Beoordelingen Landgoed Hoenderdaell

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: zomer 2018

Datum beoordeling: 1 december 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een heerlijk gemoedelijk park. Niet duur en vrij parkeren. Super leuk, nu ook met speeltuin.

Beoordeling gegeven door marja bruin.

GEWELDIG
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16 Oktober 2018

Datum beoordeling: 15 november 2018

Reisgezelschap: gezin

Je hebt contact met de dieren in een natuurlijke omgeving! Echt zo leuk!

Beoordeling gegeven door Chris.

PRACHTIG!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 7 augustus

Datum beoordeling: 10 augustus 2016

Reisgezelschap: met partner

Het is een "dierentuin" alleen heb je het idee dat je gewoon rondwandelt in een prachtig bos. Heel erg mooi. Onderweg zie je dus kooien met de dieren er in. De kooien zijn behoorlijk groot en dat geeft mij wel het idee dat de dieren het echt goed hebben. Ook zijn ze best wel levendig en leuk om naar te kijken. Je komt wel eens in dierentuinen en vraag je je af of die dieren zich niet vervelen. Ook is het leeuwen voeren echt een spektakel. Zeker een aanrader! Heel leuk voor jong en oud en zeker een aanrader. En de entree prijs van 10 euro is natuurlijk echt niks! Lekker lunchen of een kopje koffie of thee kan je vooraf doen bij het restaurantje of gewoon in het park zelf.

Beoordeling gegeven door Samantha.

Geweldig!!!!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Elke week, laatste was 12 augu

Datum beoordeling: 15 augustus 2015

Reisgezelschap: met partner

Ik kan bijna niet omschrijven wat een geweldig landgoed dit is, wij komen er bijna 1 x per week en soms 2 x. Mijn grootste favoriet zijn de maki's, daar kan ik de hele dag wel blijven hangen. Elke keer zie of hoor je weer wat nieuws, over de jonge dieren of bij de vogelshow of stichting Leeuw, Maki's, maakt niet uit waar je loopt. Ook het park word steeds mooier en er word nog steeds meer ontwikkeld. Ik raad dan ook iedereen aan om er eens een bezoek te brengen, dan weet ik zeker dat ze verslaafd worden net als wij :)

Beoordeling gegeven door Ans Leeuw.

super
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 20-juli-2015

Datum beoordeling: 21 juli 2015

Reisgezelschap: gezin

Prachtig wandel natuurgebied,veel ruimte en groen voor de dieren die daar te zien en te bewonderen zijn,de opvang voor de dieren is zoals wij het graag zien diervriendelijk,kortom voor jong en oud een prachtige dag besteding!

Beoordeling gegeven door Hanneke Jongejan.

In een woord een genot voor de hele familie
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 5 mei 2015

Datum beoordeling: 27 mei 2015

Reisgezelschap: met een groep

Heerlijk ontspannen lopen langs de dieren. Opzet zo handig dat je de kinderen lekker hun gang kan laten gaan. Daarnaast ook voldoende uitleg over de beesten. Personeel ook erg gezellig en behulpzaam.

Beoordeling gegeven door Mw C Blankevoort.

erg leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2014

Datum beoordeling: 14 mei 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuke dieren en nu nog meer want ze waren toen een verblijf het bouwen voor beren? Best groot en leuke vogelshow. Alleen de weg terug naar de uitgang is erom heen erg lang. De volgende keer ga ik de weg terug door het park.

Beoordeling gegeven door catharina.

Familie-uitje!!!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16-08-2013

Datum beoordeling: 16 augustus 2013

Reisgezelschap: gezin

Een leuk park voor jong en oud. Vergeet de fotocamera niet!

Beoordeling gegeven door Hendriks.

geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16 augustus. 2013

Datum beoordeling: 16 augustus 2013

Reisgezelschap: met opa en oma

Eindelijk eens geen pretpark niveau. Kinderen zien nu,dat natuur leuk is.

Beoordeling gegeven door Corrie van Driel .

mooi park
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 10 -06 2013

Datum beoordeling: 11 juni 2013

Reisgezelschap: alleenreizend

hallo,vond het een mooie dierpark met heel veel aan variatie aan dieren ,maar een viertal damens in een rolstoel kwam ik tegen ,en zijden we gaan niet verder ze vonden het pad niet goed kregen in de rug of pijn in het gestel zijn ook terug gegaan JAMMER,deze bejaarde dames hadden een leuk uitje verwacht maar helaas,hoop in de toekomst dat het looppad een bitumelaag krijgt dat loopt en rolt beter voor rolstoel gebruikers met vriendelijke groet johan schmidt

Beoordeling gegeven door johan schmidt.

Leuk
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 3-5-2013

Datum beoordeling: 14 mei 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuk park waar je door een jong bos wandelt en langs verschillende dierenverblijven komt. Eiland van de ringstaartmaki's is erg leuk, 2x per dag worden deze gevoederd en mag het publiek meehelpen. Bij de roofvogelshow zou meer teks en uitleg over de vogels mogen. Bordjes bij de kraanvogelverblijven kloppen niet. Fijn dat je bij stichting leeuw ruime en schone toiletten hebt, koffie, thee, ijs. Met mooi weer misschien een ijskarretje buiten plaatsen bij de speeltuin?

Beoordeling gegeven door Fam van Heerwaarden.

apart en prachtig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24 april 2013

Datum beoordeling: 26 april 2013

Reisgezelschap: met partner

Leuke aparte dieren, de apen lopen los op het apeneiland. Groots opgezet in een bos. Alleen ik zou niet de route lopen dat je via de uitgang aan de buitenkant loopt. Daar waar de otters,stokstaartjes zijn. Ik had liever dezelfde route weer teruggelopen langs alle dieren. Stichting leeuw was ook indrukwekkend. Een minpunt is dat de roofvogels de hele tijd in de zon staan aan een ketting voor de volgende show, dat vond ik niet passen in dit park.

Beoordeling gegeven door Irma.

Geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1 september 2012

Datum beoordeling: 2 september 2012

Reisgezelschap: met een groep

Een leuke familiedag gehad op het Landgoed Hoenderdaell. We begonnen de dag in het koffiehuis met koffie en gebak. Dit was goed verzorgt. Daarna rondleiding met Gids. De Gids wist veel te vertellen en met veel humor. Veel dieren, en mooi opgezet. In 1 woord geweldig

Beoordeling gegeven door Fam Harlaar.

Bijzonder
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 20 juni 2012

Datum beoordeling: 20 juni 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Interessante dieren, vooral de ringstaart maki's zo dichtbij was erg leuk. Het onderhoud (veel, heel veel brandnetels, overal) en de ambiance kan wel wat aandacht gebruiken. Maar zeer zeker de moeite waard!

Beoordeling gegeven door Wianne.