019

Datum beoordeling: 4 juni 2019

Reisgezelschap: met een groep

Super snelle karts en het ziet er allemaal verzorgd uit. Vriendelijk personeel en leuk om met een groep een dagje uit te hebben. Zeer vermakelijk! De nieuwste en snelste karts van Nederland!

Beoordeling gegeven door Anne.

Altijd welkom
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2017-2018-2019

Datum beoordeling: 28 mei 2019

Reisgezelschap: met vrienden

Leuke sfeer, goede karts en een gezellig team. Leuke wedstrijden voor de kinderen en een goede kartschool.

Beoordeling gegeven door Stephan.

Echt karten doe je buiten!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 3-4-2019

Datum beoordeling: 24 mei 2019

Reisgezelschap: gezin

Leuke en gezellige kartbaan waar je zowel met familie, vrienden als personeel een leuk dagje uit kan beleven. Al meerdere malen dit Kartcentrum bezocht, en of de zon nou schijnt of dat het regent het blijft een feestje. Ook voor het kinderfeestje van onze zoon zijn wij met een groep gaan karten, alle kinderen waren daarna enthousiast en hebben genoten.

Beoordeling gegeven door Familie de Leeuw.

Leuke baan maar....
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 16 september 2018

Datum beoordeling: 20 september 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Afgelopen zondag voor de tweede keer met mijn zoons geweest.. Na twee rondjes rijden zette de jongste zijn kart aan de kant. Hij werd drie keer door"stoere Max Verstappens" in de bocht van de baan geramd. Dit heb ik gemeld aan de start er. Natuurlijk kan hij het later nog een keer proberen. Als je enigzins een hart voor kinderen hebt, weet je dat hij voorlopig geen zin in karten heeft! Dit is niet de eerste keer. Ook tijdens de zomervakantie werd mijn andere zoon de banden in geduwd. Ook hier dikke tranen omdat er onvoldoende gelet wordt op het rijgedrag. Hij is eerdaags jarig en jullie zullen ook kunnen bedenken dat een feestje op het circuit er niet gaat komen!

Beoordeling gegeven door J. ten Holte.

Het was echt geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22 oktober

Datum beoordeling: 14 november 2016

Reisgezelschap: met een groep

De baan is echt een technische kartbaan , de sfeer is super De menukaart eenvoudig maar verzorgd De kart zijn van CRG dus het merk van Max Verstappen met 390 cc motoren daarnaast kan je ook een Rotax huurkart huren ..... Dit is echt de moeite waard maar wel reserveren want het is SUPER druk

Beoordeling gegeven door Dobla .

slecht
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 6-8-2015

Datum beoordeling: 6 augustus 2015

Reisgezelschap: gezin

Met mijn 2 zoons baan gehuurt,moesten 20 minuten wachten (prima,geen probleem)na 20 minuten nog eens vragen,nog eens 30 minuten wachten (oke)na 30 minuten wachten weer vragen nog eens 30 minuten wachten (ben er dan klaar mee) Klacht is dat personeel ons niet goed inlicht en niets ter compensatie aanbood voor het lange wachten een drankje had het humeur misschien wat op kunnen krikken

Beoordeling gegeven door H.L.Jansen.