Beoordelingen Arkmuseum

Veel te veel geld voor weinig
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 13 april 2024

Datum beoordeling: 13 april 2024

Reisgezelschap: met partner

We hebben goede herinneringen aan een Ark van Noach van jaren geleden, maar niet aan deze Ark. We begrijpen dat er flinke kosten zijn, maar we betaalden drie keer € 16,50 en stonden in een kwartier weer buiten. Het voldeed ook inhoudelijk totaal niet aan onze verwachtingen, en is geen schim van wat de Ark voorheen was. Waar zijn alle dieren? Wat een enorme tegenvaller.

Beoordeling gegeven door Hans.

Leuk
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 24-03-2024

Datum beoordeling: 24 maart 2024

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Het was leuk. Wij hadden wel verwacht dat de binnenkant wat echter nagebouwd zou zijn en dat er meer dieren zouden zijn. Bij binnenkomst hing er een pluche aap, er stonden 3 giraffen in een hok wat wij bijzonder vonden, ons is altijd geleerd dat er 2 stuks ( paartje) aan boord van de Ark zaten. Er was een vijver met vissen, klopt volgens ons ook niet, zwemmende dieren? zijn niet in de Ark gegaan. De bijbelverhalen die ze wel vertelden waren leuk maar liepen door elkaar. Voor een uurtje vermaak was het leuk.

Beoordeling gegeven door Saar.

Aanrader! Bijzonder uitje!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20-05-2023

Datum beoordeling: 26 mei 2023

Reisgezelschap: gezin

Wij vinden het een echte aanrader om naar toe te gaan! Bijzonder om een keer gezien en op geweest te zijn. Het ziet er mooi uit, met beelden van hout. De speurtocht is erg leuk en leerzaam! De verhalen worden goed en duidelijk uitgebeeld. Het enige minpunt vonden wij de horeca. In het restaurant daar was geen personeel aanwezig. Op zich geen probleem, zelfbediening, maar de koffie automaat moest bij ons schoon gemaakt worden. Dus er kwam 1 kopje uit en toen gaf hij geen koffie meer. 1 plakje koek kostte 2 euro, ook dat vonden wij wat aan de hoge kant. Mijn zoon wilde een flesje drinken, waar een dopje op zat. Nergens een opener te vinden. Dat soort kleine dingetjes vonden wij jammer. Terwijl dat de ruimte er wel voor is, want je kunt er prima zitten, met mooi uitzicht over het water. Verder is het echt een bijzonder uitje om heen te gaan. Als je een keer wat anders wilt zien/doen dan naar een dierentuin of pretpark etc...

Beoordeling gegeven door Amanda.

Aanrader - let op met mindervaliden
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 3-4-202

Datum beoordeling: 3 mei 2022

Reisgezelschap: gezin

Aanrader om te bezoeken. Niet heel groot, er zijn een aantal Bijbelverhalen mooi uitgebeeld in hout. Speurtocht is ook voor volwassenen leuk om te doen. Voor mindervaliden: er is een rolstoel en lift beschikbaar. Helaas zijn er wel flink wat drempels die niet makkelijk over te gaan zijn met rolstoel.

Beoordeling gegeven door Wieke.

GEWELDIG!!!!! AANRADER!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16-10-2021

Datum beoordeling: 17 oktober 2021

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Wat een enig museum is de Ark!! Enige in zijn soort. Mooie zaken als : Prachtige mineralen voor de liefhebbers, Artistieke kunstvoorwerpen, Houtsnijwerk door kunstenaars, Een mooi bijbelverhaal in verhaal en beeld, en dan de ark zelf, prachtig staaltje vakmanschap!! Genoten!!

Beoordeling gegeven door Liesbeth van der Hoek.

