Beoordelingen Blazenka: teken- en schilderworkshops voor particulieren en bedrijven

Leuk en gezellig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: november 2014

Datum beoordeling: 8 december 2014

Reisgezelschap: gezin

Blazenka geeft een hele leuke workshop, waarin je een aantal van de basistechnieken leert en er tegelijkertijd ook voldoende ruimte is om het gezellig te hebben.

Beoordeling gegeven door Maaike.

Leuke en creatieve workshop
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23-10-2014

Datum beoordeling: 5 november 2014

Reisgezelschap: met partner

Een persoonlijke en gezellige middag gehad. Blazenka gaf een duidelijke uitleg en zorgde ervoor dat we meteen aan de slag gingen en zelf aan het schilderen gingen. Uiteindeliijk hielden we er meerdere reliëf schilderijen aan over die we allemaal met een andere techniek gemaakt hadden. Erg leuk!

Beoordeling gegeven door Vincent.

inspirerende en gezellige zussenmiddag!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23/8/2014

Datum beoordeling: 27 augustus 2014

Reisgezelschap: met een groep

In een ontspannen en gezellige sfeer kregen wij een zeer heldere uitleg van Blazenka over de verschillende materialen en technieken die je bij het schilderen en tekenen kunt gebruiken. We konden dit d.m.v. verschillende opdrachtjes direct in praktijk brengen. Vooral de diepere betekenis achter de opdrachtjes, die aan het einde van de workshop duidelijk werd, vonden wij erg inspirerend. Het was leuk om te doen, in een gezellige en ontspannen sfeer. Top middag!

Beoordeling gegeven door Kim.

Kleurrijke creatieve workshop
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14 april 2014

Datum beoordeling: 21 april 2014

Reisgezelschap: met partner

Ontzettend duidelijke, inspirerende, kleurrijke, creatieve en leuke introductie over schilderen gekregen! Blazenka begon met uitleg over soorten papier, doek, penselen en verf; en beschreef daarna de stappen voor het opzetten en uitwerken van een schilderij. Het kleuren mengen was echt geweldig en daarna volgde onze eerste poging tot het schilderen van een landschap. Blazenka weet echt heel veel en kan het fijn uitleggen: ze geeft goede instructies, maar zorgt er ook voor dat je eigen creativiteit lekker naar boven komt borrelen. De workshop is tot in de puntjes verzorgd; en de koffie, thee en hapjes waren heerlijk! Wij kijken al uit naar een volgende workshop...

Beoordeling gegeven door Ine Martens.

Inspirerende en gezellige middag
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25-01-2014

Datum beoordeling: 1 februari 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Met twee vriendinnen een workshop "schilderen met reliëf" gevolgd. Zeker een aanrader. Alles heel goed verzorgd, en alledrie zijn we met een mooi resultaat naar huis gegaan!

Beoordeling gegeven door Anneke.

fantastische workshop
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 7 juli 2013

Datum beoordeling: 6 januari 2014

Reisgezelschap: met een groep

Met 30 deelnemers (familie en vrienden) een Andy Warhol workshop gedaan ter gelegenheid van een 40 jarig bruiloftsfeest.

Beoordeling gegeven door martin van schaik.

Leuk en inspirerend teamuitje!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18-10-2013

Datum beoordeling: 31 december 2013

Reisgezelschap: zakelijk

Erg leuk en inspirerende middag gehad met collega's. Blazenka had een prachtige locatie voor ons geregeld in het centrum van Haarlem en alles werd zeer goed verzorgd. Als je eens wat anders wilt als teamuitje dan is dit zeker de moeite waard, bovendien krijg je de tekeningen als aandenken mee. De mooiste hebben we ingelijst en opgehangen op kantoor als aandenken aan deze gezellige middag!

Beoordeling gegeven door Iris.

Gezellig en verrassend!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28-9-2012

Datum beoordeling: 9 oktober 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Goed verzorgd, gezellig en een knusse huiselijke sfeer. We hebben het erg leuk gehad bij deze dame en een leuke inleiding gekregen in schilderen en tekenen.

Beoordeling gegeven door Mariska Blijdorp.