Beoordelingen Goya Sushi & Grill

Slecht
1 11111

Bezoekdatum: 20 januari 20 21

Datum beoordeling: 31 januari 2021

Reisgezelschap: met vrienden

Aso benadering, daar schrok ik van, de sushi waren kleine stukjes, het Japans was matig, niet smakelijk! En beleefd!

Beoordeling gegeven door Yvonne Van Breugel.

jammer
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 10-10-2015

Datum beoordeling: 14 oktober 2015

Reisgezelschap: gezin

we gaan al een paar jaar naar deze wok toe, deze keer viel het helaas erg tegen, niet zo zeer kwa eten ( waar het buffet ook wel wat beter kon ) maar meer de service. aantal weken terug al een tafel op een bepaalde plek gereserveerd maar er werd een andere tafel gegeven, nog geen eens een heel erg probleem maar de manier hoe hierover tegen ons gedaan werd was beschamend! een jongeman ( zoon van de eigenaar? ) was zeer onbeleefd en vertelde dat als het ons niet beviel we maar naar huis moesten gaan. personeel zeer jong en erg onervaren en straalt niks uit. wat ook gek is dat het drinken van het personeel bij het buffet stond opgestapeld! niet netjes! als we volgende keer gaan wokken gaan we toch eens ergens anders kijken, erg jammer dit, hoop dat ze weer teruggaan naar de service van in het begin en geen vreetschuur worden waar de klant geen koning is!

Beoordeling gegeven door AR.

top
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 27/4/2014

Datum beoordeling: 3 mei 2014

Reisgezelschap: met partner

Lekker gegeten met bier en wijn voor €25,50 pp wat echt bijzonder is met allemaal A merken. Topservice!

Beoordeling gegeven door François .

Ongelooflijk innovatief en veranderd
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 11-08-2012

Datum beoordeling: 19 augustus 2012

Reisgezelschap: met partner

Goed restaurant en lekker eten, zo kan ik het het beste beschrijven. De eerste dat ik hier was komen eten was een een paar jaar geleden en toen ben ik oorspronkelijk een tijdje niet meer geweest omdat het nogal druk was in t weekend. Maar vorige week was het wederom op de zaterdag heel druk maar kon je gewoon rustig eten en niet meer lang wachten bij de wok en bakplaat omdat het eten naar je tafel wordt gebracht! Dit is echt een fantastisch concept dat het wachten in de rij voor de wok en japanse bakplaat totaal elimineert en echt een goed restaurant gevoel geeft. Het eten zelf was op zich even goed als voorheen

Beoordeling gegeven door Geert.

Zo lekker gegeten!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 13 februari 2011

Datum beoordeling: 14 februari 2011

Op aanraden van manlief hier gegeten. Het was boven verwachting en mijn verwachtingen waren best hoog aangezien ik ook via colleges lovende verhalen over Gooische wok hoorde. Dat beloofde wel wat. Het restaurant is lekker warm en gezellig. Heel leuk om er bij te kunnen zien hoe de koks de gerechten klaar maken. Het ziet er bovendien allemaal erg hygiënisch uit en mede dankzij de versheid is het zóóó lekker! Nog nooit zulke lekkere gamba's en lamsrack gegeten! De geslaagde avond is verder nog afgesloten met een heerlijke Irish coffee. Binnen het Gooi zal ik nu alleen maar naar Gooische wok gaan.

Beoordeling gegeven door Carolien.

Goedlopend restaurant
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 9 februari 2011

Een goedlopend restaurant in Huizen. Met overheerlijk eten, oprechte gastvrijheid en een geweldige service weet het restaurant veel bezoekers aan te trekken. Het restaurant hanteert prijzen inclusief drankjes, toch komen de proffesionele serveersters vaak langs om bestellingen op te nemen. De drankjes worden ook snel gebracht. Dit gebeurt niet eens in ander restaurant waar de drinkjes niet in het menu zijn inbegrepen. Aangezien ik alleen maar goede ervaringen heb en ook op feestdagen heb gegeten bij de Gooische wok en het prima bevallen is, betwijfel ik serieus de authenticiteit van de vorige twee berichten. De andere restaurants in Huizen lopen namelijk niet zo goed, omdat ze niet goed kunnen concurreren met een toprestaurant als Gooische wok. Als de onderstaande berichten waar zouden zijn, zou het restaurant niet zo goed lopen. Maar het restaurant loopt als een trein.

Beoordeling gegeven door Chris.

WAT EEN DRAMA!!!!!!!!
1 11111

Bezoekdatum: 25 december 2010

Datum beoordeling: 28 december 2010

We hadden gereserveerd voor de 1e kerstdag voor 5 personen. Toen we binnen kwamen was het één grote puinhoop. De gasten die in de 1e groep zaten tot 19:00 uur stonden 10voor half 8 nog af te rekenen. Alles krioelde door elkaar.Onze tafel was al bezet en we kregen een andere. Daar moesten we later ook weer weg. Na een half uur wachten zelf maar wat te drinken besteld. Niemand kwam. Het bleek later dat je ook nog een half uur op je bestelde eten kon wachten. We zijn boos weggegaan. Schaam U Gooische Wok. Een teleurgestelde familie.

Beoordeling gegeven door van Huisstede.

Kerstdinner in de soep!
1 11111

Bezoekdatum: 25 december 2010 2e gang

Datum beoordeling: 26 december 2010

Wetende dat het eten er echt heel lekker kan zijn, hadden we voor 1e Kerstdag een tafel gereserveerd voor de hele familie. Opa&Oma (diep in de tachtig) broers en zussen, kinderen en kleinkinderen (jongste 3 mnd). De meeste kwamen uit Rotterdam maar ook enkele uit Hellevoetsluis zouden aanschuiven! We waren er om 19:15 zoals afgesproken, maar aan onze tafel waren al andere gasten gezet, zodat deze eerst verplaatst moesten worden. Daarna hebben we onze eigen tafel gedekt, wegens gebrek aan personeel. Het was een chaos en zo overvol bij de gerechten dat deze niet te bereiken waren! Om deze vervolgens te laten wokken was helemaal onmogelijk! Uitgehongerd als enkele jongeren waren, hadden we om 20:15 nog steeds niets te drinken noch te eten gehad, waarop ons geduld op was. Wat ik nog nooit eerder heb gedaan, deden we nu! Kwaad hebben we het restaurant verlaten en elders in Huizen gegeten. Kortom, schande familie Hu van de GOOISCHE WOK! Ons zult u er nooit meer zien!

Beoordeling gegeven door P.legerstee.