Prachtig!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 01-08-2021

Datum beoordeling: 2 augustus 2021

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Heel indrukwekkend. Een knap stukje kunst in de Ark. Drie verdiepingen met mooi uitgebeelde bijbelverhalen. Veel met uitgesneden hout en eeuwenoude versteend oud dat net marmer is. We hebben genoten. 2 uur lang van de ene in de andere verbazing gevallen. De speurtocht zeker doen, om je kennis te peilen. Op het einde wordt het ook nagekeken. De geur van hout is zalig daarbinnen en de uitbeeldingen super vet!

Beoordeling gegeven door M. Vader.

Geen idee wat ik hier nou mee moet
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 13 september 2017

Datum beoordeling: 13 september 2017

Reisgezelschap: met partner

Een 3 voor de moeite. Vandaag geweest in Hoorn. 25 euro voor 2 personen. Veel te veel voor wat je krijgt. We hadden eigenlijk geen idee wat ons te wachten stond. Ja, bijbelverhalen, maar in welke vorm, dat wisten we niet. Wat een desillusie. Voor kinderen kan het nog wel wat hebben, zo'n boot gevuld met pluchen dieren en levensgrote uit hout gestoken poppen, maar als volwassene kan ik er niks mee. Erg hak tak en grote delen van de bijbel zijn overgeslagen. We gingen uiteindelijk na korte tijd weg met een gevoel dat we teveel betaald voor een groot vraagteken. Wat is nou eigenlijk de bedoeling van het geheel? Jammer, plank misgeslagen.

Beoordeling gegeven door anoniem.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 26-08-2017

Datum beoordeling: 27 augustus 2017

Reisgezelschap: gezin

Het was geweldig, wat mooi en wat hebben wij genoten, we gaan zeker nog een keer er naar toe.

Beoordeling gegeven door Helmy Roemer.

Leuk, maar echt de entreeprijs niet waard
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 21-05-2017

Datum beoordeling: 22 mei 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De ark ligt momenteel in Lelystad. Al fietsend in het zonnetje werd onze aandacht door de ark getrokken: Oh ja dat hadden we in de krant gelezen. Even langsfietsen? Even binnenkijken? Mijn man wilde bij het zien van de prijzen eigenlijk niet meer naar binnen, maar kindlief wilde zo graag dat we overstag gingen. Entree: 14,50 volwassene en kind 9,50. Dus voor ons: 38,50. De houten poppen zijn op zich mooi gemaakt, met humor en vol details. Dat was het dan ook. Wat was leuk: interactieve dingen, zoals het omgooien van Goliath, de speeltuin op het buitendek (met reuzenkonijn) en de lachspiegels. Wat was minder leuk: de speurtocht duurde net krap een uurtje. Wel leuk bedacht, maar de informatieborden stonden vol grammaticale fouten. Het 'restaurant' was niet open. Een heel stuk vol lege tafels, zonder personeel, zonder bezoekers. helemaal niets. Op elke verdieping speelde theatrale muziek, wat soms een beetje eng overkwam. Het was eigenlijk een beetje bij elkaar geraapt zootje. Wat heel jammer is: de Bijbelverhalen kloppen niet. Het gaat ook niet om de Bijbelverhalen gaf men aan, maar om meerdere culturen. Dat bijv. Abraham ook in de Thora en de Koran voorkomt is mij bekend, maar ik snap het verband niet helemaal met de rest. De eigenaar heeft er een bepaalde gedachte bij, en ook die snap ik niet. Al met al: leuk voor een keertje, we zijn er op geweest, maar dat was het dan ook. Tip: verlaag de entree!! Wij hebben gisteren zeker drie gezinnetjes gezien en gesproken (met kinderen) die na het horen van de prijs schrokken en rechtsomkeert maakten. Dat is m.i. zeer slechte reclame.

Beoordeling gegeven door Claudia .

magnifiek
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22 febr. 2013

Datum beoordeling: 23 februari 2013

Reisgezelschap: met opa en oma

Prachtige dieren, gelukkig geen opgezette dieren of echte dieren, maar vele dieren op ware grootte en allemaal aaibaar. Mijn kleindochter aaide alle dieren. Ze kon zelfs de kangoeroe baby even uit de buidel halen. De speurtocht naar bekend bijbelse taferelen uit vooral het oude testament was erg leerzaam. Hier mee komen de kinderen dikwijls niet mee in aanraking. Veel zorg aan alles besteed! Bedankt voor jullie inzet.

