1

Blazenka


-advertentiepositie-Blazenka: teken- en schilderworkshops - GESLOTEN

Deze workshops worden niet meer gegeven.

Ben je het zat om tegen die kale muur aan te staren? Een kunstzinnige workshop is de oplossing! Maak zelf een vrolijk kunstwerk voor aan de wand. Geniet samen van een goedverzorgde workshop en begeleidde workshop. Of je nou een creabea bent of niet, er is altijd een op maat gemaakte workshop, aangepast aan het gezelschap of een thema: vrijgezellen, zwangerschap, liefde, zussen, enzovoort! Ook een dag met je collega's kan geregeld worden: creatieve teambuilding!

Workshops en meer!

Kunst, gedichten, verhalen en creatieve workshops worden door Blazenka laagdrempelig gemaakt. Jij kiest en Blazenka zorgt voor een gezellige dag samenzijn. Ondertussen leer je ook nog over kleuren, vormen en bewegingen. Krijg je al zin om kennis te maken met schilder- of tekenmaterialen en technieken? Probeer acrylverf, houtskool of pastelkrijt!

Originele teambuilding

Wel even spannend, maar een bijzondere ervaring: samen met je collega's een kunstwerk maken. Blazenka heeft allerlei creatieve opdrachten voor bedrijven. Naderhand geeft ze advies over samenwerking en hoe die eventueel verbeterd kan worden. Een leuke manier van teambuilding en ook nog eens effectief.

Blazenka in Landelijk leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek blazenka.nl

Blazenka
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.