Beoordeling gegeven door fam. Jonker.

Mooi!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21 februari

Datum beoordeling: 21 februari 2013

Reisgezelschap: gezin

Wij vonden het heel erg mooi. Ook erg geschikt voor kinderen. Er was een speurtocht en heel veel te zien. Verschillende Bijbelverhalen kwamen voorbij.

Beoordeling gegeven door Fam. Kral.

Wij vinden het schitterend!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6 november

Datum beoordeling: 6 november 2012

Reisgezelschap: met partner

Aan de zeer geëerde lezer, Eerst was ik sceptisch, over wat ik op de ark aantreffen zou, maar de nieuwsgierigheid overwon... ik stond versteld, de schitterende beeldtaal, kunstig gesneden houtfiguren, adembenemende “1001-nacht” sfeer, gave versteende boomstammen, mooie decors met als basis de verhalen uit de bijbel. Wij vinden het schitterend! Hartelijk dank voor deze indrukwekkende beleving.

Beoordeling gegeven door Vermeulen.

Bijbelse mini-Efteling
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30 september 2012

Datum beoordeling: 2 oktober 2012

Reisgezelschap: gezin

De tentoonstelling is een verademing in vergelijking met ons eerste bezoek drie jaar geleden. De uit hout gesneden figuren zijn de absolute uitblinker. Ze geven dit 'thema-park' de uitstraling van een soort bijbelse mini-Efteling. Leerzaam, met een goedbedoelde knipoog. Leuke speurtocht (ook voor volwassenen) en grappige activiteiten voor kinderen (o.m. schommels, lachspiegels). Supervriendelijk personeel. De entreeprijzen zijn wel aan de dure kant, maar wij hebben ons uitstekend vermaakt. En sommige prijzen in de winkel en het restaurant zijn een stuk vriendelijker. In het restaurant: wel lekkere soeps, maar middelmatige koffie. Schitterend bioscoop, alleen jammer dat de film net zo slecht is als drie jaar geleden onder de vorige eigenaar. (Ik dacht dat de huidige eigenaar een gerenommeerde tv-maker is.) Hoe dan ook, ons bezoek (twee volwassenen + kinderen van 13 en 10) was zeker de moeite waard. Voor wat ons betreft een echte aanrader!

Beoordeling gegeven door F.A. Havinga.

Te Amateuristisch/Knullig
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 05-07-2011

Datum beoordeling: 7 juli 2011

Reisgezelschap: alleenreizend

Ark lag in Gouda en ik vond wel dat ik het moest gaan zien. Met mijn moeder op leeftijd. De Ark ziet er best imposant uit aan de buitenkant, en ook de binnenkant vond ik op zich best mooi, aparte geur van al dat hout, leuk om op te lopen. Maar wat er te zien is....?! Mijn omschrijving zou zijn: Iemand die de drang voelt om een uit de hand gelopen 'hobby' tentoon te stellen aan publiek en er tevens flink aan wilt verdienen. De entreeprijs van 11 euro p.p. voor volwassenen vind ik echt inderdaad veel te hoog, het is hooguit 5 a 6 euro waard. Veel pluchen beesten.... qua echte dieren alleen konijntjes (wel schattige!!) en een paar vissen. Ik heb niet het meeste verstand vd bijbel en de verhalen maar het komt idd. ook niet gestructureerd over, maar meer wat bij elkaar geraapte spulletjes zoals bijv. een biechtstoel en wat beelden en die zijn dan gewoon maar neergezet met een kort tekstje erbij. Verschil in entreeprijzen met andere ligplaatsen vd Ark vind ik sowieso ook heel vaag... Wie bepaalt dat dan?? Verder heel veel winkel in deze Ark, dure knuffels, stenen, boekjes etc. Ook te hoge prijzen; veel te commercieel. Ik heb me wel vermaakt op de Ark omdat het een prachtige zonnige middag was en we heerlijk op het buitendek hebben gezeten..!!! Maar dat had natuurlijk goedkoper gekund. ;-p

Beoordeling gegeven door Gigi.

Een 8!!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 03.06.2011

Datum beoordeling: 4 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Geweldige ervaring om de bijbelverhalen tot leven te zien komen op de ark. We zijn als gezin met twee kinderen geweest, kregen een speutocht van de vriendelijke meneer bij de kassa en konden ons zo verdiepen in zowel de verhalen als de decors. Wat prachtig gemaakt en bedacht! We hadden 1,5 uur nodig voor het hele schip en de kinderen kregen daarna in het restaurant een lolly voor hun speurtocht. Wij hebben daarna nog geruime tijd op het voordek genoten van de loslopende konijnen en koffie met appeltaart. Erg vriendelijke bemanning als je dat zo mag noemen. Een absolute aanrader!

Beoordeling gegeven door M.K..

Fantastisch
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 29 mei

Datum beoordeling: 2 juni 2011

Reisgezelschap: met partner

Super mooie ervaring. Leuke manier om verschillende bijbelverhalen eens te kunnen zien. Echte aanrader.

Beoordeling gegeven door N.N..

veel teduur
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 29 mei

Datum beoordeling: 29 mei 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Net terug van Ark van Noach!! Het staat leuker geschreven dan dat het is!! 11 euro intree en binnen half uur stonden we buiten!! we waren met zn 4, dus reken maar uit 44 euro!!! Geen echte dieren.buiten de vissen en konijnen gesproken dan!!pluche beesten heb ik thuis ook!! Vindt het belachelijk duur,zeker als je op internet leest dat het 10 euro is en bij de kassa 11 euro.daar begint het al mee!! nee het is geen aanrader voor gezinnen met kinderen,,

Beoordeling gegeven door teekens.

gemiste kans
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 22 mei 2011

Datum beoordeling: 24 mei 2011

Reisgezelschap: alleenreizend

Imposant van buiten. Teleurstellend van binnen. Duidelijk gemaakt voor een jonge doelgroep, maar dan moet je het wel interactief maken. Neem eens een kijkje in Nemo, daar weten ze wel de jonge generatie te boeien. De entreegelden worden bij elke ligplaats duurder. Aalsmeer 7 euro Haarlem 9 euro Gouda 11 euro De oorzaak zal wel liggen aan ................................!!!!!

Beoordeling gegeven door P.Westerhof.

FANTASTISCH
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13 MEI 2011

Datum beoordeling: 13 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

GEWELDIGE ERVARING,GENOTEN MET DE KLEINKINDEREN.LEUKE VRAGENLIJST.ZEER VRIENDELIJKE MENSEN DIE NIETS TEVEEL IS ALS JE VRAGEN HEBT OVER DEZE PRACHTIGE ARK.

Beoordeling gegeven door J.DIRKSEN.

Mooi
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1 mei

Datum beoordeling: 1 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ik vond het heel indrukwekkend om te zien! Gigantische ark, prachtig gemaakt. ik vond het echt de moeite waard om het gezien te hebben.

Beoordeling gegeven door S.H.

Verschrikkelijk!
1 11111

Bezoekdatum: 28-4-2011

Datum beoordeling: 30 april 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Toegang 9 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen! Wij waren dus 38 euro kwijt! Binnen 30 minuten stonden we weer buiten! Los hangende verhalen uit de bijbel en helemaal niets tot zeer weinig over het verhaal van Noah! Kinderen van 6 snapten er helemaal niets van! Niet heen gaan, volgens mij kun je je geld wel beter besteden!

Beoordeling gegeven door steef.

Leuk om te zien.
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10-4-2011

Datum beoordeling: 10 april 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Bezoekdatum: 10-4-2011 Ervaringen: Erg leuk om de Ark van Noach van binnen te zien en vanaf het dek het uitzicht over de Westeinderplas, Surfeiland en de watertoren. Leuk voor een gezin met of zonder kinderen. Heel informatief, met speurtocht door de ark en veel dingen om te ontdekken. Je kon vandaag ook paaseieren zoeken. Je loopt er wel 2 uur rond. Je kunt er ook wat eten en drinken. 7 euro entree voor volwassenen en 5 euro voor kinderen vindt ik een goede prijs.

Beoordeling gegeven door Fam. Geurs.

Leuk paar uurtje uit !
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 26-03-2011

Datum beoordeling: 26 maart 2011

Erg leuk uitje met de kinderen, met speurtocht door de ark en veel dingen om te ontdekken. Veel van de vorige reviewers zijn waarschijnlijk niet recent meer naar een uitje geweest, 7 euro valt echt wel mee voor een volwassene en dan toch leuk paar uurtjes eruit

Beoordeling gegeven door Gerard van Dijk.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6 maart 2011

Datum beoordeling: 6 maart 2011

Vandaag zondag een zeer bijzondere ervaring. Binnen de ark is een levende drommedaris, vandaag kreeg de ark bezoek (op uitnodiging van de beheerders) van twee prachtige levensechte paarden. Gaf de ark een bijzondere dimensie.

Beoordeling gegeven door Pieterse.

geweldig!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1 maart 2011

Datum beoordeling: 1 maart 2011

Mooie symboliek door de Ark heen. Hoekjes gemaakt die tot nadenken zetten. Een verhaal uit de Bijbel geplaatst in deze tijd, met lijnen door de hele Bijbel heen, en wat er uiteindelijk door het christendom van gemaakt is. Alles goed doordacht en nog in ontwikkeleling wat betekent dat ik over een tijdje weer mag! En dan al die knuffels, een mooie vinding!

Beoordeling gegeven door alice.

Tegenvaller
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 25 februari

Datum beoordeling: 27 februari 2011

Ik ben deze week met onze kinderen geweest in Aalsmeer; entree totaal € 17,00. Hiervoor hebben we eigenlijk niets bijzonders gezien, veel pluche dieren, waaronder dinosaurissen (??) en één echte kameel. Verder trapje op, trapje af, een simpel watertje met goudvissen, en een op de hele bovenverdieping een restaurant. Dan ga ik liever ergens anders een lekker kopje koffie drinken. Nee, zonde van het geld....

Beoordeling gegeven door Linda Kroezen.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 23 februari 2011

Datum beoordeling: 23 februari 2011

De ark op zich is heel impostant maar een gemiste kans dat er geen film over de geschiedenis gedraaid wordt voor zoveel kinderen die daar rondliepen.

Beoordeling gegeven door N.N..

ark van noach aalsmeer een aanfluiting
1 11111

Bezoekdatum: 22-02-2011

Datum beoordeling: 22 februari 2011

naar de ark in aalsmeer geweest. wat een aanfluiting was dit.wanneer je iets overneemt zorg er dan voor dat je er iets van maakt.er waren vrijwel geen dieren en het verhaal werd volledig teniet gedaan.een grote desillussie waar nog voor betaald moest worden ook. als ik dit had geweten had ik er voor niets niet naar toe gegaan

Beoordeling gegeven door fam de mooij.

Teleurstellende Ark
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 22 december 2010

Datum beoordeling: 27 januari 2011

Ik ben samen met schoonzus en 2 nichtjes geweest en het is één grote nepperij! Niks geen levende kerststal, gepresenteerd met het originele kerstverhaal! Een ruimte waarvan je zou vermoeden dat het dan één van de kamers zal zijn van de woonvertrekken van de echte kerstman. Verder niets kerstmanachtigs kunnen bespeuren.Geen "speciale kerstbeleving Van Coca Cola tot Jezus" of " Iedereen maakt hier op een speelse wijze kennis met de oorsprong en geschiedenis van het kerstverhaal". Het winterrestaurant" frites en ander frituurgedoe, koffie en thee uit de automaat, alles op wegwerpborden/bekers etc. De bijzondere kerstcadeaus bestonden uit een aantal bakken met pluche beesten in een zeer slecht verlicht deel van de ark. In het restaurant zaten aan een tafel 2 poppen waarvan wij vermoeden dat dit David en Goliath moesten voorstellen. En ja, Adam en Eva in hun "kostuum" bij de boom met verboden vruchten, in een andere hoek neergepoot. Een levende kerststal zagen we dus niet, bij navraag bleek deze er niet te zijn. Wel ergens achteloos neergezet een gewoon stalletje. Verder een aantal heiligenbeelden, kris kras neergezet. Ook hier weer geen aanduiding, uitleg, film of iets dergelijks. Er waren wel levende dieren, dromedarissen, lama,s en geiten en een grote opgezette giraffe. Dat was het dan. Totaal geen presentatie en geen samenhang. Een grote desillusie! Ik was al eerder in de Ark van Noach, toen deze nog in handen was van dhr.Huibers.(alle reviews maken op mij de indruk op de Ark van Huibers te slaan!) Mij trok bijzonder aan de invalshoek Van Dhr.Peters,van het kerstverhaal, naast het verhaal van de Ark, en ook de geschiedenis van de Kerstman. Een beetje uit het alleen maar christelijk perspectief getrokken dus. Maar: Ik wacht wel samen met schoonzus en nichtjes tot Dhr.Huibers zijn Ark af heeft!

Beoordeling gegeven door C.J.Langenberg.

De Ark van Noach, wat een desillusie!
1 11111

Bezoekdatum: 21 december

Datum beoordeling: 27 december 2010

Ik ben samen met schoonzus en 2 nichtjes geweest en het is één grote nepperij! Niks geen levende kerststal, gepresenteerd met het originele kerstverhaal! Een ruimte waarvan je zou vermoeden dat het dan één van de kamers zal zijn van de woonvertrekken van de echte kerstman. Verder niets kerstmanachtigs kunnen bespeuren.Geen "speciale kerstbeleving Van Coca Cola tot Jezus" of " Iedereen maakt hier op een speelse wijze kennis met de oorsprong en geschiedenis van het kerstverhaal". Het winterrestaurant" frites en ander frituurgedoe, koffie en thee uit de automaat, alles op wegwerpborden/bekers etc. De bijzondere kerstcadeaus bestonden uit een aantal bakken met pluche beesten in een zeer slecht verlicht deel van de ark. In het restaurant zaten aan een tafel 2 poppen waarvan wij vermoeden dat dit David en Goliath moesten voorstellen. En ja, Adam en Eva in hun "kostuum" bij de boom met verboden vruchten, in een andere hoek neergepoot. Een levende kerststal zagen we dus niet, bij navraag bleek deze er niet te zijn. Wel ergens achteloos neergezet een gewoon stalletje. Verder een aantal heiligenbeelden, kris kras neergezet. Ook hier weer geen aanduiding, uitleg, film of iets dergelijks. Er waren wel levende dieren, dromedarissen, lama,s en geiten en een grote opgezette giraffe. Dat was het dan. Totaal geen presentatie en geen samenhang. Een grote desillusie! Ik was al eerder in de Ark van Noach, toen deze nog in handen was van dhr.Huibers.(alle reviews maken op mij de indruk op de Ark van Huibers te slaan!) Mij trok bijzonder aan de invalshoek Van Dhr.Peters,van het kerstverhaal, naast het verhaal van de Ark, en ook de geschiedenis van de Kerstman. Een beetje uit het alleen maar christelijk perspectief getrokken dus. Maar: Ik wacht wel samen met schoonzus en nichtjes tot Dhr.Huibers zijn Ark af heeft!

Beoordeling gegeven door C.Langenberg.